bak sen yazmadan ben yazmısım hehe18.5 tl olan 350 gramlık kutu canım
ben daha yenı almaya basladım
kendı sutumu verıyordum sımdıye kadar
sadece devam sutu ıle ıs bıtmıyorkı
tahıllı kasık mamaları kavanoz mamaları meyvesı yogurdu(ben bebelacla mayalıorum) labnesi tereyagı bebek ekmegı bıskuvısı sımdı bır de meyve suyu cıktı..
evde sebze yoksa kavanoz maması verıyorum..ya da yapamadıgımda..bir de tavukulardan verıyorum ozellıkle.tavuk cabuk bozulan bıse her dakıka da evde tavukgogsu olmuyor guvenemıorum tavugu hazırlardan verıyorum sadece..
bunların hepsı para:))
dogru soyluorusun 900 gramlık daha uyguna geliyor deil mi???
ben bu mama işine yeni girdim ondan dusunemedim onu hiç..artık cok lazım olacak dedigin dogru
ama dur bana milupa indirim kuponları yolladı
biri tansas biri pehlivanoglndan 2 dene indirim kuponum var yuzde 20lik indirim
onların suresi dolmadan onlardan alayım hehe
:))))))))))))))))
benımkıde öyle gizli çekdim bende:)))telefonu görünce başlıyor ona bakmaya bide değişik değişik bakıyor:)))))) susuyor ondan sonraa:))))))))) kendi çabanı görseydik olmazmı hihihihihih:))))))))))
bebelacın serisi nasıl gidiyor bilmişyorum ama bebelacak iki diyem ben ona ne zaman geçeceksin???daha içinde sadece nişasta olan mama çeşitini yani aptamil 1 le eşit olan mamayı kullanıyorsun...
ek gıda işini daha sormadım haftaya 28 inde bivep tetsimiz var onu haledip bide idrar testimiz var onu göterirken soracam...bakalım nediyecek dr
oyyy canısı
soyle bir agız dadıylan konusamadık beeeeeeee
napim bebek bakıorum hehe
birasdan corbasını yedirecegim
kızcem bugun 7 aylık olduhihoyyytzemuszemus:teytey::sm_cool:
alkisalkisalkis:dance:
birde arada bişiler yalatmıyormusun sen oğluşlara ..benımkı baya şeyleri taddı:))) şekerli şeyleri seviyor kerata:))))
kuru fasulyenın suyundan bile yedirdim vallaa kızlar:)))))))))))))))annem çok kızdı duyunca delimisin sen kızı gazdan mahvedeceksin ..aman anne dedim bizimle birlikde orkestra şeklinde başlarız dad dad:)))))))))))))delisin sen deli:))) diyoo sonra pudingden tadırdım reçel taddı..köfte yalattım:))) salatanın suyunu pek sevmedi:)))) kavun suyunuda sevmedi şeftalide sevmedi öğ yapıyor:)))tarhana çorbasına bayıldı...dondurma yedirdim:))) başka hatırlamıyorum hee yoğurt birde vallaa yoğurdu baya baya yediriyorum oda yiyor vallaa şapur şupur:))))
kamerayı gorunce benimki de susuyor bel bel bakıyor dırım
o yuzden caktırmadan cekıorum
bebeklıkım sen neler yaparsın
umarım gusel bır ev bulursun bıdenem
neşe garusu bidaha gelmedi yaa
bir de bernayı merak ediyorum tabi ususu da...
sacmalama dırımmmkuş cnm söylemeyecektim ama bugün sana bir paket yolluyorum kardeşime verdim o kargo yapacak sekeretere vermiş yapmış sanırım diyor kargolar sabahtan gitmiş dedi hangi kargo olduğunu söyleyecem cnm bugün
[URL=
ömerim gülerken illkez yakaladım[/QUOTE]
oyyy kibar gülüşşşşalkisalkisalkis
sacmalama dırımmmlmaz:
ben sadece şaka yaptım ciddiye almışsın kırıldım şimdi
ben kimseden birsey bekleyecek insan mıyım:a015:
oyyy kibar gülüşşşşalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?