Aysonu Kizlari 2008

gerçi 28 inde biz de gidecez dr...bize ne testiydi vep testimi ne yapılacak eşim yaptırmayacam diyor ben yaptıracam algılamayla ilgiliymiş..bunu da yaptırıp nörolojiye kapak olacak:))))))))) benım bebek premetrü olduğu için yapılıyor sanırım....

üşen sen nasıl dört oluyon yaawwfsss sen normal doğum tarihindenmi hesaplıyorsun

yoksa doğdu zamandanmııı

ben doğdu zamandan hesaplıyorum gelişim olarak ayları ile uıyumlularrr çünki

üşen sen nasıl dört oluyon yaawwfsss sen normal doğum tarihindenmi hesaplıyorsun

yoksa doğdu zamandanmııı

ben doğdu zamandan hesaplıyorum gelişim olarak ayları ile uıyumlularrr çünki

benımkı 11 şuabatda doğanlarla normal değil senınkılerin kilosu iyi doğdu canım...senınkınde farklılık olur....benımkı baya geriden geliyor çünkii.. iki yaşında herşeyi yakalayacak boy kilo gelişim motor gelişimleri falan hep geriden geliyor ayına göre ama normal doğsaydı o zamandan hesaplayınca motor gelişimide normal gidiyor bunada düzeltilmiş yaş diyorlarmmış...neler öğreniyor insan yaww...

11 şubatda doğumuna göre ağustosda 6 aylık olacaz canım sanırım ozaman bende ek gıdaya geçecem hep geriden gelecem yanı...senınkılerle aynı gidiyoruz..

ömerin maşalalhı var kız:))) çok tatlı yaw masum bir duruşu var aliş canavar canavar yerim ben onun gülüşünüü:)))

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizimkiler 2 kilo üzeri doğdu için olsa gerek cnm

anladummm

ömerin maşalalhı var kız:))) çok tatlı yaw masum bir duruşu var aliş canavar canavar yerim ben onun gülüşünüü:)))

evet yaaa alişim çok fenaa ömüşümü ezmeye kalkarsa kafasını kıracam onun
çok tatlılar cnm yaaa annemin tarafında konu komsu akrabakar dört gözle bekliyor yere konmuyor çocuklar ............ben rahatsız oluyorum ama ne yapacan

halam şimdiden sünnette asılacak havlusunu tülbentini yapıyormuş pul işleniyormuş sünete hahahaa acep salondamı yapsak sünneti

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizimkiler 2 kilo üzeri doğdu için olsa gerek cnm

anladummm

bişi soracam sen sabahları kaçda kalkıyorsun ...yorgunluk hisedmiyormusun...kızım saana benım nazarım değecek maşallaah maşaallaaahhh...valla helal olsun sanaaa

4-5 saatde uyanıp bebeklerle uğraşıyrosun gündüzleri uyuyormusun? iyi beceriyon valala...kaydirigubbakcemile5

:))))))))))))))))) kız bie sene birisini bir sene birisini sünet ettir:))) yoksa tek altın takarlar:))))))))))))) fazla verme yaa uyuyor falan dee yada ne bilem ne güzel işde kalabalığa alışır bebişlerin:))

pişt nurişin damadını çek ömüşümün yanından klava:klava:

cnm dediğin yorgunluk lohusayken vardı birde kansızlığım vardı bana doktor demir ilacı.vs.vermedi....hemotolojiye gideceksin kansızlığında araştıralacak dedi...ben ,iki bebe ile gidemem dedim hastanede bana verilen demir ilacının aynısını gittim aldım yaklaşık 2 ay o ilacı sabah aksam ,içtim .....sonra işte bir ay olamdı test yaptırdım b12,kan,birde demir hepsi çok iyi çıktı hastanede 3 ünite kan takıldı bana onunla ancak kanım 10 olmuştu işte ikibuçuk yada 13,5 çıkarmışım kanı b12 hep düşüktü odan 380 olmuş demirde 70 .....

yani bende halsizlik vs. yok...sabahları iyi kalkıyorum mesela şimdi yatsam 2-3- en geç 4 de birisi kalakacak yemek için kalkacam besleyecem yatacam sonra diğeri kalkacak onu besleyecem 2-3 saat uyuyacaz bu böle öğelen 11 kadar devam ediyor .....sonrada kalkış tamamlanıyor.....gündüz hiç uıyumuyorum çünki artık gece uyuduklarından gündüz tilki uykusundalar ...ikisinide anakucağına yatırıyorum bir ayağımı alinin anakucağına bir ayağımı ömerinkine atıyorum başlıyorum sallamaya ananem salllaya sallaya alışmışlar orada uyuyolar ama bırakayım 5 dk. gözler açılıyır o yüzden biri uyusa biri uymaz birsen hiç uyumaz cicim......

:))))))))))))))))) kız bie sene birisini bir sene birisini sünet ettir:))) yoksa tek altın takarlar:))))))))))))) fazla verme yaa uyuyor falan dee yada ne bilem ne güzel işde kalabalığa alışır bebişlerin:))

hahahaha iki kere sünnet düğünü takmama takmasınlar altında ne yapam takacak olan takar zaten ...şimdi bile çok kişi bir altın bir hediye getirdi boşverrrrrrrr çok veren maldan az veren candan demişler.........

cnm vermemek gibi bişey yokki birini alsam ötekini kapıyolar bende gözetim altında veriyorumm

güzel canım yaa:)))

zoriş ama değiyor yaww onları mutlu görmek bir gülücüklerini görmek mest ediyor insanı:)kaydirigubbakcemile5

biz ömer adını neden koyduk cicim adelet yeryüzünden eksik olmasın diye

merak etme kimse kimseyi ezemez öle yetiştireceğim ki onları rabbim mayalarını sağlam yapsım ahlaklı söz laf dinleyen çocuklar etsin onları

ekonomik kriz biiz buldu kız:))))

tabi canım parada pulda değiliz ama valla ne yalan söyleyeyim bi kaç altın kaldı onlarıda satıp evi taşıyacaz:)))) yani işimize yarayacak....halılarımı yıkatacam.....çok iyi oluyor yaw..zaten derler yaa ev yapana allah yardım eder diye bak bebğimizde kısmetiyle geliyor demi yaaaa:))

hihhihi kızınmı uyandı:)) gaz sancısı mı tutuu :))))) aman sakın messil falan vemre işe yaramıyor kendi kendine öğrensin:))) aman ben versemde ağlıyordu vermedim artıkın kendi bacaklarını kaldırıp zortluyorr:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…