Aysonu Kizlari 2008

benım zilli kız uyuyor saat 8 den bei kocada uyudu...koltukda uyumuş kaldırdım yerine yatsın diye tam kakarken eli yüzem bi çarptı neye uğradıyıma şaşırdım..dünyam döndü:)))))))))) kocacığımında birden aklı başına geldi ne işin var ta dibimde diyodu:)))))))) kalk diye alla alla dedim neyse gitti yattı:)))neyse fazla hasar almadan yatırdım kocayıda:))) saat 11 gibi ceren hanıma mama takviyesi yapıp bende cup yatacam artık sabah 6,30 a kadar uyanmaz..aslında hiçyedirmesem gene uyuyor ...hiçmi acıkmıyor yaww... ben geceleri geç yatacağımda yatmadan önce yediripyatıyorum ....yoksa gece kalkmak daha zor....

canım sıkılıyor yaww ne yapsamki oyunmu oynasam...

bu arada benım kızda 6 kilo olmuş dün yeni doğana gittik...oturturdu dr teyzesi ana bizim kortuyumuz hareketleri nasılda yaptırıyorlar bebekelre,:)))benım kızı oturturdu ağğzı ayaklarına kadar uzandı iki büklüm:)))))) dengesini sağlayamadığı için kafası öne düşünce öne doru kıvrıldı:))))) uzman dr çok beğendi durumunu fakat bi kasılmamız varmış onun için fizik tedaviye yönlendirdiler....aslında normalde yok fakat dokunduğummuzda kasıyor gibi kendini ama öpüp koklarken eleyince relax oluyor heryeri..sanki kendi kasıyor..ya hayırlısı neyse ben yatakda döndürüp duruyorum kızı:))) çok kızıyor ne yapam fizikden kalmışız:))))))) çalışmamız lazım iki ay sonra kontrolümüz var:)))))))))))

acaba gülben ergenin bebekleri ne durumda...onlarda premetrü oldu biliyorsunuz demi... 1 kilonun altındaymış bebişleri doğduklarında..bu premetrü bebek sahibi olmaz zor yaa normal bebeklerden çok farklı oluyorlar...baya gelişimleri geri oluyor sinir görme hareket gelişimleri hepsi farklı oluyor...bebekleikdönemleri baya uuzun sürüyor....ne yaptı acaba..kesin kadın evine küvezleri getirip dr ttumuşdur ne bilem yada 1 ay hastanede kalmışdır özel odada...para olunca herşey kolay....

maşallah kızına cnm gülben ergenin o kadar ufak değildir kız kilo açıklamadılar diye biliyorum 30 haftalık doğdular ....

kadında kocasında para gani alsın ,ikiküvez yatırsın evde bi doktor bi hemşire

arkadaşım doğum yaptı bebeklerde gelişim geriliği vardı 35 haftalık biri 1100 biri 2000 gr doğdu yoğumbakımdalar ..........

allah yardımcısı olsun arkadaşının..2 kilo alanı taburcu ederlede diğeri durur daha 1500 geçmesini bekleyeceklerdir büyük ihtimal...

yok kız 1 kilonun altında doğdu diye duydum ben yanlışmı duydumki....

ben yatağım artık ..sol gözüm1 haftadır seyiriyor ama durmadan devamlı nedenki yaww...neyse hadi iyi geceler herkeze bye byee

günaydın millet benim kızım karga mokunu yemeden kalktı sıpaa
gülücükler saçıyordu kıyamadım aldım kucağımaa şimdi dönencesine bakıyor
birazdan geri uyur bende yatarım

dün gece arkadaşlarla sahile çıktık oh iyi hava aldık kızımlaa
kumpir yedim üstüne de dondurma :)))12 de geldik Ahsen erken uyumuştu o yüzden erken kalktı sanırımm

ayy bebek daldım yaaa kız evi taşıdınmı sık uğa leynn ben hep buradayım sen yoksunn

yok canım daha taşınmadım....ekimin 15 inde lojmanı bitiyormuş ev sahibinin..ekimin 15 inden önce taşınırsınız dedi adam bakalım şimdi oturuyoruz ama ev bakmamız lazım.annemler gelecek annemlere yakın olmak istiyorum şu kızı anneme bırakıp ben bakıncam...hep eski binalar var keçiören tarafında yeni bina çok az...yeni bina arayacam ....eşimde akşam gelir bakar yoksa bebekle zor yaa ...eşim bi kaç eve bakdı çok kötüymüş....hayırlısı inşallah güzel bir ev buluruz...

günaydınlar bizde erkenciyiz benimkiler gece mama yediler sabah erkenden bidaha istediler

ömer bey işi abarttı ama uykusu var uyumuyorda en sonunda bende yalancı emzik verdim öle uyudu yaa

alişide annem aldı uykum var ama uyumam bu saatten sonraa

benı yeme onu yee:)))) hihihihiih

en sonunda başardımmı yalnız hala buraya videoyu koyamadım linki ancak koydum başka türlüde yapılıyor yaa ileriki zamanlarda onuda başaracam:))))))))))))

sizde koysanız mynete koyun kızlar çok kolay yükleniyor...2-3 dakikalık olsun flimleriniz...sonra ertesi günü buraya koyarsınız linki izlleriz bebişleri..ay ne tatlılar demi...neler var video olarak limon yiyen bebek nasılda gülüyor...

bugün ceren hanım uykumun içine etti sabah 5,30 da uyandık sonra 7,30 uyudu bende uykumu kalır ..sonra biraz uyumuşum gene benımkı ellerini yemeğe başlamış bi uyandım uyanmış bakınıyor:)))neyse kalkdım ilaçlarını verdim...konuşduk durduk çok iç çekiyor yaw sonrada gülüyor:))) sonra gözlerini ovalıyor ellerini emiyor yatağa yatırdım hemen uyudu....şimdi uyuyor iş yapmam lazım yemeğimde yok...püfffff harbiden sevmiyorum bu yemek işini temizlik yaparım ama mutfağısevmiyom yaaaaaaaaa..ocak başında iş yapmak zoruma geliyor...zengin olsamda bi aşçı tutsam:)))))) temizliğimi ben yapparım:)))

ben güsel hallerini yakalayamıyorum benimkiler kameraya bakıyor ne gülüyor ne bağrıyolar yaa o yüsden yokk anca benim çabam var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…