Aysonu Kizlari 2008

abooo kuş oraya geldik de yakası mı kaldı bacım
karsıya geciverürük
izmirden gelmekten kolaydır herhalkaydirigubbakcemile3

yaaa sen yine avrupa diye dua et

öle bişiiii olursa izmirdeki evi satarmsıın kuş buradanmı ev alırsın

ay ne heycan yaptım yaa

insallah canım olsun da avrupa olsu seni mi kıracamkaydirigubbakcemile3
temelli yerleşirsek satarıs herhalde bilemiorum şimcik

kız dırım ben ora gelırsem senden cıkmam kıs pısman olursun sonra:roflol:n

gelll gülümmm gellll evim feda gönlümüz fedaa ayyyy

hayal kuram azcukkk :1rolleyes::1rolleyes:sen bizim oradan ev tutmuşsun

biz senle komsuyuk .....ben sana gelemem eee iki bebe ile

sen kahvaltıya gelirsin kahvaltı kahve faslı herkes evineee

sonra aksama kocişinle gelirsin çatımıza çaya :roflol::roflol:gözel hayalll

esen kıııı niredesin sen gelünüm nasıllll baska baska kızanlarla poz verditme heeee furirim topuğunuzdan sizi ...

ay çok konuşmuşsuuz daha fazla devam edemeyeceğim geçmişi okumaya:))))
bu ne ya benim olmadığımı mı gördünüzzklava:

okuduğum kadarıyla
nuraycım hadi hayırlısı inşallah sende istanbullu olursun canım Allah gönlüne göre versin
birsencim güle güle giy bluzunu kokoş seniiii

fake canım lütfen üzme kendini herşeyin hayırlısı sen bunu çok iyi bilirsin lütffen sadece dua et bu da senin imtihanın herkesin farklı

hicroş ve birsen buluşuyorsunuz heee neşeye selam söyleyin canlarım bol bol resim isterikkk

gelelim bana dün dişçiye gittik geçici dolgu yapıldı ordan anneme geçtim akşam annemde kaldım sahilde gece pazarı vardı oradan sivri topuk ayakkabı aldım nasıl giyeceksem düğünde
bugünde annemdeydim şimdi geldim eve
yarın sabahta geçici dolguyu çıkarıp kalıcı dolgu yapılacak öyle işte
Ahsende iyi babam yoğurt yalatmış bugün pek bi mutluydu babama bbakıp bakıp yalanıyor zillii:)))
şimdi ağlıyor ben onu emzireyimm

canım kaçkez söledim sana benim eşim istemiyo değil ve buraya kaçkez yazdım ben maddi olarak tüpbebek yaptıramıyoruz ama anlamak istemiyosunuz beni anlamanızıda beklemiyorum zaten çünkü siz emelinize kavuştunuz artık eskisi gibi asla düşünemezsiniz
ayrıca nilay kocam niye istemesin istiyo tabiki ama elinden birşey gelmiyo ve beni üzende buzaten o zaman ben hamile kalınca birsürü sorun olucak diye istemeyimmi yani biliyorum herşeyi ve hayırlısıyla istiyorum bir yazıyazdım buraya birsürü eleştirmişsiniz bilip bilmeden anlamadan demekki yazmamam hayırlıymış
kimse kırılmasın bana

tamam nilay zorşeyler yaşadın biliyorum ama aynı değil hiçbir dert aynı değil hepsi farklı farklı senin hissettiğini ben benim hissetiğimi sen bilemezsin
bebekliğe çok katılıyorum biz bebeklerimize kavuştuk çok şükür ama
doğdukdan sonrada bitmiyor hiçbişey bunu belirttim zaten .....

ve üstelik sen kendine ne kadar acı verecek şey varsa yapıyorsun

ben çok yoruldum siz benim kadar yorulmadınız siz bebeklerinizi büyütürken ben tanıştığımız o ankidurumdayım hala yerimde sayıyorum bu nasıl bir duygudur bilemezsiniz
sadece anlayış istedim ben bebeklerden hamilelerden bebek sohbetlerinden kaçıyorum ve bu sayfada bunların hepsi var beni anlamıyosunuz ama anlayış göstermenizi istedim gelmediğim için neyse artık bundan sonra da gelmem artıkkk
destek verici sözler beklerken siz başka şeyler yazmışsınız ben bur sayfada 2 senemi biticem nerdeyse ama neyse hayat herkez için zor mevlam herkeze yardım etsinnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…