Aysonu Kizlari 2008

selam millet öldüm yorgunluktan nerdesiniz bişii sorcaktım yaww
annem aradı malatyadan halam gelmişti ya bana gelmek istemiş e niyetliymiş bide bende bana gelin dedim ama sonradan dank etti olmas da diyemedim yemek yapmam lazımdı tabii 4 te başladım yemek hazırlamaya ancak bitti hatta sofrayı yeni kurdum oturdum buraya halamı 13 yıldır görmüyordum geçen hafta annemde gördüm nihayet ve ilk defa evime geliyor alışverişe çıkmaya vaktim yoktu kocişte dışardaydı 1 saat oldu geleli tuba ceyline baktı ben mutfaktaydım hep sadece ceylinin altını değişip yemek yedirdim bir ara o kadar düşünün yanii 4 ten beri mutfakta sıcaktan bunaldım menüm şööle bkın bakalım bu kadar aradan sonra halama basit bir menümü hazırlamış oldum yaww napiim biraz saçma salak bir menü oldu ama karıştırdım ne varsa işte offfffffff

mercimek çorba

z.yağlı yeşil fasuulye

pirinç pilavı

patatesli börek

köfte

patates-patlıcan-kabak-biber kızartma

yeşil salata
cacık

közlenmiş biber salatası

kaymaklı etimek tatlısı (evde kaymak vardı kahvaltıdan kalan bide etimek napiim fazla uğraşmak istemedim 10 dk sonra bende olucaklar kolay bişii ama yaptım işte üzerine de ceviz ve fındık kırıp rondoda ufaladım serptim hindistan cevizi ile)

karışık bir menü oldu demi yaww

canlarm selam
hayırlı kandiller hepinize
sizi çok seviyorum bebişleri olanların bebişlerini öpüyorum

günaydınnnnnnnnnnn bu nurişş nerede yaaaaaaa

kalktık alişi yediriyorum sonra kahvaltı yapacam sonra işe koyulacam balkonu silecem evi süpürüp sileceğim ....toz alacam banyoyu temizleyeceğim.........inş.kuzularım uslu dururda yaparım

yarın mayıs anneleri ile buluşacaz büyük buluşma olacak.....evde yokum sonra c.tesi eski iş arkadaşım eşi ile gelecek bir iki kişi dasha olabilir belki.....o yüzden bugün temizleyim c.tesi üsten geçerim çaya gelecekler ama olsun bi keke çırpı veririm diye düşünüyorum bide basit tuzlu bişey lazım ama ne yimek bölümüne bakarım.....birazdan...

dün gelen misafr oğluşlarıma çok güzel köt takım almış yelek pantolon ve içinde tişörtü var ikitanede ilk adım ayakkabısı almış ortapetik renkleri çok güzel ve mama kaşıkları gelmiş kuzularımın annem dedi kadın 100 tl harcamış olmaz bebekleri boş görmek diye tutturmuş kapıya kadar gelmiş dükkan aramak için bidaha dönmüş taksi ile neyse sağolsun......

cuma günü onlarda gelecek buluşmaya heheheh avusturalyaya dönecekler 10 gün sonra.....

neyse diğer yerelrede bakem işlerimi yapem gelecem

ne oldu canım neden üzgünsün....bende bugün dışardaydım bi oğlen bakındım...sonra bahçeye çıkdım komşu kısır yapmış söylemesi ayıp onu tıkındım kızda bakındı dışarda babamız geldi içeri girdik bugün çok sıcakdı...kız uyuyor şuan yarın eve temizleyecem cumartesi arkadaşlar gelecek...puding alayım diyorum bisküvil pasta yapayım diyorum....yufka alıp sigara böreği yapayım bide patates salatası yapayım yetmezmi kızlar...domates salatalık keserim birde..fırını açamayacam .. çok ağır kaldırıp indiremiyorum..mutfağım dar...hem sıcakda..en güzelli böyle menü diye düşündüm...

kimsecikler yok...dünde bakındım kimse yokdu....herkez kendi halinde sanırım..ben bugün sersem gibiydim....hiç iyi hisetmiyordujmm...neyse şimdi şimdi iyiyim esiyor biraz ohh bee ..scıakdan sanırım sıcağı sevmiyorum....

kızı bugün sağlık ocağına götürdüm omuz başlarında isilik gibi bişiler çıkdı korktuk eşimle isilik değil amabirden bire çıkmaz isilikk...hemde terletmemeye çalışıyorum hergün yıkıyorum neyse götürdüm..dr bu bebeklerde olur metobolizmadan kaynaklanıylır zamanla alışacakdır dedi...arada döker 1-2 güne geçer dedi...neyse önemli bişi olmasında..... konakda olmaya başladı benım kız saçının derileri yüzülüyor:)) baya çok duruluyorum kafasını ama genede oldu konak canım yaa:)

gelen giden olmamış:)) bende gidip yatam bari yyarın hortlak gibi olacam yaw..sabah 6 tıda benımkı mama mama diye kollarını yalar durur:)))))iyi geceler güzel aysonu sayfamız:)

günaydınlar kendin çal kendin oyna oldum nuriş yok merak ediyorum ama kon.yok bikere aradım cvp alamadım ........bugün istanbul yağışla bekliyor beniii ......kızlarla buluşacaktık ama karşıdakiler yağıştan ötürü olmasın dediler bakalım neler olmuş gece veletler hiç klakmadı şimdi mama yedireceğim

bakalım bu yememeye nasıl çözüm gelecek....ek gıdalarımız ne olacak inş.yağmur biriki saatte biterr

bebeklik cnm benimde c.tesi misairfim var bugün dışarıda olacağımdan dün kıyı bucak temizledim...

bende menüde kıymalı böğrek ...patates salatası ve kek yapacam yeter bile iki çocuklaa

benımkı bugün sabah 7 den sonra bir uyandıysa toplam 1 saat uyudu akşama kadar çıldırttı bugün benı ayaklarım ağrıyorr....akşamda nasıl yemek yaptım bilemiyorum babasında ağlıyor bana gelince susuyor..allahım kafayı yiyecekdik eşimle birbirimize girdik...nee yaa bu böyle benım arkamdamı dolanacak nee ...olmaz yaaa kendi halinde olmayı bilmeli...hep kucakda olmazki yada hepilgi ben şımarttım sanırım bana çok bağlandı iyimi kötümü bilemiyorum....kucağıma aldığımda boynumu okşuyor bana sarılıyorr artıkın ne güzel bir duygu yarabim allah olmayan herkeze versin...

ben bugün sadece evi topladım mutfağı çamaşır astım topladım birde banyonun paspaslarını yıkadım hala dışarıda asılı şimdi banyoya gidip yerini silip onları yerleştirecem...ne toz aldım ne sildim yerleri...bi pastamı yaptım biraz önce sabah sigara böreğimle salatayı yaparım artıkın...gece biraz iş yapam toz alayım diyorum sabahda silerim ay yarında uyumazsa bu kız ağlarsa ne ederim ben ....abooooo sabah erken kalkıp herşeyi bitirmemm lazım...ne yaa bu böyle hayatımı ona göre endeksledim:)))))))))

SELAM KIZLAR ben rizede yim dün akşamüstü geldik buraya kayınvaldemler çok ısrar ettiler gel diye uçak biletlerimizi bile almışlar bizde geldik işte çarşamba günü dönücez sonra 3-4 günlük kısa bi tatil yapıcaz sanırım eşimin işleri var ramazana da girmeden biyerlere kaçalım accık dedik arkadaşlarım var davet ediyorlar ya fethiyeye ya enese yada akçaya gidicez bakalımona henüz karar vermedik ama eşim enes te kararlı istanbula yakın olsun istiyor gerçi önceki yaz gitmiştik orayı çok beğenmiştim ama kısmet bakalım işte .bu arada ceylin hala aynı gibi hasta hasta getirdik kızı buralara dünden beride nezle başladı hava değişimi etkilemese bari buralar çok soğuk gece yorganla yatıyoruz o derece yanii ama istanbulun sıcak havasından kurtulduk bakalım birkaçgün babane dede görsün torununu da gelicez artık sizleri çok öpüyorum nete giremem fazla herhalde fırsatım olmuyor çünki yoğun geçer zamanımız burda gezmelerden tozmalardan evde oturamıcaz öle görünüyor kardeşimin laptopu yanımda ordan nete giriyom vınnnnn ile

Son düzenleme:
günaydınlarrrr hicrancığım git tabi tatlım iyi olmuştur kızında iyi olur inş...tatil hakkın...demek memleketimiz soğuk heeee azcuk üşüyün o bile güzellll..........

ben kalktım bugün 6 arkadaşım gelecek bende kıymalı milföy yapacam kek yapacam poğça yapacam ve patates salatası şuan ali bey sessiz ömerde mız mız mama yiyor kekle baslamam lazım çamaşırlar alınıp katlanılcak..........ev toplanıp süprülcek ve banyo temizlenecek...inş.kuzularım uslu durur ...yoksa işim zorr..........

ek gıdaya geçtik bugün tam 4 ay bitti hipp meyve püresi ile başladık saat 10 -11 gibi meyve püresi yiyecekler sonra aksam yatarken pirinç muhallebisi
dün ilk denememi yaptım aksaöm milupanın armutlu muhallebisini ömerciğim basta öğğ böğğ desede yediii.........

ömer 63 cm 6850 olmuş alide 62 cm 6250 olmuş bu ay son iki hafta yemedikleri için bence az almışlar biri 900 gr biri 850 gr almış ama alişimin boyu 1 ayda 5 cm uzamış ömerde 4 cm

ben misafirlerimi savdım kızlar...ama kimseler uyramaz olmuş buraya acaba neden??

herkezin işi var sanırım...neyse arkadaşımın teki altın taktı çok şaşırdım..şaşkınlığımı anlamasınlar diye çok uğraşdım inşallah anlamamışlardır:)başım ağrıyor sabahdan beri koşturuyorum gecede geç yatınca baş beyin kalmadı..

selam kızlar ben geldimm geçmişi okuyamadım sonra okuycam kızla ilgilenmem gerekiyor

benim kilis olayı berbat geçti tek kelimeyle pişman oldum gittiğimee
gittiğim gün ablamın ateşi çıktı 39.2 ye 3 gün düşmedi Ahseninki de 38.5 oldu fitil verdim birgecede indi
sonraki günlerde kına falan oldu dayımın eşiyle buz gibi rüzgarlar esti dedikodu gırla ben nefret ederim dedikodudann ona da sinir oldum
neyse cuma akşamı Asenin ateşi yükselmeye başlamış ben çok sıcakladı sandım sabah karşı 3 gibi emzirmek için bir aldım yanıyor yavrum ateşini ölçtüm 39.1.....hemen ılık duş aldırdık sirkeyle ovduk fitil verdik biraz düştü 1 saat sonra geri çıktı 39 a...........
hemen hastaneye gittik kan alındı akciğer filmi falan neyse hava değişiminden dolayı akciğerlerinde sorun varmış boğazları da şişmiş....
antiiyotik iğne verdi 6 saatte bir fitil verdi balgam söktürücü verdi dün bütün gün yandı kuzum hiç düşmedi ateşii
hemen eşime tlf açtım uçak bileti aldı bugünde ateşi düştü geldikk.....
şimdi uyuyoorrr ama kızlar ateşliyken hiç mi ağlamaz bir bebek yüzüme öyle bir bakışı vardı ki anlatamam
ağlamaktan helak oldum ben ağladıkça annemler üzüldüler çok kötüydü
üzüntüden benimde sağ böbreğim ağrıyor
3 gün daha iğnesi var kuzumun yarın iğneye gittiğimizde bende bi görünücemmm
böyle uzak yerlere gitmek yok artık vallaaa çok kötü geçti çünkü ömrümden ömür gittti

ahhh esenciğim ahhh geçmiş oslun cnm ne diyeceğim bilmiyorum mayıs kızları hep böle mayıs annelerindede var cnm yaaaa .......

gezmen berbat olmuşş offfff çok çok çok geçmişler olsun cnm ahh gelinimi hasta ettinizzzz

ayyyy misafirlerim gelecek herşey tamam poğça kek salata böğrek.....ama aliş hiç durmadı kudurduda kudurduuuuu

neyse hem temizlik hem ikramlarımı hazırladım çok fazla temizlikle uğraşmadım çünkii perşembe derin temizlik yaptımmm....

şimdi misafirleri bekliyorummm.........

saol canım yaaa cidden perişaan olduk ödüm patladı havale geçirecek diye çok şükür yetiştik istanbula kilis bildiğin mahrumiyet bölgesii
gerçi ateşi de düştü kuzumun ama dr heran çıkabilir demiştii

oh ikramlar hazır maşallah sana
benimde eşim evi mis gibi yaptırmış bir geldim ev tertemizzzemuszemus
dolapta bişe kalmamış ama bugün hazır yeriz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…