:roflol: vallah ben bile şaşırdım ya galiba bebek küçük olunca bu kadar kolay oluyormuş:asigim:uleyn 1 saat sancıyla mı dogurdun kızz kedimisin nesin:roflol:
valla cok kolay atlatmıssın Allah gonlune gore vermiş gule gule buyut cnma.s.
ayyyy neşem çok şeker kızın maşşallahkız o kadarda küçük görünmüyo yaaa allah bağışlasın bacım rabbim uzun gün uzun ömür wersin inşallah :Saruboceq:
CANIM ÇOK GÜZEL BİR KIZIN VAR ALLAH BAĞIŞLASIN ANNELİKTE NE YAKIŞIRMIŞ ARKADAŞIMAAA
kız neşe maşallah çok şeker kızın var Allah bağışlasın
ben geldim önce boya yaptırdım gelemdim sonra kaynana anjio oldu yine gelemdim bugün yolladım evinede ancak geldim birsenin telefon olayına hala gülüyorum benim kaynanayla tanışmış oldu
tesadüf işte görümcem arada 10 dk sonra ara dedim birsenide benim görümce sanıp vardim kaynanaya
yani böyle işte
bu arada 2 görümcem geldi yatılı 3 gün kaldı kaynanayla anlayın işte
artık burdayım inşşş gelerim arada
neşe maşaallah kızına çok tatlı annelik çok yakışmış darısı bana berna, dilek ,sultan, mira ,aylinime ve tüm isteyenlere
saolun kızlar allah razı olsun:1hug:canım benim yaaaaaaaaa
çok tatlı maşşallah
hatırlıyorumda nerdeyse 3 yıl önce tanıştık senle ha hamile kaldım kalamadım günüm geçti nasıl dertleşirdik
bak aldın işte onu kucağına
allah bağışlasın cnm
yüzünden gülücükler eksik lmasın emi
gökçen ablam sakın üzülme allah ım hiç ummadığımız zamanlarda mucizemizi veriyor inanıyorum sana ve isteyen herkese nasip edecekcanlarım ben haftaya annemin yanına gidicem 5 gün yokum
kociş bu hafta sonu yurt dışına gidiyor bu arada bebek ney yok ortada malesef öle işte siz bebeişlerinize iyi bakın
öptümmmmmmmm
canım belki msj görmeyecen ama hayırlı yolculuklar sanaselam kızlar nasılsınız
ve sana hayırlı yolculuklar
gitmeden bi wedalaşam dedim ben yarın sabah gidiyom samsuna anamlara 1 ay kalıcam ona göre ben i merak etmeyin taaaammı ama özleyin taaaamı hadi hepinizi öptüm daha gelemem hazırlanacam görüşürüz bye byeŞeniz
saol canım düne göre biraz daha iyiyim ama yanımda olmaması kötüneşecim bu kadar sıkma uzme kendini yaaaalmaz:
cogu kişi yasıyor bu sarılık sorununu..atlatılmayacak birsey deil..kendini üzme evet daha yeni dogum yaptın mazallah sutun giderse geri gelmez bebegini dusun
sutunu neyle sagıyorsun manuelse tavsıye etmem elektrıklı pompa al mutlaka cok sık sag bebek emıyormus gibi.il gunlerde sut az olursa sonradan artmıyor bu meret..
cok cok gecmiş olsun bitanem insallah kısa surede atlatır bebişin
günde 2 kere mi sagdın yanlıs mı okuorum
uleyn sutun kesılcek:mymeka:
benımkı 7aylık olmak uzere ben sagıyorum gunde 3-4 defa
senin 8-10 kere sagman lazım saat bası en fazla 2 saatte birrrrrr
yeterince uyarılmazsa olan sutun de gider
ne kızması tatlım sacmalama
hadı gorusuruk selametle
Allah sifa versin canım
neşecim çokkk geçmiş olsun bebeğin hep yanında olsun inş canım
sarılık genelde oluyo bu kadar üzme kendini
mevlam yardımcınız olsun inşşşş
nunişşş nasılsın datlummmmm
minişin nasılllll
hicrancım kolay gelsin hemen bitsin işler
gözün aydın neşecimmm inş yarın bebeğin koynunda olur
saol canım allah razı olsunŞeniz
sen nasılsın canımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?