Kiz Dirim Ne Yapçam Eltimi Ben Orda Sana Geleceğim Allah Allha Akrabam Varmiş Orda
ohhhhhhhhhhhhh ben beleşe gittim binbir zahmetle aldığımız ev bile kocamın üzerine başlık parasıda yok takıda yok takılarıda ve alırken bozdukk.....günaydın bitanem patron karısı değilim patronum bi kerem
vergi levhasında benim adım yazıyoooooooooooooooooooooo
başlık parası olarak dan eşim evlendiğimizde mağazayı üstüme yaptı:dance:
üTamam Morgülden Sonra Kesinleştiii Birsencim Ben Bedavaya Gittimmm Galiba Ama Seni Bilemmm üzerime Hiç Bişey Gelmedi Benimmm
mersi can can bende aynı öyle yapmayı düşünüyorum bitanem
hiç kaçarı yok yani :))))))))))))
mersi can can bende aynı öyle yapmayı düşünüyorum bitanem
hiç kaçarı yok yani :))))))))))))
adamı kampa al cimbom yedir içir besle :roflol:
bugünler bir daha gelmez iyi değerlendir jeyyar
Aayşecim Nbr Cnm Senin Bebişte Iyimiş Hadi Hayirlisi .bak Ne Güzel Haberlerle Başladik Pazartesi Gününe Kaç Haftalikmiş Seninki Benimki 7 Haftalik
Dirimkiz Hiç Merhebe Günayin Yok Valla.nbr Napiyon Nasilsin Bacimmm
cnm geldiğinde bi teşekkür çaktım sana sonrada bebişlerden bahsediyordunuz lafa giremedim bebeğemmmm yokki neyini konusayım ben anca hasatlıktan diyetten aşılmadan kistten adet olamamaktan bahsederim :çok üzgünüm:
cnm ne güsel yawww bende aşılma olacam ama adetim gelemdiki bir testlerim olsun kafayı sıyırcam ....neyse hayırlı olsun inş.olur cnm bu seferki ben umutluyum oalcak cnmSağol Birsencim Eşim Hepinizi Taniyor Gülüm Ama Gliba Bu Hafta Sonu Aşilama Olabilir Aslinda Ne Iyi Olurdu
dırım kız bende adet olamadım daha kııı ne edecez böyle
aaaaaaaaaaaaaaaaaa dediğime pişman ettin üzdün beni bebişim hiç öyle olurmu hayatım sensiz bu sayfanın tadı yok valla
cimbom replerine baksana bir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?