Aysonu Kizlari 2008

neşem doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş beeeeeeeee doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızımız BİLGE SU 2380 gr doğmuş dün çokkk güsell yaaa :sm_cool::teytey::dance:

çok mutlu oldum çokkkkk o kadar sevinçliyimkii neşem anne oldu beee yakışır çıtırıma

bu arada normal doğum olmuş dün kontrole diye gitmiş 3 cm açılması varmı şsuni sancı ile tırt diye doğurmuş o kadar canı yanmamış kuşumunn

eskiden sayfamız dolu olurdu böle haberleri kutlardık şuan kimseler yok nurişi aradım tlf kapalı mirayı aradım heyy gidi eski günler heyyy

selam millettttttt nasilsunuzzzzzzzzzz inşallah yaramazlık yokturrr çoookkk özledüm sizuuu daaaaaaaaaa

bu arada neşem canım arkadaşım doğum yapmış allah analı babalı büyütsün inşallah çok geçmiş olsun ayrıca canım benim aradım akşam üstü evde yoktu kaynana açtı teli hastaneye gitmişler çocuk hastalanmışş allah acil şifa versin inşallah neyse yarın görüşürükkk

ayyyyy nesem dogurmus demekkkk cok sevindim yaaaaa
Allah anali babali buyutsun canim benim yaaa:teytey:
demek normal dogum yapmus masallah kusum benim gerci bebis kucukmus dogum kolay olmustur fazla dikis neyn yoktur ama ne olsa normal dogum yine de sanci filan var neyseki kolay atlatmis
bebis hasta mi olmus ya o da nesi yanlis mi okudum
dirim annemle alisverise ciktik aksam 6da gittik bebbisi babasina biraktik eve 9bucukta geldik kocam kizdi hehe

nuriş kızzzz o cep tlfff at ellikere aradım evide aradımm.....

bebişi kaka yapmamıştı ondan gittiler sanırım ben hemen arayımm

kociş tlf unuttumuş daaa

bu arada kaynanam geliyormuş ellikere gel dedik bugün geliyormuş neymiş biz onu haftaya çağırmışız yok dedim haftaya yokuz sağol kuşum resim için yorumaa

kuşşşşşşşşşş damadı verecem sana yaaaa bu çocuk çok fenaaa 1 saati var mamaya mama diye ağladı ömerim 4 saat olmuş aç ona yemek yedirtmedi velet ...kendisini doyurttu ömerimin sesi çıkmıyorr
bide yattı şimdi ona bakacakmısım bakıyorum o gülüyor ben sinirli baktım ağlmaaya başladı ben gülünce hemen sırıtıyor yaaa ...şimdiden parmağında oynatıyor velet .....şimdi garga gibi bağrıyor

neşeyi aradım bebek mıçmamış bide ateşi 37,2 olmuş korkmuşlar gitmişler hemşire 37 üstü ve 36 altı olmayacak demişşş .....bişey yok dedi....sesini duydumm farenin tatilden döneyim evi temizleyim gidecem görmeyee

nesenin sutu gelmemiş mi canım
anne sutu aldıysa mıcması lazımdı sindirimi saglıyo cunku
benimki ertesi sabah Allah Allah doldurmsutu 2 kere simsiyah yaptı ama ne yapmak bezden taştı ici bosaldı yani..
git gor yaa neşe de girsin foto koysun evde neti yokmuydu hem normal dıgum yapmus ıyıdır o sımdı gırer insallah yaaa anlatsın merak ediyimmm

kız ben tembelim benim dobişe zor bakıom kızzz
senin güççük canavar oglusuna nasıl bakarım impossibleeeeeeekaydirigubbakcemile3

kuşum sütü gelmiş ama mıçmamış lavma yapmışlar el kadar bebeye mıçmış bana doktor olabilir iki gün yapmaya bilir demişti yeni doğdunda bağırsaklar ancak oturacak demişti

ayyy senin damat yazdırmıyor yaaaa furacam bu çocuğuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anaaa neşe doğurmuşmu ohhhh beeee hihoyyythihoyyyt
kurtuldu kız ay boğazım düğümleniyo senağlamaböle haberler alınca yaa sıra ablamda onunla aynı zamanlardaydı sonra sıra bana gelecek ayyyyy heyecanlandım kızlar
ay bebekte küçük doğmuş gerçi biraz erken oldu demi daha wardı waktine yani demi

evet biras erken dogmus ama yine de kilosu dsuk canim 3 gibi olmaliydi
neyse saglikli olmasi daha onemli

benimki de dogdugu gun yapmadi canim ertesi gun yapti ama kalip kalip hehe

tatos kis sen de saka maka 5ayi bitirdin he masallah
su memuriyet isim olursa seneye bidaha bebe yapacam arkidisler:1rolleyes:

heee bitirdim yaa bu gün tam 5 ayımız doldu kaldı 4 ay daha
memuriyet işi olursamı nasıl yani olursa nasıl yapacan bacım bu ne hız yaa korkarım sen düzine bile tamamlarsın lan nuniş bak meyra nasıl fikrini bozdu lan gördünmü helal olsun meyraya :roflol::roflol:

37+2 de doğurmuş küçük doğmuş kilo olarak benim veletler 33+2 de doğdu ali 2440 ömer 2310 gr dimekk 35 36 haftayı görsek 3 kilo olurdukk

fatoşşşş doğur görek kızzzzzzzzzzz

kusum memuriyet demek garanti is demek
ucretsiz izin bile alsam ki bebege 1 sene kendim bakmak isterim, dondugunde yine isin hazir
ama ozel sektorde bir ise girersem bidaha cikmam artik bebek yapmak icin
cunku duzgun bir is kolay bulunmuorrr anladin???kaydirigubbakcemile5
duruma gore 1 sene sonra yaptim yaptim yoksa yapmam artik herufun yasi gecio dedesi gibi olsun istemem o da ayri mevzu tabikiiizemuszemus

ee cok da erken dogmamis o zaman kusum premature sinirini gecmis halbuki Alla Alla
nesenin hastaligi nasil oldu acaba ameliyat olacakti?/?

hadi darısı senin başına bacım ama sen vaktinde doğur emiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…