Aysonu Kizlari 2008

ben güsel hallerini yakalayamıyorum benimkiler kameraya bakıyor ne gülüyor ne bağrıyolar yaa o yüsden yokk anca benim çabam var o kadar

:))))))))))))))))

benımkıde öyle gizli çekdim bende:)))telefonu görünce başlıyor ona bakmaya bide değişik değişik bakıyor:)))))) susuyor ondan sonraa:))))))))) kendi çabanı görseydik olmazmı hihihihihih:))))))))))

bebelacın serisi nasıl gidiyor bilmişyorum ama bebelacak iki diyem ben ona ne zaman geçeceksin???daha içinde sadece nişasta olan mama çeşitini yani aptamil 1 le eşit olan mamayı kullanıyorsun...

ek gıda işini daha sormadım haftaya 28 inde bivep tetsimiz var onu haledip bide idrar testimiz var onu göterirken soracam...bakalım nediyecek dr

birde arada bişiler yalatmıyormusun sen oğluşlara ..benımkı baya şeyleri taddı:))) şekerli şeyleri seviyor kerata:))))

kuru fasulyenın suyundan bile yedirdim vallaa kızlar:)))))))))))))))annem çok kızdı duyunca delimisin sen kızı gazdan mahvedeceksin ..aman anne dedim bizimle birlikde orkestra şeklinde başlarız dad dad:)))))))))))))delisin sen deli:))) diyoo sonra pudingden tadırdım reçel taddı..köfte yalattım:))) salatanın suyunu pek sevmedi:)))) kavun suyunuda sevmedi şeftalide sevmedi öğ yapıyor:)))tarhana çorbasına bayıldı...dondurma yedirdim:))) başka hatırlamıyorum hee yoğurt birde vallaa yoğurdu baya baya yediriyorum oda yiyor vallaa şapur şupur:))))

kamerayı gorunce benimki de susuyor bel bel bakıyor dırım
o yuzden caktırmadan cekıorum

bebeklıkım sen neler yaparsın
umarım gusel bır ev bulursun bıdenem

neşe garusu bidaha gelmedi yaa
bir de bernayı merak ediyorum tabi ususu da...

oyyy canısı
soyle bir agız dadıylan konusamadık beeeeeeee
napim bebek bakıorum hehe
birasdan corbasını yedirecegim

kızcem bugun 7 aylık olduhihoyyytzemuszemus:teytey::sm_cool:
alkisalkisalkis:dance
:

ne çorbası yaptın bizede anlat bizde yaparız bebişlerimizee. olmazmı ...

: )

bebelacın serisi nasıl gidiyor bilmişyorum ama bebelacak iki diyem ben ona ne zaman geçeceksin???daha içinde sadece nişasta olan mama çeşitini yani aptamil 1 le eşit olan mamayı kullanıyorsun...
benım de sutum baya azaldı aptamile gectim 2 numara tabi..
hatta dun tamamen sütten kesiyordum ki
bugun icim elvermedi sagdım yine
tamamen çekilene kadar sağacam
ama cok sıkıldım artıkkkkkkkkk:

ne yapam kız telefonum bozuldu ekranı karman çorman gösteriyor çok üzüldüm....ne yapacam bilmiyorum başka tele takdım hattımı kamerası yok kızımı çekemiyecem sizde seyredemiyeceksiniz üfff:))))) olacak işmi şimdi demi amaaa...

bende şşu 3 üzlere hamile olan vardıya kimdi ismini hatırlamıyorum bi ara gelmişdi az kalmışdı o ne olduki doğmuşlardır ...heralde.

benım de sutum baya azaldı aptamile gectim 2 numara tabi..
hatta dun tamamen sütten kesiyordum ki
bugun icim elvermedi sagdım yine
tamamen çekilene kadar sağacam
ama cok sıkıldım artıkkkkkkkkk:

anladım canım demek ben daha kullanacam eşime söyleyemde iki kutu daha aldırsın 900 gramlık kutuyu 2 kutusunu 80 ene alıyor çağdaş süpermarket varmış ordan...bence çok ucuz...350 gramlıyı 21 ytl.... hesaplayınca baya 10 ytl kadar oynuyor iki kutu...

ela gozlumu dıorsun
ben de cok merak edıyorum
dgurmustur tabı o zaman bıle 35 haftalıktılar
umarım hepsı ıyıdırrr

tarhana corbası yaptım canım
patates kırmızı bıber ve kabak da dogradım ıcıne azcık
ve blenderdan gecırdım
ıcıne bebek ekmegı ufalayıp yedırecem sımdı
sızın daha cok var tarhana corbası hemen verilmiyyy

burda tanşasta aptamil 18.5 tl
bu arada hepsinde nişasta var bebeklikim nişasta olmayan yok
şeker de var
bir tek hipp de şeker yok..
ama onun da vitamin içerigi az geldi bana o yuzden aptamil verecegim

şeker de var

aptamilin presinde nişasta yokdu...bakdım içeriyine aptamil birde nişasta var...daha koyu kıvamda adamlar baya bu iş işin kafa patlatmışlar.:))))neler yapıyolar..ay bende öyle üretken biri olsaydım ne olurdu patent sahibi olurdum...:)))

aptamil güzel bi mama bence hiç değiştirme canım ....aslında dr gittiğinde normal sütle mama yapabilirsin sor var öyle tarifler geçen bi kadın anlatıyordu hastanede dr söylemiş az süt ve su nişasta anne sütünden biraz daha kıvamlı kaşıkla yediriyormuş...azda şeker sanırım...bak bu tarifi bir yerden ğren bence daha faydalı olur bebişine..herşeyin organiği güzel aslında eve inekmi alsak taze taze sağar içirirdik bebişlere:))))))))) organik beslerdik bebişleri:))) milupanın organik bebek meyva suları çıkmış nasılki onlar denedinmi???pahalıdır sanırım...

şeker de var

canım büyük paket al 900 gramlıkdan sen ne kadarlık alıyorsun kaç gramlık??o fiyata

organık meyve suyu 1.9tl canım
benımkı meyve sevmıo kavga edıyoruz yedırene kadar haha
o yuden bu aklıma geldı
2 gundur meyve suyu verıorum bberondan delı gıbı ıcıyor
benım katı meyve sıkacagı bozuldu anasını satayım tam zamaında yanı
mecburen hazırını alacagım
haftada 3 kutu ıcse ayda 25 tl fılan edıyor sadece meyve suyu
baya pahalıya gelıyor yanı.......

inek sutu ıyı deıl canım
zaten artık eskisi gibi devam sutu almıyor
artık cogunluk sebze meyve kahvaltı muhallebı yogurt fılan..
gunde 300-350 cc cıvarı sut iciyor..

bunun yarısı da benım sutum olsa
gunde tas catlasa 200cc mama ıcecek
o da olmusken ıyısınden olsun dedim artık
yoksa mama cok pahalıya geliyor hemen biter o kutu nolcakki..

18.5 tl olan 350 gramlık kutu canım
ben daha yenı almaya basladım
kendı sutumu verıyordum sımdıye kadar
sadece devam sutu ıle ıs bıtmıyorkı
tahıllı kasık mamaları kavanoz mamaları meyvesı yogurdu(ben bebelacla mayalıorum) labnesi tereyagı bebek ekmegı bıskuvısı sımdı bır de meyve suyu cıktı..
evde sebze yoksa kavanoz maması verıyorum..ya da yapamadıgımda..bir de tavukulardan verıyorum ozellıkle.tavuk cabuk bozulan bıse her dakıka da evde tavukgogsu olmuyor guvenemıorum tavugu hazırlardan verıyorum sadece..
bunların hepsı para:))

oh ohh mama masrafından kurtuldunuz çok iyi ...dahada büyüyünce sizin yedikleirnizi yemeye başlar artık daha da rahat edeceksin...... o organik meyva suyundan bende deniyecem benıım katı sıkacak robotum yok annemlerin var çok güzel ek gıdaya geçince yürütecem robotu:))) püresiz sıkıyor harika bişi...tam bize göre..evlenmeden önce elma havuç sıkar içerdim harika oluyor ikisinin karışımı....bebeğim severmi acaba deniyecem...yaşasın artım meyvelerimiz çürümeyecek:))) kızıma çekdirir çekdirir içiririm:)

dogru soyluorusun 900 gramlık daha uyguna geliyor deil mi???
ben bu mama işine yeni girdim ondan dusunemedim onu hiç..artık cok lazım olacak dedigin dogru
ama dur bana milupa indirim kuponları yolladı
biri tansas biri pehlivanoglndan 2 dene indirim kuponum var yuzde 20lik indirim
onların suresi dolmadan onlardan alayım hehe

anne sütün yetti demek ne güzel maşallaaaahh....anaaa bide onlardanmı alacazz .....evdeki yemek yetmezmi yaaa...şu kavonoz mamalarına güzel diyorlar ...bende denerim sanırım...ama kaşık mamaları baya pahalı kız geçen bakdım marketdede...anacığım bütcemize göre ne yapalım demi ama..yesin tarhana öçorbası mercimek yoğurtluçorba sebze çorbası ne yapam...virtaminli yaparım...para nasıl verek hep..hadi şimdi veriyoruz ayda 180 ytl.. ek gıdaya geçince evden yesin demi...bisküvi alırım ona çikulata bende yerim:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…