Aysonu Kizlari 2008

Kiz Dirim Ne Yapçam Eltimi Ben Orda Sana Geleceğim Allah Allha Akrabam Varmiş Orda

cnm benim bende kalacaksan başımın üzerinde yerin ama kocan bişey der beni tanımıyor vs.yani tam güven için tanıması gerekiyo ama sen dersen ben gelirim ne demek cnm benim eşimde bende memnun oluruz.:1hug:

günaydın bitanem patron karısı değilim patronum bi kerem
vergi levhasında benim adım yazıyoooooooooooooooooooooo
başlık parası olarak dan eşim evlendiğimizde mağazayı üstüme yaptı:dance:
ohhhhhhhhhhhhh ben beleşe gittim binbir zahmetle aldığımız ev bile kocamın üzerine başlık parasıda yok takıda yok takılarıda ve alırken bozdukk.....
en büyük servetim huzurum mutluluğum ve dünyalar iyisi kocamm :asigim:

Tamam Morgülden Sonra Kesinleştiii Birsencim Ben Bedavaya Gittimmm Galiba Ama Seni Bilemmm üzerime Hiç Bişey Gelmedi Benimmm
ü
bu durumda bende beleşe gittim

mersi can can bende aynı öyle yapmayı düşünüyorum bitanem
hiç kaçarı yok yani :))))))))))))

hadi bakalım kaçırmaaa sana getireceğim takımla inş.tutturursun bebişi kısssss
o zaman kzı olursa adını birsen koyarsın hehee:sm_cool:

Aayşecim Nbr Cnm Senin Bebişte Iyimiş Hadi Hayirlisi .bak Ne Güzel Haberlerle Başladik Pazartesi Gününe Kaç Haftalikmiş Seninki Benimki 7 Haftalik

hadi gözün aydın arkadaşımm benim bebeiş 5+ 7 olduu teyzesii.. bizde 9 şubatta gidecegğizz kalp atışlarını duymaya canımm.. ee bebeği gördünmüüü canım.. :teytey: allah isteyen herkese versin yarabbim...

Dirimkiz Hiç Merhebe Günayin Yok Valla.nbr Napiyon Nasilsin Bacimmm

cnm geldiğinde bi teşekkür çaktım sana sonrada bebişlerden bahsediyordunuz lafa giremedim bebeğemmmm yokki neyini konusayım ben anca hasatlıktan diyetten aşılmadan kistten adet olamamaktan bahsederim :çok üzgünüm:

esracım mrb bitanem kusura bakma bitanem seni geç farkettim
bebekleriniz süper olması süper valla allah nazarlardan korusun sizi ve bebeklerinizi
bu sayfada o kadar kötü haber okuduktan sonra bu haberlere çok seviniyorum

kıslar ben çok kilo almışım ya c.tesi saat 3 gibi burdan çıktık bakırköye gittik
nikah için kıyafet almaya gitmiştik eve geldiğimizde saat 11.30 du
sadece 15 dk yemek yedik düşününü artık
zaten o kabinlerde giyinmekten nefret ederim giy çıkar giy çıkar sinir krizi geçirdim bi de giydiğim hiç bir şey olmuyor öyle iğrenç görünüyor ki çıldırdım valla en son mağazadan ki kapatıyorlardı bi pantalon ceket takım aldım içine de bi body aynı takımdan kardeşimde aldı tabi eşim daha da bi krizlerde

pazar günü de tüm gün temizlik yaptık perdeleri yıkadım camları sildim bu yağmurda ama ne yapayım damatın abalsı eşi oğlu bizde kalıcak 2 gün misafirim var yani izmirden geliyorlar akşam oturduğumda saat yarımdı valla tabi eşim yine krizlerde ama gelin bi de bana sorun kocayla iş nasıl oluyor diye kısaca BERBAT

aaaaaaaaaaaaaaaaaa dediğime pişman ettin üzdün beni bebişim hiç öyle olurmu hayatım sensiz bu sayfanın tadı yok valla

Sağol Birsencim Eşim Hepinizi Taniyor Gülüm Ama Gliba Bu Hafta Sonu Aşilama Olabilir Aslinda Ne Iyi Olurdu
cnm ne güsel yawww bende aşılma olacam ama adetim gelemdiki bir testlerim olsun kafayı sıyırcam ....neyse hayırlı olsun inş.olur cnm bu seferki ben umutluyum oalcak cnm
dırım kız bende adet olamadım daha kııı ne edecez böyle

cnm bende olamadım 40.gündeyim Fharfi ile başlayan bi ilaç varya ondan evrdi bana içiyom ama gelen yok....offffffffffffff:çok üzgünüm:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa dediğime pişman ettin üzdün beni bebişim hiç öyle olurmu hayatım sensiz bu sayfanın tadı yok valla

cnm benim sağolsın üzülme ben sen üzül diye demedim efkar bastı işteeeee aaaa merak etme benim bebede gelecekkkkkkk bi gelirse varya doğdu gün bi tokat atacam ki unutmasın bana yasattıklarını (Tabi ne kadar kıyabilcem bilmyiom):sm_cool::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…