Aysonu Kizlari 2008

kaçtınmı kız hemennn hoşbuldum canımcım. neşe ne zaman dogum yaptı canım normal mi yoksa sancısımı geldi gittiler nasıl olmuş zamanında mı dogdu kuzu.

nese erken dogurdu cnm 3 cm acilmasi varmis kontrole gittiginde
suni sanci vermisler 1 saat sonra dourmus
normal dogum olmus
bebis kucuk oldugundan dogum da kolay olmus
bebisinde sarilik cikti hastaneye yatti
ama dusmeye baslamisti sanirim cikmistir artik evdedir

çok sevindim canım benim kurtulmuş saglıcakla inşllah bebişimizde tez zamanda saglıgına kavuşur.kolay dogum yapmış ne güzel.

aslım çok sağoıl cnm aman yaa anamla lak alak yapıyordum kulağım terlemiş yaaaa

iki velette kalktı makinam durdu onları asam yenileri atam

heheee nurişimmmm kızzzz seni rüyamda gördüm yanında yaslı bir kadın varmış oda kk da yazışıyormuş sana diyorki nuray diye ben çıkam karşısına diyor böle bodrum katında oturuyormuşsun

çamaşır astım aliş gelene kadar göz yaşı akıtmış yaaaaa bu çocuk hep ilgi alaka konuşma istiyor aguluyoz karşılıklı ama ömerin daha çok ilgiye ihtiyacı var aliş gibi değil oo

ya benım zilli emeklemeye calısıo
elleri ve dizleri uzerinde durabilio ama ileri geri yaylanıo:roflol:
cok komik bir goruntu anladınız siz onu:roflol:
elini ileri atsa gidecek
işte o zaman yandıgımın resmidir
boyle bileheryere gdiyor yuvarlanarak surunerek ..

neen uleynn
ilgilen işte alişimle
oyun istiy cocukzemuszemus

ömer içine mi kapanık

kuşummm aliş daha aktif hep gülüyor çığlık atıyor sen konuş konuşma sırıtıyor çocuk acayip konuşup aguluyor

ama ömüşüm öle değil ilgilenirsen cvp veriyor yoksa sakin sakin yatıyor aliş ömerin hakkına tecavüz ediyor kendi sürekli ilgi isteyerekk

hahahahaaa kuşummmmmmm resmini çek videoya çekk ben kerpede videoladım bunlarıı

videoya cektim zaten msn den atarım bir ara bakarsın hehe

kız alişime ne o tecavuz ediy filan aaaa
girişken şen şakrak cocuk o ilgi iseyebülüüü
şaka biryana iki bebek olunca ilgiyi bolusturmek de ayrı bir sorun..

evet cnm yaa alişle konuşsam ömer susuyor bakıyor ömerle konuşsam aliş fena fena bakıyor
aliş tam bir makara komik adam taktılar isimine yaaaaa

ama ömerim daha fazla ilgiye yani konuşulMAYA ihtiyacı var ilgileneyim konuşayım gülücük atıyor normalde hiç gülmüyor ömerede ağır abi deniyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…