geldummmm kapatacammm söle yarın ok.mi
cnm
kız dırım ben ora gelırsem senden cıkmam kıs pısman olursun sonra:roflol:n
:))) kız alıştırmadımda uykusuzlukdan mızmızlıyı ama uyudu bi ki saladım hatta salamama bile gerek kalmadan sızdı:)))) uyuyor şimdi...
ge.çmişi okudum geldim ..princ vermişsin oh oh maşallaah afiyet olsun oğluşlara:))
fako senı çok iyi anlıyoruz fakat neden bu kadar kendine kötülük yapıyorsun bunu ben anlayamıyorum...ben senın kendine kötülük yaptığını düşünüyorum...bir kere şu üzülmeyti beynınden at yaa..kendine acımayı bırak...bu şekilde gidersen hormonların hepsi alt üst olacak dahada..herşeyin başı sağlıkdır unutma..sağlıkda mutlulukda gizli... canım hamile kalınca hiç bişi bitmiyor..bu seferde onun stgresi sağlıklımı testler nasıl çıkdıki sonra ultrosonlar nasıl bebek nasıl...benı hiçörnek göstermiyecem...doğdukdan sonrada ne ağlıyor bu neden orasını kanattın neden yüzünü çizdi.. neden mamasını az yedi..neden böyle neden şöylee.yani canım çok karmaşık bir durum..sana diyeceğim..neden tek taraflı istiyorsun??? bence eşinde istemeli...drım ne güzel gitti mikroenjeksiyon yaptırdı geldi kız..parasınıda tıkır tıkır ödediler...işde bu..bence biraz eşinde bitiyor bu iş...çok kafanı takıyorsun..bence bunun sebebi eşinmi yoksa???? bana biraz öyle geliyor..o istemiyorsa sende isteme yaa..boşver..ne yapacan hayatına bak yaşamana bak..gez dolaş bebek olunca rahat olmuyor.maması şuyu buyu aaa hiç bişi konuşmadan etmeden evee...yani çokzor....bu kadar üzülme canım..herşey sağlık..sağlıklarımız için dua edelim biz ..herşeyin başı sağlık...
dün vep testimiz olmadı çünkübenım kız uyumadı aslında uyudu ama içeri gidinceye kadar uyanıyor..şikayet edecem hastaneyi...sağlık bakanlığına veya televizyonaa...bir yere şikayet edecem..papaz oldum dün dr mudur nedir o bayanla..dövecekdim nerdeysee...diyorumki 10 dakika dursun uyur yok bu uyumaz çıkar dışarı..5 de kalkmışız saat olmuş 10 kaç saat oldu nasılda yordum yazık ağlamakdanda harap oldu...neyse 10 ağustosa randevu verdi..çekdik geldik..hasatne arıyoruz özelide kabul etmiyorlarmış..lanetler.tövbe yarabbim....nefrolojiye gittik..önemli bişi yok kızınız dediler..sadece hafif bir iltihap varmış sanırım yeni doğandaki antibiyotik vermişdi onu kullanın 1,5 ay sonra gelin bi ultrosonla bakalım dediler... pek önemli değil geçmişdir belkide dediler..neyse orayı da haletik..özel birde göze gittik ana para falan ödemedik ssk lıyla anlaşmaya girmiş iyice eskiden fark ödüyorduk..neyse gözüde halettik ..çapak oluyordu damlayla krem verdi..damla verecekdi sadece yok kremde verin dedim kremde verdi....neyse işdde benım bu şekilde...fakocuyum benı oku bak canım hiç bişi kolay değil.... yarının bize ne getireceğini bilemioruz...üzme kendini ve yaşadığın sürece nefes aldığın sürce hayatdan zevk almaya bak....hayat kısa...
tamam nilay zorşeyler yaşadın biliyorum ama aynı değil hiçbir dert aynı değil hepsi farklı farklı senin hissettiğini ben benim hissetiğimi sen bilemezsinben ne yapayım feko kendimi camdan aşağı atmam lazım.....bu şekilde bebeğim olduğu için ..bence kızımın bişi yok fakat erken doğduğu için dr larda bilemiyorlar..ve olumsuz örnekler var premetrülerde..bundan korkuyorlar...ben her ay hastanedeyim hatta iki günüm.. ne kadar üzülüyorum varyaa içimdeki o ateşi bir bilsen..ama ben metanetli olmaya bakıyorum..kendimi bebeğim doğdukdan sonra bırakdım..şuan antidepresan içiyorum...bebeğimin bana ihtiyacı varken ben kendimi kaybettim...ama yanlış taamma senıde anlıyorum fakat gerçekden bazende diyorumki keşke bu kadar çok istemeseydim ..sonradanda saçmalama nilay kendine gel..suçluluk duyuyorum ne bu diyorum...bişi yok bebişimin ama işde kontrolde..kontrolde olması bile rahatsızlık veriyor..
bebekliğe çok katılıyorum biz bebeklerimize kavuştuk çok şükür ama
doğdukdan sonrada bitmiyor hiçbişey bunu belirttim zaten .....
ve üstelik sen kendine ne kadar acı verecek şey varsa yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?