Aysonu Kizlari 2008

ooooo nuraycım 2.ye karar vermişin heee hadi allah gönlüne göre versin bacımm

inşallah işlerin yolunda gider bende şu işlerimiz düzelsin allah nasip ederse seneye bende 3. için çalışmalara başlıcam sanırım şimdilik gel git oluyor bu düşünce hayırlısı bakalım:jeyyar:

herkese selam geçmişi okuyamadım bi ara okuycam
gelelim bana iki gündür misafir vardı aniden geldiler
önceki gün lahmacun falan hallettik akşam büyükçekmece sahilide güzel bir gezdik pazar oluyor sahilde kızımın odasına çerçeve aldım
o gün kızım akşam üstü 5 te bi yattı bidaha sadece emmeye kalktı maşallah çok usluydu
sabah kahvaltı yaptık eşler bi iş için gittiler meğer onlarında çocuğu olmuyormuş adam test yaptırmaya gitti....
öğlen evde ne varsa onu yedik....
akşam taze fasulye çorba salata yedik ...
yemekten sonra çekmecede festival var oraya gittik nilüfer vardı konser onu dinledik
calı müzik olan bir yere gittik çayları orda içtik
bu arada Ahsen hiç uyumadı bakınıp durdu.....
gece 1 de eve geldik kızı emzirdim 2 ye kadar baktım hala uyumuyor aldım yanıma ben uyudum o da bakınmış... saat 3 te baktım hala uyumamş emzirdim yine 4 e doğru uyudu yatağına koydum 6 30 da bir uyandı emdi 11 de bi daha kalktı bende dinlenmiş oldum
bugün kimse yok ama akşam çıkarız yine herhalde

kis pampam 3 cocuk da cok beee
ben 2.den emin deilim hala aslinda.ama cok da dusuncek vaktim yok dedigim gibi adamin yasi gecmeden yaparsam yapmaliyim arada kaliyorum
hem senin hamileligin baya zor gecio nasil cesaret etcen kizzz lmaz:

annaaam neşe doğurmuş mu maşallah maşallahh darısı sana fatooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş
küçük doğmuş ama sağlıklı olsun da gerisi önemli değilll
bende erken doğurmuştum zamanını bekleseydi bir tosuncuk doğuracaktım demek kii:)))

kis pampam 3 cocuk da cok beee
ben 2.den emin deilim hala aslinda.ama cok da dusuncek vaktim yok dedigim gibi adamin yasi gecmeden yaparsam yapmaliyim arada kaliyorum
hem senin hamileligin baya zor gecio nasil cesaret etcen kizzz lmaz:

karar vermek zor tabii ama ben kalabalık aileleri de seviyorum o ayrı tabii bacım benim tuba 15 yaşında biliyorsun ve kardeşsiz büyüdü ceylinde öle olsun istemiyom hem kocişte istiyor belki bide oğlumuz olur 2 kız bir oğlan diyor nasip olursa tabii bakalım hayırlısı zaten öle bi düşünce bakalım hayat ne getirecek

mende üçüncüyü yapacam kız istiyom leynnnnnn çekülün ikiz kız yakışır banaaaaaaaaaaaaa

hicroş bizde alacaz seneye çatıya koyacam büyük alsamda bendemi girsem diyommm haha

mende üçüncüyü yapacam kız istiyom leynnnnnn çekülün ikiz kız yakışır banaaaaaaaaaaaaa

hicroş bizde alacaz seneye çatıya koyacam büyük alsamda bendemi girsem diyommm haha

alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 AL BACIM AL BÜYÜK AL SENDE GİR BEBİŞLERLE BERABERRRkaydirigubbakcemile3

ayy bayılıorum ben bu havuzlara
benım kız oturamıo daha dogru durust otursa alacam ama eylulde fılan belkı
bılıom kıs hıcros onun derdı oglan zatenlmaz:ceylini de erkek istedi
benimki de kız olcaksa bidaha yapmayak dio:roflol:
hepsi aynı bunların:roflol:

aboooooooooo üleynnn nasıl vermezsinnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzz

kuşum sakın darılma hep aklımda ama bi türlü niyetlenemedim

bana hemen adresi yolla cabukkkkkkkk ayırmam gelinlerii

fekom nırdesın canımm ses ver yaa kayboluosun iyice

kızlar ya yazacak baska seyım yok mapim aynı seyi yazıorum ben de
tapu sadece iktisat ve kamu yonetımınden aldıgı ıcın hep baya dusuk puanla kapatıyormus sımdı de bzı kadrolara ıng sartı getırmısler
ama ben salak kafa kpds ye gırmedımki:mymeka:
yalnız kılavuzda kpds den c sevıyesınde ıng bılmek yazmıslar
yanı kpds den c almıs olmak dememısler ucu acık gıbı.osym arayacagız bakalım ne dıyecekler.ben kpssdekı ıng sorularını yapmıstım o belge gecerlı oluosa yazacagım ve cok buyuk ıhtımalle gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…