Aysonu Kizlari 2008

bak sen yazmadan ben yazmısım hehe
onceden bana bedavaya gelıodu cocuk
sadece anne sutu verıyordum
sımdı ek gıdadan sonra asıl masraf oluyor bence..
cesit cesit mama var
devam sutune de devamkaydirigubbakcemile
lülülülülülü
asıl rahatlık 1 yasından sonra
o zaman ne bulursa onu yıecek :icecream:

milupa anne klübüne üye oldum ben..sende üyemisin mamamı yolluyorlar öyle yazı okudum eylülde yollanacak falan diyee..sana geldimi....900 gramlık mama 40 ytl canım...bence daha hesaplı ..1 ay kullanırsın bi paketi...

cnm kendi çabamı ne edecen boşverrrrr cnm
bebelac 2 ye 8 ağustosda geçecez 4 ayımız bitiyorr
ek gıdayada o vakit geçecez tabi şuan yetmiyor 150 cc zatiii

oyyy canısı
soyle bir agız dadıylan konusamadık beeeeeeee
napim bebek bakıorum hehe
birasdan corbasını yedirecegim

kızcem bugun 7 aylık olduhihoyyytzemuszemus:teytey::sm_cool:
alkisalkisalkis:dance
:

:lepi::lepi:zemuszemusgelinim büyümüşşşşşşşşşş beeeeee konuşamadık heee

tadırmammı recel şokella kavun karpuz peynir ne varsa peyn,ri yediler tatlılarada tepki iyii tabi ek gıdada görecez onlarıı

gizli yapamıyom yaaaa neşenin bası kalabalık ondan açamıyor sanırım ev tlf kapanmı ben bu hafta gidecektim vazgeçtim haftaya giderim...
bernayı geçen msn de yakalıdım iyiyim diyor anlış hatırlamıyorsam doktor tedaviye devam edelim diyormuş ve tatile gitmiş usus u bilmiyorum gisli takılıyordu belkim eski kimliği ile takılıyor hehee

numunede olsa olsun kız ne yolluyorlar acaba..bana bi firmadan hediye gelmiş evde yokdum teyzemdeydim geri gitmişler.. ne geldi acaba hastyanede yataken adresimi falan almışlar...galiba o firmalar...milupayı kaçırmam inş..o indirim kupanları benım işime yarar yollasınlar:)))

kız ben bu ömüşe bayıldım kızz çok masum duruyor yaaa.....yanlış anlamasın aliyide çok sevdim ama ben masum duran bebeklere hastayım yaaa:)))) ali cin cin :)))) ali döverse yaa ömüşüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüü üüü ü ağlarım vallaa:) bide şunların kafalarını düzeltsen artıkın boğulacaklar:)))))))))))benımkı yüzü koyun yatmıyor artık bas bas ağlıyor yaww...eskiden yatadı uyurdu saatlerce ...şimdi yok sağına dönüyor uyuyor:)))))

cnm ömerim sakin bir bebek aliş dövememez yok öleee

ikiside öle uyumayı seviyor cnm başları yana dönük oluyor bişeycik olmuyor ne zaman istemezlerse yatmazlar zatii

kuş cnm söylemeyecektim ama bugün sana bir paket yolluyorum kardeşime verdim o kargo yapacak sekeretere vermiş yapmış sanırım diyor kargolar sabahtan gitmiş dedi hangi kargo olduğunu söyleyecem cnm bugün

kuş cnm söylemeyecektim ama bugün sana bir paket yolluyorum kardeşime verdim o kargo yapacak sekeretere vermiş yapmış sanırım diyor kargolar sabahtan gitmiş dedi hangi kargo olduğunu söyleyecem cnm bugün
sacmalama dırımmmlmaz:
ben sadece şaka yaptım ciddiye almışsın kırıldım şimdi
ben kimseden birsey bekleyecek insan mıyım:a015:

sacmalama dırımmmlmaz:
ben sadece şaka yaptım ciddiye almışsın kırıldım şimdi
ben kimseden birsey bekleyecek insan mıyım:a015:

aşk olsunnnnnnnnn çok kızdımmlmaz:lmaz:

taaa sen hamişken söyledim sana ama kısmet olmadı

ogünki lafına asla aslaaa alınmadım ve o lafa istinaden değilllllllllll

kırma beni kırarım kafanıııı adres elimde basarım izmiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…