Aysonu Kizlari 2008

kaynım eltim ve kızı geliyor yemeğe ölesine konuşmuştuk eltimle geliyorlarmış allahtan kaynıyarık ve patates oturma yaptım birazda pilav yaptım kociş salata yapıyorr

heee bebek eşyalarının satıldığı bir yer emiöüe gidip kime sorsan söylerler
ben çoğu şeyi ordan aldım ama dışarısıyla fiyatları hemen hemen aynı pek farklı değil

esen kız çatlak karı seni tebrik ediyom çok güzel tarif ettinalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ülen neresinde kalıyo onu sölesene delüüü
şu kapalı çarşıya çıkarken sağ tarafta büyükçe bi kapıdan içeri giriliyo ordada bebek eşyları var orasımı acep

ülen krispi yeri tarifle bulunacılcak bi yer değil git yeşildireğe sor herkes söler

benim kocişe yakın dı ben oradan aldım

günaydınlar kimseler uğramamış krispi hanum öteki mekanda sanırım
biz ç0oktan kalktıkda mama faslı mıç faslı ağlama faslı sakinleştirme faslıı
öle geçiyor işte....daha kahvaltı yapmadım sadece çay ve şokella yiyecemmm bugün böle takılacağımm

vayyyy fatoş hanum oradaki arkadaşlarınla ayrı görüşüyorsun onlara resmi yollatıp koyduruyorsun bize gelincede ben beceremiyorum koyamyı diyip kestirip atıyorsun ikinci vakasın sen bakk ne diye sorma açıklamayacam ben

nurşciğim hadi anacığınla konuş görüşşş

yaa şimdi ömerin ağzının içine baktım pamucuk başlıyor dilinde bir iki beyaz nokta gördüm hemen karbonatlı su ile sildim sonrada o ilaçtan sürdüm çok morelim bozuluyor böyle olunca yaaa offfffffff men bunların biberonlarını strelize ediyorum ...emziklerini de birbirlerinin ağzından alıp bişey vermiyorum offffffffff

kız resmi dün akşam çektim üstekileri bekledim onlar pc ye attı bende nasıl koyacamı bilemiyom senden nasıl rica edeyim o kadar işinin arasında bişde benlemi uğraşacan diye düşündüm aşk olsun ben senin waktin olmaz diye bişey demedim senin dediğine bak hem ne ikinci wakasıymış öle heee anlamadım ama açıklamayacam dedin sen bilirsin

rica edebülürsün cnm önemli değilllllll

hem ben onlar istedi diye koymadım fotoyu sende bi ara sölemiştin bana foto koyda görelim diye bende bilmediğim için senin waktin olmaz diye bende o arkadaşa söledim
bundan sonra sana söilcem merak etme çatlak karu

neyse ben gidiyom doğum yapan arkadaşıma bakem bebesini sonra görüşürüzŞeniz

hamile badısı almana gerek yok kız kızım büyük beden al nereye gidiyonn

benimde valizi hazırlama lazım yaa offff canım istemiyorr

sen nere gidiyon waliz neyyn hazırlıyon kıııı
ben bu ayın 16 sında samsuna gidecem ordanda annemlerle özel arabayla 5 saatte rizeye giderim köyümü özledim nasip olursa tabi sonra tekrar annemlerle samsuna dönerim sonra ewime
toplamda 1 ay kalıcam allah kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…