Aysonu Kizlari 2008

anım medela sağma makinasımı alıyon süt yokmu yaww kızım sen emsir devamlı sadece sağmakla süt çoğalmaz aksine azalır bebek emdikçe süt çoğalır aman diyeyim gerek kalmadıkça sağma makinasına sarılma sakın emi canım bende kullandım ama sütüm azaldığında ceylin emmek istemedi beni az geldiği için sütüm ondan sağdım hep ama işe yaramadı işte gitti sütüm bir süre sonra aman diyim bacım emzirmekten sakı yorulma ve sıkılma az diye düşünme emiii allah bol süt versin sana

bu arada bana kolay gelsin demiştiniz ya bidaha diyin o gün temizlik yaptım heryer bal dök yalaydı ama tam temizlik bitti saat 7 civarı iki kızkardeşim tabii eşleriyle ve ecrinimizz zıpırımızda geldi tabii yatıya geldiler akşam yemeğine yedik içtik gece 3 te yattık sabahta kahvaltı öğlen yemek yedik ev battı gene akşamında evi şööle bir toparladım onlarda yardım etti ama küçüğümüz hamile malum onu yoramadık ecrinimizde izin verdiği ölçüde topladık ölece ve çıktık annemlere gittik işte bu akşam döndük ancak ve ceylin gene annemlerde sivrilerin saldırısına uğradı yediler kızımı feci gene kaşınıp duruyor yavrum yaa

:selam kızlar men geldiimmmmhihoyyyt
eeee ne var e yokk
nuriş kız miniş babademiş anne demedi mi kaydirigubbakcemile3
neşem geçmiş olsun canım

bende kaç güdür anneme gidiyorum geç vakit geliyoruz cup yatağa alışverişte yaptım düğün için süper ciciler aldımm:lepi:
yarın evdeyim saırım herkese iyi gecelerrrr

Sevgili Arkadaslar, Mirac Kandiliniz Mübarek olsun, bu gece de ettigimiz dualar vesilesiyle, insallah herkesin yüregindeki dilek gercek olur, dualarimiz kabul olsun insallah, sevgiler....

kocişm bu sabah gitti şu an yurt dışında 3 hafta yalnızım
almişide bu hafta annemlere bırakıcam
yalnız kalıcam anlayacağnız

merhaba canlarımm geçmişi okuyamadım ama bu sayfada okudugum kadarıyla neşemizz anne olmuş sarılık olmuş kuzu geçmiş olsun neşecimm,ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.
bütün güzel arkadaşlarım hepinizin kandillerini kutlarım Allah cümlemizin dualarını bu mübarek gecede kabul etsin.
ben kardeşime geldim memleketteyim halen ve gitme tarihimi biraz uzattım agustosun ortasında dönecegim nasip olursa.
herkesi çok çok öpüyorum kendinize ve minik kuzulara dikkat edin.

HERKESE SELAMLAR KIZLARR BUGÜN NİYETLİYDİM CEYLİNDE GECE UYUMADI GENE 5 TE YATTIM GÜNDÜZ HEP UYUDUM YADA CEYLİNLE UĞRAŞTIM O NEDENLE GİREMEDİM BİRAZ GEÇ OLDU AMA KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

[/URL][/IMG]

öncelikle mennnn geldimm hiççç özlenmemişimmmm hıh:dilcikar::dilcikar:

tatilim çok güzel geçtiii c.tesi aksam üzeri vardık eşim eniştem denize girdi.....

ben çantaları yerleştirdim...mangal vs. geçti pazargünü kalabalıktı deniz birkere girdim
p.tesi hava kapttı yağmuryağdı.....ama bu kadar güzel doğa harikası olur kızlar denize giremedim diye hiç hayıflanmadım gerçi hava bozukda olsa hergün birekre girdim denize

cua c.tesi ve bugün daha fazla oldu çocuklarım çok uslu oldular püfür püfür yerde yed,ler içtiler yattılar ...alişim bi şaklamaban oldu ömüşüm bi tatlı oldu kelimelere sığdıramam kızlar.....c.tesi kuzenim geldi kayınvalideside vardı bizden 1 ay küçük kızları küçük halam baya kalabalık olduk mangallar rakılar :içelim:şarkılarr çok eylendik ben döktürdümde zemuszemus:teytey:döktürdüm....yani kısaca dönesim gelmedi bileeeeee ama gelmek zorundayız tabi....eşim çarşamba günü karadenize gidecek ben yarın yıkama işlemlerini yapacam salı günü annem gelecek evi temizleyip anneme geçecem ....neşeme gidecem bir arkadaşım var hastaneden ona gidecem.....c.tesi eşim gelcek eve dönecez bir hafta kalacak sonra yine çıkacak......

şimdi..................

neşem cnm senle tlf da konuşuk gerekli bilgiler aktarılmışşşş tekrar geçmiş olsun

mira kuşum ne diyemki cnm yaaaaa allahgönlüne göre versin

nurişşşş beni merak etmeyen öslemeyen nurişim laelaelaelaelaekızın ilk baba dedi heee süperrrrrrrrrrrrr bu arada gözüm takılduu melsek yapmışsın haberim olmayan bişeymi oldiiii

hicroş kızın çok tatlıı cnmm

fake ben tlfla ilgili bişey diyemiyorum bile

tatoşşş gitmişşş yolu açık olsun sağsağlim dönsün iyi göze almış hmaiş hamiş taa samsuna gitti

kandiliniz mübarek olsunna.s.

Son düzenleme:
dirim gelmis ossgelmisss
yok kiz yurtdisi bilisim internet yaptim kendumu
taninmamak icin:1ninca:
uleynn giderkene bana hic yuz vermedin
ozlemedim iste:dilcikar:

yok anam be bizim sayfanin hic tadi tuzu kalmdi yaaa
gelip bakiorum bisey yazasim gelmiy ondan yanii
tatil gusel gecmis oh sefan olsun
bebisler çimdi mizemuszemus

herkese hayırlı kandller
dualarımız kabul olsun ınsalllahh

nörüşüm hava çok soğuktu cimemediler sonrada birden sıcak oldu onların gireceği saatte biz kaçtık

sayfa bıraktığım gibi ben sayfamdan geçmem yazarım sonuna kadar geçmiş okukmaktan helak oldum yawww

mayıs analarında şimdi resimleri atacam pc ye yarın işim gücüm varrrr uyumazsam faceye koyacam

birsen hoşgeldin canım güzel geçmiş tatil çok sevindim
darısı banaaaaa
BU ARADA HERKESıN KANDıLı MÜBAREK OLSUNN

ben gitmiycem dedim bugün eşimle kahvaltıya gittik ordan annemlere geçtim
hollandadan teyzoş geldi o yüzden habire ordayım
yarında ablama kahvaltıya gidiyoss
Ahsen bugünlerde çok akıllı kıslar yaaa kafası da hiç yere gelmiyo habire havada çok dikkafalı olacak bukız çoooooooook

[/URL][/IMG]

kayalar halamın evinin arka tarafı ben buradan giremesemde eşim girdi

[/URL][/IMG]

hava soğuk olduğu için çok dalga vardı o tuz kokusu unutlmazdı

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

plaj

[/URL][/IMG]

ben ve ömer aliş uyuyordu genelede
[/URL][/IMG]

ali
[/URL][/IMG]

son gün rakı sohbeti bakyın kadehe içmedim içemiyorumda
[/URL][/IMG]

üçü bir arada
[/URL][/IMG]

ohhh dırımcımm ne güzel tatil yapmışsınn yarasın güzelimm.
nuraycımm canım dün kaçırmışım gözünüz aydınn kızımızz baba demişş.
dırımcmmm gerçekten gittiginiz yer çok güzelmiş bebişlerde harika çıkmışlar maşallah. sende fıstık gibi olmuşun şekerim saçlar kesilmiş imaj degişikligi yapılmış.
esencim gözün aydın halan gelmişş.
herkese güzel günler diliyorum canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…