sorma dırım kredi kartları basa bela zaten
ben bunu anneme gagalayacagım herzamanki gibikaydirigubbakcemile3
kızzz ugrasma alişimle
aman kusum elden gelen ögün olmaz o da vaktinde gelmez demişler
bosver benimkiler de almadı kucuk amca hariç o dunyayı aldı hala da alıyor
anam saolsun baskasından hayır yok bana da..
tamam kusum saolasın cok mahcup ettı benı:kedi:
evet eyi etmissinnnn
bize de bazi seyler buyuk geldi kaldirdim hep iyi oldu
zaten kucukler hemen kuculuo bir de kendileri de almistir getirenler de olur
bazi seyler giyilmeden kaliyor bile..
kizzz kavga etme yaa sacmalama olur mu hic
bir daha istemeyin ben bebeklerimi kimseye emanet edemem de olsun bitsin:teselli:
oy oy oy damadıma bak beaaaaa maşallahhhhh gülüşünü yerim seninn[/URL][/IMG]
ömerim gülerken illkez yakaladım
yahu nereye üye oldunuz söyleyin bende olayım eksik kalamam di mi :)))numunede olsa olsun kız ne yolluyorlar acaba..bana bi firmadan hediye gelmiş evde yokdum teyzemdeydim geri gitmişler.. ne geldi acaba hastyanede yataken adresimi falan almışlar...galiba o firmalar...milupayı kaçırmam inş..o indirim kupanları benım işime yarar yollasınlar:)))
pişşşşşt o benim damadım heeeekötükedihüsokız ben bu ömüşe bayıldım kızz çok masum duruyor yaaa.....yanlış anlamasın aliyide çok sevdim ama ben masum duran bebeklere hastayım yaaa:)))) ali cin cin :)))) ali döverse yaa ömüşüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüü üüü ü ağlarım vallaa:) bide şunların kafalarını düzeltsen artıkın boğulacaklar:)))))))))))benımkı yüzü koyun yatmıyor artık bas bas ağlıyor yaww...eskiden yatadı uyurdu saatlerce ...şimdi yok sağına dönüyor uyuyor:)))))
oyyy canısı
soyle bir agız dadıylan konusamadık beeeeeeee
napim bebek bakıorum hehe
birasdan corbasını yedirecegim
kızcem bugun 7 aylık olduhihoyyytzemuszemus:teytey::sm_cool:
alkisalkisalkis:dance:
çok haklısın amacanım sakin ol sdakın kimsenın kalbini kırma bir dahada vermeyin...ay neler oluyor...duymuyormusunuz..allah korusun...benım komşuda diyor iş yaoparken ver bakayım yok dedim ben halediyorum he4ğpsini yemedik fala diyor ya nelaka dedim ben huzurlu iş yapamam öyle dedim..neyse kapandı gitti....
eşim bi gelemedi yaw açlıkdan öldüm salata ve plav yedim ama valla gelemzse doldurup herşeyden yiyecem 1 saat geç kaldı...:)))benım koca erken geliyor sabah 7,15 de gidiyor akşam erken geliyor:))
birsoş kızım o nası bi sevmeeee benden delileride varmış portakalım:))))))))))))))))) kızım geçende ben cerenın yanağını ısırdım bi ağladı :))) dayanamadım yaaa sende nerdeyse yüzünü sıkacan çok sevmekden bu yaaaa ayy yerim ben onları:))) pipiyide gördüm:))))) ömeri yollamışsın bana masumum ay ne masum bi bebek gıg gıg diyo :)))) maşallaahhh maşalllaaaahh
ooooooooo herkesler burada efet farkındayım cnm gesiyordunnn
hoşgeldinizzzzzzzzzzz kızlarr bebek leyn baktınmı birqas müstehcen olanı gelmiş ama kızın yanında bakma hahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?