hayırdır canım niye uyuyamadınız niye korkuyorsunuz seninle hamişligimiz aynı haftalardaydık diye hatırlıyorum dogru mu?
dırımcım daha nazilliye gitmedim bugün gidecegim allahın izniyle inşllah. birde nazillide pek internete baglanabilecegimi zannetmiyorum annemlerde bilgisayar var ama internet yok bir şekilde baglanabilirsem baglanacagım. yoksam sizleri özlerimmm. çünkü sizlere çok alıştım. uyanır uyanmaz burda buluyorum kendimi. :asigim: :1hug:
günaydınnnnnnnnnnnnnn
bende geldim
adaşım nasılsın güzeller güzeli göreşemedik özlettin kendini cnm
tatlı cadı tombuşkom yine bomba gibisin
arzucum tatlışkom canımın içi şikayet yok ona göre bak gözün üzerinde acayip takipteyim bebişime çok iyi bak bitanem
ve diğer arkadaşlar günaydınlar nasılsınız
aynı haftadayız sorunum yok ama uyku düzenim gitti benim senin bozulmadı mı şimdi hamilelik ilerledikçe çıkacak sorunları düşünüyorum gece geldi aklıma korktum ne yapacağım diye
günaydın günaydın patron karısıııııııı hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen nasılsın????
nuraycım yandın bitanem bir kaç gün şişiririm artık kafanı bu ısılarla bitanem bi yorum yapsan ben yumurtladım mı
1.gün--36.4
2.gün--36.4
3.gün--36.2
4.gün--36.3
5.gün--36.3 *
6.gün--36.2
7.gün--36.3
8.gün--36.3
9.gün--36.3
10.gün-36.2 *
11.gün-36.4
12.gün-36.4 *
13.gün-36.4 yani bugün
şimdi geçen ayki döngü 26 gündü geçen ayki ısım da
10.gün-36.3
11.gün-36.5
12.gün-36.2
13.gün-36.4
14.gün-36.7
15.gün-36.8
günaydın bitanem patron karısı değilim patronum bi kerem
vergi levhasında benim adım yazıyoooooooooooooooooooooo
başlık parası olarak dan eşim evlendiğimizde mağazayı üstüme yaptı:dance:
günaydınnnnnnnnnnnnnn
bende geldim
adaşım nasılsın güzeller güzeli göreşemedik özlettin kendini cnm
tatlı cadı tombuşkom yine bomba gibisin
arzucum tatlışkom canımın içi şikayet yok ona göre bak gözün üzerinde acayip takipteyim bebişime çok iyi bak bitanem
ve diğer arkadaşlar günaydınlar nasılsınız
vay beee ne kocalar var jeyyar
gerçi bizimkiside arabayı benim üzerime yaptı ama :1rolleyes: yaa pardon yaaa muayenehaneyi de benim üzerime aldıydık demiiiunuttum yaaa
hoşgeldin esracım nerelerdesin seni merak ettikk. haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz. dırımcım eger memlekete gitmemiş olsaydım kalkar gelirdim valla sizleri görmeyi sizlerle tanışmayı çok isterim.
Adaşim Ben Bedavayami Gittim Yaniii
bombom kız büyük ihtimalle bugün ya da yarın yumurtlama günün siz dükkanı erken kapatın bence :))))))) kocana bol bol vitamin yükle bugün 2 günlük enerjiyi depolasın
SAĞOL CNM İYİM ÇOK ŞÜKÜR.CUMARTESİ DR GİTTİM BENİMKİSİ TAM 7 HAFTALIK OLMUŞ TEYZESİ YAAAA.ŞUAN İÇİN HERŞEY YOLUNDA DEDİ DR.KALP HAREKETLERİNİ GÖRDÜK
AMA SESİNİ ÇOK NET DUYAMADIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?