nurişş fakeyi aradım delünün görümcesininde ismi birsenmiş kocamın cebinden aradım
hanım birsen ben dedim al sen tlf başkasına ver kadınla konuşuyorum sen neredesin vs.neden siteye girmiyorsun diye .....kadın ben anjiyo oldum hastanede yatıyorum diyor neden ne oldu diyorum o bana diyor nabzoım çıkıyordu ondan doktor görmek istiyorum dedi ....diyor...abooo dedim hanım senmisin yok diyor ya ben hanım arkadşı birsenim dedim sonra hanım aldı tlf kaynanası ile konuşturmuş beni delüüü
hastanede kaynanasını bekliyormuş yaniii
şimdimi doğuram lan töbe töbe anam daha yarım kilo war yok ne doğurması inşallah 40 haftamızı doldururuz yaaa ama sanmıyom sezeyan olacağı için 38 haftalık alırlar bebemi buseyide zaten 38 haftalık aldılar daha doğrusu ufak bi kaza geçirince mecburen o gece aldılar tam 38 haftalıktı 3.120 doğdu buse37+2 de doğurmuş küçük doğmuş kilo olarak benim veletler 33+2 de doğdu ali 2440 ömer 2310 gr dimekk 35 36 haftayı görsek 3 kilo olurdukk
fatoşşşş doğur görek kızzzzzzzzzzz
ay inşallah canım yaaa inşallahhadi darısı senin başına bacım ama sen vaktinde doğur emiiikaydirigubbakcemile3
sağol bacım inşallah bende o günleri görürüm yaaaaannaaam neşe doğurmuş mu maşallah maşallahh darısı sana fatooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş
küçük doğmuş ama sağlıklı olsun da gerisi önemli değilll
bende erken doğurmuştum zamanını bekleseydi bir tosuncuk doğuracaktım demek kii:)))
siz en iyisi aile boyu bi hawuz alın ee anca yanimende üçüncüyü yapacam kız istiyom leynnnnnn çekülün ikiz kız yakışır banaaaaaaaaaaaaa
hicroş bizde alacaz seneye çatıya koyacam büyük alsamda bendemi girsem diyommm haha
nurişş fakeyi aradım delünün görümcesininde ismi birsenmiş kocamın cebinden aradım
hanım birsen ben dedim al sen tlf başkasına ver kadınla konuşuyorum sen neredesin vs.neden siteye girmiyorsun diye .....kadın ben anjiyo oldum hastanede yatıyorum diyor neden ne oldu diyorum o bana diyor nabzoım çıkıyordu ondan doktor görmek istiyorum dedi ....diyor...abooo dedim hanım senmisin yok diyor ya ben hanım arkadşı birsenim dedim sonra hanım aldı tlf kaynanası ile konuşturmuş beni delüüü
hastanede kaynanasını bekliyormuş yaniii
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrr sabah sabah ceylin hanum huysuzluğa başladı gene yürütecine koydum şimdi tv de çizgifilm açtım accık size bakam dedim
günaydın kızlaar,
ve iyi uykular :)))
dün gece Ahsen uymadı uykusuzum bende şimdi uyumuşken bi yatayım
zaten moralde sıfır eşimle kavgalıyızz bunun üstüne iyi uyuurr
günaydınlar biz kalktık ama çok sıcak diye çocukları yıkadım pakladım ağız mendillerini çamaşır suyuna bastırdım sonra durulattım şimdi çamaşırlarıyla yıkıyorum .....sonra renkli yıkayacam ....
kahvaltı yaptık kayananam çamaşır katlıyor şimdi bende pc deyim
günaydın hicroş bende yeni kahwaltı yapıyom wallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?