Aysonu Kizlari 2008

sorma dırım kredi kartları basa bela zaten
ben bunu anneme gagalayacagım herzamanki gibikaydirigubbakcemile3

annemlerde yok kaynanamda var ama asla almaz amcası anakucağı alcaktı almad kanguru alacaktı almadı yani amcaları heçbiey almadı

bizdede yok alamayızz

yerde yeriz pisletiriz ne yapalımmm

kuşum aras kargoo yarın elinde olur

kızzz ugrasma alişimle

aman kusum elden gelen ögün olmaz o da vaktinde gelmez demişler
bosver benimkiler de almadı kucuk amca hariç o dunyayı aldı hala da alıyor
anam saolsun baskasından hayır yok bana da..

tamam kusum saolasın cok mahcup ettı benı:kedi:

yanlıssss azcuk büyük aldım heheeeee ufak bişeyde sana var

neşeme uzun kollu ayakları patikli şapkalı yakalıklı takım aldım eylül ekiim gibi giydirir diye şimdi hep yazlık gelir dedim

evet eyi etmissinnnn
bize de bazi seyler buyuk geldi kaldirdim hep iyi oldu
zaten kucukler hemen kuculuo bir de kendileri de almistir getirenler de olur
bazi seyler giyilmeden kaliyor bile..

evet eyi etmissinnnn
bize de bazi seyler buyuk geldi kaldirdim hep iyi oldu
zaten kucukler hemen kuculuo bir de kendileri de almistir getirenler de olur
bazi seyler giyilmeden kaliyor bile..

heeee hediye modunda yeni bir çığır açıyorum birpaket prima bez aldım 1 numra dedim 2 numara vermişler annem kalsın dedi ...büyüyecek biz 3,kilo iken kullandıkya dedi

bana o paket br hafta gidiyrdu ona iki hafta gider sanırım

oo supersin kusum
ise yarayacak sey almissin
evet 1 numara 1 paket kullandik
hemen 2 noya gectik biz
ama nesenin bebis kucuk o hemen gecmese de
1ay sonra filan kullanir ey etmissin

ayyyy sinirimden ölüyorum şuan ben tlfla konuşuyordum altkattaki komşu geldi herzamanki gibi bana diyorki alayımmı aşağa .çocuğu tlfla konuşurken ben alma hayır burada sev dedim azcık ya bişey olmaz dedi 52 yaşında kadın evde kimsesi yok neyse yok felan dedim anneme alayım getiririm demiş neyse ben kıyamet koparırken getirdi ......ben dedim asla vermem sakın birdaha isteme olmaz öle şey dedim zaten buraya geliyorsun dedim....ananem şimdi dedi siz dün siz dışarı çıktığınızdada aldı aşağa indi dedi ...............şimdi kavga ediyorum annemle kıyamet koparıyorum yaa nasıl alır yaa ve üstelik biz gelince demiyor çokkk sinirli ve kızgınımmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşağa inip kadınla kavgamı etsem.....

kizzz kavga etme yaa sacmalama olur mu hic
bir daha istemeyin ben bebeklerimi kimseye emanet edemem de olsun bitsin:teselli:

cnm kadın bu evden çıkmıyor mama yedireyim dyor yediriyor yanımda istiyor kucağına veriyorum eve götürmek ne demek yaaaa

buraya daha gelmedi annemle bağırşmamızı duymuş olabilir annem camları kapadı ama

gelsin kucağınada vermem ......bişeyde yaptırmam ben evde bırakıyorum karnı tok çocuğun sadece 10.15 dk beklesin diye çağırdık kadın almış eve indirmiş ne demek yaa

ayyyyyyyyy çok hırslıyımmmm annem engelledi beniii

[/URL][/IMG]

ömerim gülerken illkez yakaladım
oy oy oy damadıma bak beaaaaa maşallahhhhh gülüşünü yerim seninn

yahu nereye üye oldunuz söyleyin bende olayım eksik kalamam di mi :)))

pişşşşşt o benim damadım heeeekötükedihüso

oyyy canısı
soyle bir agız dadıylan konusamadık beeeeeeee
napim bebek bakıorum hehe
birasdan corbasını yedirecegim

kızcem bugun 7 aylık olduhihoyyytzemuszemus:teytey::sm_cool:
alkisalkisalkis:dance
:

o kadar oldu mu kız maşallah en güzel halleri şimdi ama tabi en zorrr ne yürür ne yürümez amannnnnn

kızlar bende sabah erkenden dr a gittim Ahseni götürdüm sabah 5 ten beri öksürüyordu korktum 9 da götürdük baktı bişeyi yok hafif üşütmüş ciğerler temiz dedi
oradan tlf um ablamda kalmıştı onu almaya gittim kahvaltı yaptık ablamlaa
sonra eve girmek istemedi canım üst komşuya gittim.....
orada kız hafif ateşlendi ateşi37.3 e çıktı
hemen calpol verdim düştü şimdi ama çok halsiz yaaa
gözlerini açamıyor inşallah çıkmaz birdaha kıyamam mafoldumbenmafoldumben
şimdi yatıyor ben bir onu emzireyim gelirim

ooooooooo herkesler burada efet farkındayım cnm gesiyordunnn

hoşgeldinizzzzzzzzzzz kızlarr bebek leyn baktınmı birqas müstehcen olanı gelmiş ama kızın yanında bakma hahahaaa

çok haklısın amacanım sakin ol sdakın kimsenın kalbini kırma bir dahada vermeyin...ay neler oluyor...duymuyormusunuz..allah korusun...benım komşuda diyor iş yaoparken ver bakayım yok dedim ben halediyorum he4ğpsini yemedik fala diyor ya nelaka dedim ben huzurlu iş yapamam öyle dedim..neyse kapandı gitti....

eşim bi gelemedi yaw açlıkdan öldüm salata ve plav yedim ama valla gelemzse doldurup herşeyden yiyecem 1 saat geç kaldı...:)))benım koca erken geliyor sabah 7,15 de gidiyor akşam erken geliyor:))

birsoş kızım o nası bi sevmeeee benden delileride varmış portakalım:))))))))))))))))) kızım geçende ben cerenın yanağını ısırdım bi ağladı :))) dayanamadım yaaa sende nerdeyse yüzünü sıkacan çok sevmekden bu yaaaa ayy yerim ben onları:))) pipiyide gördüm:))))) ömeri yollamışsın bana masumum ay ne masum bi bebek gıg gıg diyo :)))) maşallaahhh maşalllaaaahh

cnm benim o sıkan halam kızz ben çekiyordum bizim ömüşün saçları turuncu sarısı hahah portakal gibi

ooooooooo herkesler burada efet farkındayım cnm gesiyordunnn

hoşgeldinizzzzzzzzzzz kızlarr bebek leyn baktınmı birqas müstehcen olanı gelmiş ama kızın yanında bakma hahahaaa

kız gösterirmiyim ay ne ayıppp:))))) namusu gider oğluşun sonra evlenmek zorunda kalırlar hihihihihihihihhihiihhi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…