Aysonu Kizlari 2008

hayırdır canım niye uyuyamadınız niye korkuyorsunuz seninle hamişligimiz aynı haftalardaydık diye hatırlıyorum dogru mu?

aynı haftadayız sorunum yok ama uyku düzenim gitti benim senin bozulmadı mı şimdi hamilelik ilerledikçe çıkacak sorunları düşünüyorum gece geldi aklıma korktum ne yapacağım diye

valla cnm doğru diyon bağımlılık yapıyo burası ev işleri duruyo biz burada lak lak aman adam kızıyo bazen ya yemeği yakıyon yada sofrayı kurmuyon hehheee

yemek yaparken buraya yazıyom soğanın altı tuttu bi kere kıyamet kopardı işini bitir öle yaz yoksa ben yapayım yemeği diyorrr naniknanik

günaydınnnnnnnnnnnnnn
bende geldim
adaşım nasılsın güzeller güzeli göreşemedik özlettin kendini cnm
tatlı cadı tombuşkom yine bomba gibisin
arzucum tatlışkom canımın içi şikayet yok ona göre bak gözün üzerinde acayip takipteyim bebişime çok iyi bak bitanem
ve diğer arkadaşlar günaydınlar nasılsınız

günaydın günaydın patron karısıııııııı hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen nasılsın????

aynı haftadayız sorunum yok ama uyku düzenim gitti benim senin bozulmadı mı şimdi hamilelik ilerledikçe çıkacak sorunları düşünüyorum gece geldi aklıma korktum ne yapacağım diye

sorma canım yaa gerçektende gece 5te kalktım eger uyku tutmayacak eyvah dedim ama gidip tekrar yataga girip zorladım kendimi uyuyakalmışım bir sabah 7 dedikmi ayaktayız önceki ben olacaktım bu saat bile mümkünmü kalkmam ögleden önce kalkmazdım.zaten birde sabah kalkınca mide bulantısı tutacakmı diyede düşünüyorum. şu aralar bende iştahsızlık var karnım aç ama yemek yemek istemiyorum dr um normal dedi sonralarıda yemekten kendini alamıyacaksın önümdekileri kaldırın diyeceksin dedi ama bilmiyorum artık.ben fazla düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap canımm biliyorum kolay degil ama inşllah allahın izniyle atlarız bugünleride. :1hug:

nuraycım yandın bitanem bir kaç gün şişiririm artık kafanı bu ısılarla bitanem bi yorum yapsan ben yumurtladım mı

1.gün--36.4
2.gün--36.4
3.gün--36.2
4.gün--36.3
5.gün--36.3 *
6.gün--36.2
7.gün--36.3
8.gün--36.3
9.gün--36.3
10.gün-36.2 *
11.gün-36.4
12.gün-36.4 *
13.gün-36.4 yani bugün
şimdi geçen ayki döngü 26 gündü geçen ayki ısım da
10.gün-36.3
11.gün-36.5
12.gün-36.2
13.gün-36.4
14.gün-36.7
15.gün-36.8

günaydın günaydın patron karısıııııııı hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen nasılsın????

günaydın bitanem patron karısı değilim patronum bi kerem
vergi levhasında benim adım yazıyoooooooooooooooooooooo
başlık parası olarak dan eşim evlendiğimizde mağazayı üstüme yaptı:dance:

bi de nuraycım zamanlamam doğrumu bitanem

günaydın bitanem patron karısı değilim patronum bi kerem
vergi levhasında benim adım yazıyoooooooooooooooooooooo
başlık parası olarak dan eşim evlendiğimizde mağazayı üstüme yaptı:dance:

vay beee ne kocalar var jeyyar
gerçi bizimkiside arabayı benim üzerime yaptı ama :1rolleyes: yaa pardon yaaa muayenehaneyi de benim üzerime aldıydık demiii unuttum yaaa

bombommmummm şekerim günaydın sen naıslsın ben pek bi mıymıy oldum uykusuz da olunca da daha da etkiledi tabi.

Tamam Morgülden Sonra Kesinleştiii Birsencim Ben Bedavaya Gittimmm Galiba Ama Seni Bilemmm üzerime Hiç Bişey Gelmedi Benimmm

vay beee ne kocalar var jeyyar
gerçi bizimkiside arabayı benim üzerime yaptı ama :1rolleyes: yaa pardon yaaa muayenehaneyi de benim üzerime aldıydık demiii unuttum yaaa

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aferim bize değil mi morgülcüm
eee bende laz kızıyım hele bi de yapmasın

arzucum bu arada sen de mi karadenizlisin sanki öyle bir şey konuşulmuştu ama
öyleyse eğer nerelisin

bombom kız büyük ihtimalle bugün ya da yarın yumurtlama günün siz dükkanı erken kapatın bence :))))))) kocana bol bol vitamin yükle bugün 2 günlük enerjiyi depolasın

hoşgeldin esracım nerelerdesin seni merak ettikk. haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz. dırımcım eger memlekete gitmemiş olsaydım kalkar gelirdim valla sizleri görmeyi sizlerle tanışmayı çok isterim.

SAĞOL CNM İYİM ÇOK ŞÜKÜR.CUMARTESİ DR GİTTİM BENİMKİSİ TAM 7 HAFTALIK OLMUŞ TEYZESİ YAAAA.ŞUAN İÇİN HERŞEY YOLUNDA DEDİ DR.KALP HAREKETLERİNİ GÖRDÜK
AMA SESİNİ ÇOK NET DUYAMADIK

Aayşecim Nbr Cnm Senin Bebişte Iyimiş Hadi Hayirlisi .bak Ne Güzel Haberlerle Başladik Pazartesi Gününe Kaç Haftalikmiş Seninki Benimki 7 Haftalik

çok sevindim canımm allah herkesin bebişini nazarlardan korusunnn
bende 7 hafta duymuştum ama dedigin gibi tam net degildi inşllah bir dahaki sefere iyi duyarızz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…