Aysonu Kizlari 2008

ay kızlar yuregım agzıma geldi
benimki cok hareketli hic durmuo
yerde etrafını yastıklarla cevırıyorum ama bu onu durdurmuo
demin yazarken baktım aglıo
tekli koltugun altına girmiş kafası dısarda
sıkışmıs kalmıs
hey Allahım yaa
odada yalnız bıracaksam ana kucagına veya park yatagın ıcıne koyuyorum ama gozumun onundeyken de girdi yaa
ödüm koptu canı acıdı sandım
kocama desem agzına geleni sayar düştün bilgisayarın icine bakmadın cocuga diyee

miradan aldın di mi
uyanıksporrr:icecream:

buldum yaaa sen ona baksırnaşık şeysırnaşık şey

çocuğa dikkat etmek lazım ben heralde hiçbişey yapamam

biz gece beraber annemlerin yatak odasında yatıyoruz

solamu iksini yatırıyorum dik dik aman sabha aliş sen sürtüne sürtüne ilerle beline kadar yatakdan aaşağa kay bir çığlık attı nasıl fırladım bilemedim kardeşim daldı odaya

kuzum düşecektiii yaaaa ölürdüm yaa zaten heriflede limoniyiz katliam çıkardı

kusum park yatagın ara katını cıkardım oyun alanı oldu artık
daıma da onun ıcıne koyamıorum cıkarken gozum arkada kalmasın dıye koyuyorum bır de uykusu gelınce atıyorum ıcıne uyuyor
ama bu cocugun yerde yuvarlanması emeklemeyı ogrenmesı lazım
her sanıye de ona bakamıorum tabıkı
anlık yaa cok rahat gerı gerı gıdıyor yuvarlanıyor
aşıyor engelleri:)

doğrudur valla yaaa offf tikkat lazım allahtan benim evde pek bişey yok masa var en fazla altına girerler

yaa bilmiyorum kışa geliyor yürüme zamanları balkonada koyamam

kuşum bak hepsiburada.com kampanya yapmıs mama sandalyesı 95tl ye dusmus 130+kdv den yani 154 filan ediyor
bir de tekerlikli ve yuksekligi ayarlanabilen modelden
bunların en ucuzu 130dan başlıo zati
kaçırma bence son 10gun fılan kaldı.taksitle al 2 tane bana dua edersinkaydirigubbakcemile3
ben de alacagım ay sonunda.ana kucagında olmuyor yedirene kadar sırtım oyle agrıyor ki anlatamam..
bir de bu sekilde heryerine mama dokuyor tepiniyor ayaklarını agzına sokmaya calısıo ayaklarına kadar mama oluyoruz:)
yanı cok gerekli birsey
dogru durust oturup yiyecek mamasını
biraz daha buyuyunce de bizimle masaya oturacak.cocukların sandalyede guvenli oturması mumkun deil.mama sandalyesının on tepsısı cıkıyor masaya yaklastırıp oturtabılıosun
tavsiye ederim yani..

yaw bu adamlar neden böyleler yaw bakıyorlarsa kendileri baksınlar iyisinden demi amaa.....

bende geçen tırnayını keserken etini kestim az...aman ne laflar saydı bana aaa dedim al kendin bak dedim sanki ben isteyerek yaptım...benım içim daha çok acıdı ...hayret bişiler yaa...neden kızarlarki ....

bebeklik sen de bak sekerim
,ihtiyac bu luks deil
Hepsiburada.com : COMFY BONNY MAMA SANDALYESİ | Bebek & Çocuk
mavinin rengi cok gusel ama kıza abes olur diye turuncu alicim benzemuszemus

bakayım canım..anca ev taşınınca bunnu düşünebilirim çünkü şuanki evim çok küçük....eylüle anca alırım anca o zamana kadarda büyürler..biz daha bebek arabası almadık ..kuzenım ilkbaharda alın ne yapacaksın aşlıp diyor...alırsan şu bağlıyorsun ya ondan al diyor...bbilmiyorum ne yapacam ondan alsammı varmı sizin o bağlalandan...drımım ikisni birden bağlarsın sende:))))) hihihihi biri öne biri arkayaa:)))) kızım öyle türk flimleri varya arkaya öne bi tande karında tarla sürüyor kadın :))))))))))

bende kanguru var ama yakın mesafede veya ototbuse fılan bıneceksen ıyı oluyor
malum heryere bebek arabası tasımaya degmıo
basta rahat ama bır sure sonra yanı onunla yuruyup dolasırken cok fena sırt agrısı yapıo
kocam bıle tasıyamıo onunla hehe

kanıda bi akdı anam sanki çok kesmişim gibi bebeklerin kanı çok akarmış zati neyse üzerine pamuk bastım..ay bide kolonya bastım öğğğ diye ağladı ne yapam mikrop kapmasın demi amaa....güzelmiş sandalye ve ucuzmu seneler önce yengem 350 ytl ye almışlardı çok paraydı o zamanlar şimdi gayet uygun...

ha bu arada kanguru veya o dedıgınde cocıugu gunesten koruyamazsın
araba daha uygun bence

aladım canım senın kızı güneşe çıkarınca ne yapıyor rahatsız oluyormu ilk edapta gözlerini falan kapatıyormu tepkisi nasıl bizimki deliriyor:)) sonrada ağlıyor...bilemiyorum çocuk arabasında nasıl davranış sergiler ...alsakmıyki bilmiyorum yaaa..evde taşıyacaz...

valla bence araba sart bebekcım
bız 3 aylıkken aldık ondan once hep portbebe ıle tasıyorduk oh be dunya varmıs dedık:))
insan yoruluyor yaa
simdi tam araba ile gezdrme zamanı gec kalmıssın
biz 3.5 aylıkken filan aldık ama malum aralıkta dogdu benımkı
arabaya gerek yoktu o zamanlar

gunese pek tepki vermio canım aksine dısarı cıkacagımızı anlayıp cok sevınıyor nasıl cırpınıo bir gorsen
heryeri incelio gezerken cok sevio arabayla gezmeyi gıkı cıkmıo

BEN HıÇ kesmedim tikkatli kesiyommm demekkk

arabamız var güneşe tepkileri yok

veee dışarıda kuzu gibiler çok seviyolar hep gezsinler öleler zor oyalıyorum şuan tek aliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…