hadi gözün aydın canım bak herşey yolundaymışş allah tamamına ersirsin sağlıkla inşallahh sende dikkat et kendini yorma fazla ama hareketsizde kalma bir sorun olmadıkça emi canımmopuyorumnanaktan
neşem doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş beeeeeeeee doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızımız BİLGE SU 2380 grdoğmuş dün çokkk güsell yaaa :sm_cool::teytey::dance:
çok mutlu oldum çokkkkk o kadar sevinçliyimkii neşem anne oldu beee yakışır çıtırıma
bu arada normal doğum olmuş dün kontrole diye gitmiş 3 cm açılması varmı şsuni sancı ile tırt diye doğurmuş o kadar canı yanmamış kuşumunn
selam millettttttt nasilsunuzzzzzzzzzz inşallah yaramazlık yokturrr çoookkk özledüm sizuuu daaaaaaaaaa
bu arada neşem canım arkadaşım doğum yapmış allah analı babalı büyütsün inşallah çok geçmiş olsun ayrıca canım benim aradım akşam üstü evde yoktu kaynana açtı teli hastaneye gitmişler çocuk hastalanmışş allah acil şifa versin inşallah neyse yarın görüşürükkk
ayyyyy nesem dogurmus demekkkk cok sevindim yaaaaa
Allah anali babali buyutsun canim benim yaaa:teytey:
demek normal dogum yapmus masallah kusum benim gerci bebis kucukmus dogum kolay olmustur fazla dikis neyn yoktur ama ne olsa normal dogum yine de sanci filan var neyseki kolay atlatmis
bebis hasta mi olmus ya o da nesi yanlis mi okudum
dirim annemle alisverise ciktik aksam 6da gittik bebbisi babasina biraktik eve 9bucukta geldik kocam kizdi hehe
nesenin sutu gelmemiş mi canım
anne sutu aldıysa mıcması lazımdı sindirimi saglıyo cunku
benimki ertesi sabah Allah Allah doldurmsutu 2 kere simsiyah yaptı ama ne yapmak bezden taştı ici bosaldı yani..
git gor yaa neşe de girsin foto koysun evde neti yokmuydu hem normal dıgum yapmus ıyıdır o sımdı gırer insallah yaaa anlatsın merak ediyimmm
anaaa neşe doğurmuşmu ohhhh beeee hihoyyythihoyyyt
kurtuldu kız ay boğazım düğümleniyo senağlamaböle haberler alınca yaa sıra ablamda onunla aynı zamanlardaydı sonra sıra bana gelecek ayyyyy heyecanlandım kızlar
ay bebekte küçük doğmuş gerçi biraz erken oldu demi daha wardı waktine yani demi
ee cok da erken dogmamis o zaman kusum premature sinirini gecmis halbuki Alla Alla
nesenin hastaligi nasil oldu acaba ameliyat olacakti?/?
kızlar hepinize çok teşekkür ederim sayfanın sonuna kadar okuyamadım ama tebrik eden herkesten allah razı olsun olmayanlara nasip etsinannaaam neşe doğurmuş mu maşallah maşallahh darısı sana fatooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş
küçük doğmuş ama sağlıklı olsun da gerisi önemli değilll
bende erken doğurmuştum zamanını bekleseydi bir tosuncuk doğuracaktım demek kii:)))
size ceylinin havuz balkonda havuz sefasından bir resim koyayımda bakın kuşumaaa
Imageshack - 37ct4.gif
canım doğum enterasandıayy nese gelmısssssss
nasılsın cnm bebek nasıl
dogum nasıldı anlat bakalım
ama gelmekte gec kaldın onu da soylemeden gecemıcem:mymeka:
ay kusum kızının ne cok sacı varr
Allah analı babalı buyutsun cnm
nesem sorun olmazsa bence de en az 6ay emzır anne sutu gibisi yok..
yemeklerini duzenli ye sut ic yogurt ye et balık sebze meyve herseyden duzenli ye ki sutun kalıteli olsun bebegine yarasın:teselli:
rezene cayını da ihmal etme gaza cok iyi geliyor sutu de artırıyor.bebegin emiyorsa ins artar canım zamanla
selam kızlar nasılsınız galiba hepiniz ya yoksunuz yada başka sayfadasınız neyse ben size bilge su'yumun resmini koyam
maşallah deyin teyzeleri:)))
[
BİLGE SU:)))))
[]
AİLE SAADETİ:))
canım benim yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?