Aysonu Kizlari 2008

ya kuşum bu kızın kakasından bıktım yahu
gene doldurdu of
altını temızleyeyım yıkayacaz bır yogurt yedı hertarafı battılmaz:

nurişş fakeyi aradım delünün görümcesininde ismi birsenmiş kocamın cebinden aradım

hanım birsen ben dedim al sen tlf başkasına ver kadınla konuşuyorum sen neredesin vs.neden siteye girmiyorsun diye .....kadın ben anjiyo oldum hastanede yatıyorum diyor neden ne oldu diyorum o bana diyor nabzoım çıkıyordu ondan doktor görmek istiyorum dedi ....diyor...abooo dedim hanım senmisin yok diyor ya ben hanım arkadşı birsenim dedim sonra hanım aldı tlf kaynanası ile konuşturmuş beni delüüü

hastanede kaynanasını bekliyormuş yaniii

:roflol::roflol::roflol:

feko senı gorumcesı mı sandı muhahaha:roflol:
yıkadık geydırdık sut sagıldı sımdı ıcıyo bırasdan sızar
benım de dus almam lazım cok terledım leş gibi oldum:sinifsinif:

kızlar az öncee çocuklar için günlük tutuyordum sonra kanamaydı vs. vs. yazmadım orada 27 ekimde yazdığım bir yazı var rüya görmüşüm ve iki erkek olduklarını görmüşüm biriniz daha büyük biriniz daha küçüktünüz demişimmm şoktayım kızlarr şoktaaaa yüce rabbim bana malum etmişşşş yaaa

37+2 de doğurmuş küçük doğmuş kilo olarak benim veletler 33+2 de doğdu ali 2440 ömer 2310 gr dimekk 35 36 haftayı görsek 3 kilo olurdukk

fatoşşşş doğur görek kızzzzzzzzzzz
şimdimi doğuram lan töbe töbe anam daha yarım kilo war yok ne doğurması inşallah 40 haftamızı doldururuz yaaa ama sanmıyom sezeyan olacağı için 38 haftalık alırlar bebemi buseyide zaten 38 haftalık aldılar daha doğrusu ufak bi kaza geçirince mecburen o gece aldılar tam 38 haftalıktı 3.120 doğdu buse
hadi darısı senin başına bacım ama sen vaktinde doğur emiiikaydirigubbakcemile3
ay inşallah canım yaaa inşallah
sağol bacım inşallah bende o günleri görürüm yaaaa
mende üçüncüyü yapacam kız istiyom leynnnnnn çekülün ikiz kız yakışır banaaaaaaaaaaaaa

hicroş bizde alacaz seneye çatıya koyacam büyük alsamda bendemi girsem diyommm haha
siz en iyisi aile boyu bi hawuz alın ee anca yani

:roflol::roflol::roflol:

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrr sabah sabah ceylin hanum huysuzluğa başladı gene yürütecine koydum şimdi tv de çizgifilm açtım accık size bakam dedim

günaydın kızlaar,
ve iyi uykular :)))
dün gece Ahsen uymadı uykusuzum bende şimdi uyumuşken bi yatayım
zaten moralde sıfır eşimle kavgalıyızz bunun üstüne iyi uyuurr

günaydınlar biz kalktık ama çok sıcak diye çocukları yıkadım pakladım ağız mendillerini çamaşır suyuna bastırdım sonra durulattım şimdi çamaşırlarıyla yıkıyorum .....sonra renkli yıkayacam ....

kahvaltı yaptık kayananam çamaşır katlıyor şimdi bende pc deyim

günaydın kızlaar,
ve iyi uykular :)))
dün gece Ahsen uymadı uykusuzum bende şimdi uyumuşken bi yatayım
zaten moralde sıfır eşimle kavgalıyızz bunun üstüne iyi uyuurr

ne kavgası gıııı aaa enişteye söle lohusa kadını üzmesin gelür biz onu üzerik heeeeeeelmaz:

ÇAMAŞIR SUYUNAMIIIIIIII KIZ BEN SABUN TOZU İLE KAYNATIYORUM CİRLOP GİBİ OLUYORLAR KEZA BİZ ÇORBA MEYVE VE YEMEKLER DE YİYOZ ARTIKIN KIZ ÇAMAŞIR SUYU AĞIZ MENDİLİNE OLURMU LENNN SENDE İYİCE ŞETTİN YANEEEEE TİTİZLİĞİNDE BÖLESİ GIIIIIIIlmaz:

kız birsen o çocuklar ölemi uyuyor yohsam fırsatını buldun resimmi çektin keratalar kıpırdanıreneee uyuyomu onlar öle gııı boğulmasınlar ölee dikkat et allah korusun valla heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…