bebeklık normal canım
ama benımkı ellemıo cok terbıyeluu
pastayı cılekli crem ole ile yaptım cırpıp ustune ıcıne suruverdım cok gusel ve hafif oldu
ama ruloyu yaparken ufalanıo ona ne cozum bulmak gerekir acep
yani tadı gusel ama goruntu cok muntazam olmadı
sanırım daha sık sarmalıydım bıraz da gevsek sardım onun da etkısı var
napalım ılk kes yapıorum rulo pasta ogrenırım elbet:1rolleyes:
ya ben bu cocugu ne edem
sımdı bunu yazarken geldi bilgisayarın kablosunu dişliyor carpılacak yaaa
o kadar oyuncak var gelio gelio kablolara saldırıo delirecem
gelinime laffff yokkkkk öğle yemeği yiyorummm
hicroşum çok geçmiş olsunnnn ayarla bu hafta gelll bak haftaya yine anamda olacam sonraki döndüğüm hafta ramazan haftasıı diyeyimmm sana heee
guuuuunaydin kuslar
hicranim gecmis olsun canim
karisik isler oldugu belli eskisi gibi gelmiorsun umarim duzelir en kisa zamanda
ya 4 gun su kesintisi olcakmis napcas bilmiorum ya
kocam tutturdu anneme gidelim dio belki cikaris birasdan soyle bir bakayim didim
bugün dırım kızından fırçayı yedim siteye neden girmiyormuşum efem:)
sizi ihmal ettiğimin farkındayım ama ne yapıyım hayat çok karışık benim için bu aralar hicranda böyle yazmışya beğendim bu lafı:)
dırırmla sohbet ettikte herkes için hayat zor bu aralar
inş en kısa zamanda atlatıcaz hepimiz ben çok umutluyum
sizleri sorunlarımla boğmak istemiyorum sadece
sizleri özledim inş ist geldiğimde görüşücez
öpüyorum sizleri
sorma kuşum yaaaaa alem adam benimkiiii
ömerim çok huzursu nurayım yaaa yanaklarının kenarı pamukcuk geçmiyor ilacı veriyom yükürüyor karbonatlı su yapıyorum ağzını açmıyor biberonun
yemek yiyeğen çocuk yemez olduuu .......biberonun kafasını çiğniyor ısırıyor acaba neden yaa
geçmiş olsun canım çok üzüldüm....ateş zor oluyor bebilerde bende biilirim....aşıdan sonra sabaha kadar uyumuyorum...iyileşir canım yarına bakarsın fıkır fıkır:)))
geldim daaa ikiz gebelikde kalmışımmm
günaydın ayyy çok hareketli başladım sabah alişe kalktım mama yaptım yedirdim
sonra mutfağı topladım bulaşıkları attım makinaya ....çamaşırları astım kirlileri attım
balkonumu yıkadım çocuklar balkona koydum kahvaltımı hazırladım...bugün diyete başladım iki kilo almışım vermem lazım ..................şimdi balkonumda oturuyorum çocuklarla......esiyordaaa saat 4 kadar rahatım 4 de güneş vuracak satt 7 kadar sonra serin yemeğimizi yeriz çocukalrda evi tıkılmamış olur...........eşim tv.çıkarsakmı der oldu hehehe sedir yaptırayım diyorr buryaaa
nurişim ömere ne yapacam ben yaaa nazar deydi diyecem çocuğuma yaaa
gece 2 de yattı gündüz uyuyor zorla kaldrıdım yüzünü ellerini ayaklarını yıkadım mama yedirdim 120 cc mama yaptım 20 cc kadar bıraktııı yine zorla yediriyorum yaaa......
şimdi uyumak için ağladı ağladı eşim uyutma diyor yaaa ama ağlıyor uykusu var offf kaldıracağım ama bilmiyorum kuşum doktora götüreceğim cuma günü bakacaz ne diyecek....
ayyyyyyyyyyy bu arada hemorit olmuşum sanırım yaaa nasıl olur koca hamilelikte olmadı off ya
bu ara antibiyotik kullanıyorum o bide demir ilacı benim bağırsakları çok çalıştırıyor ondanmı yaaa inş. geçer öle önemli değildir inş.....
ayyyyyyy bı egıldım belime bişe saplandı
havlularla carsafları kaldırdım kıyafetler kaldı belim cok acıdı egilemiorum simdi sonra yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?