Aysonu Kizlari 2008

hadi gözün aydın canım bak herşey yolundaymışş allah tamamına ersirsin sağlıkla inşallahh sende dikkat et kendini yorma fazla ama hareketsizde kalma bir sorun olmadıkça emi canımmopuyorumnanaktan

sağol hicroşum
bebeğin sağlıklı olduğunu bilmek ok güzel walla
suyun fazla olmasını yazın sıcağına bağlıyorum sıcaktan kendimi sulara werdim son iki ayım soğuklara denk geliyo o zaman o kadar sıwı tüketmem

selam kızlar nasılsınız galiba hepiniz ya yoksunuz yada başka sayfadasınız neyse ben size bilge su'yumun resmini koyam
maşallah deyin teyzeleri:)))

BıLGE SU:)))))

AıLE SAADETı:))

Son düzenleme:
ayy nese gelmısssssss
nasılsın cnm bebek nasıl
dogum nasıldı anlat bakalım
ama gelmekte gec kaldın onu da soylemeden gecemıcem:mymeka:

ee cok da erken dogmamis o zaman kusum premature sinirini gecmis halbuki Alla Alla
nesenin hastaligi nasil oldu acaba ameliyat olacakti?/?

kızlar hepinize çok teşekkür ederim sayfanın sonuna kadar okuyamadım ama tebrik eden herkesten allah razı olsun olmayanlara nasip etsin
ben olmayanlar için çok dua ettim hatta bayağı bir bağırarak:))
hanım senin adını çok tekrarladım inşallah allah ım duamı kabul eder
bebek evek biraz küçük oldu ama safra kesesinden dolayı herşeyi yiyemiyordum bide çok üzüntü yapmıştım bebeğime bişey olur diye ondan galiba böyle zayıf oldu
ameliyatı tarih olarak bilmiyorum ama 2 aya kadar sorun yaratmazsa muayeneye gidecem ona göre tarih belirlencek,ben sorun yaratmazsa kızım 6 aylıkken olmak istiyorum ama bakacaz işte

buarada kızlar sütüm geliyor ama öyle şakır şakır değil
hicran ın dediğini yaptım emerken memeyi çektim hafifçe azında süt vardı
inşallah daha çoğalırda bebeğime faydalı süt olur kilo yapar
tabi kızımda inşallah azimli olur
size ceylinin havuz balkonda havuz sefasından bir resim koyayımda bakın kuşumaaa

Imageshack - 37ct4.gif

maşallah ceylinize ya,ay inşallah seneye benimkde böyle havuzun içinde oynayacak:sm_cool:

nesem sorun olmazsa bence de en az 6ay emzır anne sutu gibisi yok..
yemeklerini duzenli ye sut ic yogurt ye et balık sebze meyve herseyden duzenli ye ki sutun kalıteli olsun bebegine yarasın:teselli:
rezene cayını da ihmal etme gaza cok iyi geliyor sutu de artırıyor.bebegin emiyorsa ins artar canım zamanla

ayy nese gelmısssssss
nasılsın cnm bebek nasıl
dogum nasıldı anlat bakalım
ama gelmekte gec kaldın onu da soylemeden gecemıcem:mymeka:
canım doğum enterasandı
ben çatı muayenesi için gittim 3 santim açılma var dedi ama bende sancı neyin yok
ben dk uma eve gitmek istediğimi söyledim olmaz dedi ben de ısrar edince tatmam dedi
banyomu yaptım,kaşımı bıyığımı aldım:))
çantaları alıp gittik,hastane ben yakın diye yürüyerek gittik bide:))
doğum odasına aldılar beni,3 kişi daha vardı orda onların sancıları başlamış çoktan
neyse bana suni sancı takıldı
1 saat sonra sancım geldi
sancım gelmeden önce 4 santim olmuş dedi
sancı olduktan 1 saat sonrada 7-8 cm açılma var dedi
ve ben buarada sancı ilk başladında epidural istedim serum taktılar bu bitikçe yapılacak dediler
neyse 7-8 cm açılma olduğunda 1 saate doğuracak epidurali unut dedi dk um ben öyle bir korktumki anlatamam
ve ben 1 saat sonra değilde 10 dk sonra doğurdum:))
çok güzeldi hemen kızımı kucağıma aldım öptüm kokladım öyle emanet ettim
allah ım herkese yaşatsın bu duyguyu

ay kusum kızının ne cok sacı varr
Allah analı babalı buyutsun cnm

evet canım anasına çekmiş şahsen benimki daha uzunmuş:)) aminnnnnnnnnnnnnn canım allah razı olsun

buarada ben sık gelemem canım evde bana yasak koydular kız hep göğüste uyuyor şimdide zor geldim murat evde o bakıyor
kaynanama falan emanet etmek istemiyorum içimden gelmiyor
kendi annemde korkuyor ben 4 çocuk nasıl bakmışım diyor:))
eee benimki minyatür bebekkaydirigubbakcemile3

ben kaçacam şimdi yine bebe istiyor:))
ama fırsat bulunca gelecem
tekrar teşekkür ederim kızlar

saol canım yememe dikkat etmeye çalışıyorum
milupanın çauyını yazmış bana dk um o bitsin rezene çayı alırım
şahsen bu çayın içindede var

allah izin verirse 6 ay garanti:))
görüşmek üzere byeeeeeeeeeeeeeee:1hug:

uleyn 1 saat sancıyla mı dogurdun kızz kedimisin nesin:roflol:

valla cok kolay atlatmıssın Allah gonlune gore vermiş gule gule buyut cnma.s.

selam kızlar nasılsınız galiba hepiniz ya yoksunuz yada başka sayfadasınız neyse ben size bilge su'yumun resmini koyam

BİLGE SU:)))))

AİLE SAADETİ:))

ayyyy neşem çok şeker kızın maşşallah kız o kadarda küçük görünmüyo yaaa allah bağışlasın bacım rabbim uzun gün uzun ömür wersin inşallah :Saruboceq:

selam millettt nevar ne yokk benim bugün temizlik olayım var gene ev kalkacak nasıl yapcam bilemiyom bu zilliyle ablası bakacak ama durmuyor biyerde

selam kızlar nasılsınız
gitmeden bi wedalaşam dedim ben yarın sabah gidiyom samsuna anamlara 1 ay kalıcam ona göre ben i merak etmeyin taaaammı ama özleyin taaaamı hadi hepinizi öptüm daha gelemem hazırlanacam görüşürüz bye byeŞeniz

ben geldim önce boya yaptırdım gelemdim sonra kaynana anjio oldu yine gelemdim bugün yolladım evinede ancak geldim birsenin telefon olayına hala gülüyorum benim kaynanayla tanışmış oldu
tesadüf işte görümcem arada 10 dk sonra ara dedim birsenide benim görümce sanıp vardim kaynanaya
yani böyle işte
bu arada 2 görümcem geldi yatılı 3 gün kaldı kaynanayla anlayın işte
artık burdayım inşşş gelerim arada

neşe maşaallah kızına çok tatlı annelik çok yakışmış darısı bana berna, dilek ,sultan, mira ,aylinime ve tüm isteyenlere

BİLGE SU:)))))

AİLE SAADETİ:))
canım benim yaaaaaaaaa
çok tatlı maşşallah
hatırlıyorumda nerdeyse 3 yıl önce tanıştık senle ha hamile kaldım kalamadım günüm geçti nasıl dertleşirdik
bak aldın işte onu kucağına
allah bağışlasın cnm
yüzünden gülücükler eksik lmasın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…