Aysonu Kizlari 2008

bebeklık normal canım
ama benımkı ellemıo cok terbıyeluu

aaaaaaaaaaa ben kıza sorarım bak helee :)))) terbiyesiz kız:))) bidaha ellesin bi:)))))

altını açınca hemen bi robot oluyor eliyle bacağına dokuna dokuna şeyine götürüyor sonra ayaklarına bakıyor deli deli:))))))))))))) keşifde benım kız:))) yoklayarak keşif yapıyor ellemeyi sevecek sanırım:))))))))))))))))))))))))))))

tencere tava ver:)))))))))))))))) tahta kaşık ver:)))))kafanı şişirsin:))

senınkı ilk babamı dedi...yoksa mama falan demişmiydi..benım kız iki gündür ma ma diyip duruyor sanırım ilk önce mama diyecek..belli boğazından:))))))))))mama demese şaşardım:))))))))

benımkı mama fılan demedı ama ben hep baba baba dıe tekrarlıordum belkı de ogrendı de soyluo bımıorum
ama her halukarda aslında anneyı kastedıyorlarmıs:))

aylık gelisim basamaklarında cinsel organı kesfeder yazıordu normal yani
benumku daha kesfedemedı
aman kesfetmesın bı moklu seyını ellemedıgı kaldı o eli heryerde zaten
bi moklamadıgı kaldı ugrasamam :roflol:

oğlanlar hala cnm mama yiyorr cumadan sonra ek gıdaya geçiyoruz hala balkondayız ama güneş çevrilmeye başladııı heheheheh içeri alacam onları ama aliş uyuyorrr

biz alışverişe çıkamadığımızdan bugün öğlen haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yedim

aksama bezelye yapacam pilavla offfff birsürü ütü biriktiiii yaaa aksam ütümü yapsam yrüyüşmü yapsam ikisini aynı anda yapmam yaww

selam kızlarr nabersiniz.
ben pek iyi değilim dün saat 4 gibi ceylin ateşlendi 38 derece ateşi vardı dişlerdendir dedim yarım fitil verdim geçer gibi oldu sonra eşimin halası siyami ersekte yatıyordu oraya gittik görümcemle falan ceylini anneme bıraktık kızkardeşim ordaydı o baktı celine tuba ile beraber neyse bizdaha dönüşe yeni geçmiştik saat 10 gibi aradılar bizi ceylinin ateşi 39 diye ay eve nasıl döndüm bilmiyorum yol bitmedi bir türlü gelene kadar telefon açık geldik anneme şurup verdirdim biz vardığımızda ateşi 37.5 olmuştu çıktık eve geldik ama daha biz eve yetişmeden baktım gene yanmaya başladı kız eve geldik mama yedirdim az bişii yedi ağzına bkiim dedim bırakmadı boğazlarından şüphelendim ama nafile bakamadık yarım yamalak biraz kızarıklık farkettim ama emin de olamadım fitil verdim gene 39.2 idi ateş yarım saat sonra falan indi gene ama 37.8 e ancak yani bide duş aldırdım ıslak bez devamlı kafada el kol bileklerde falan ama nafile iner iner dedik inmedi sabaha kadar öle idare ettik hiç uyumadım sabah erkenden dr gittik dr ateş ölçtü gene 39 derece orda şurup verdi dr gene idrar kan ve ciğer filmi çekildi sonuçlar iyi sadece boğazda faranjit dedi dr beyaz beyaz lekeler var dedi boğaz enfeksiyonu olmuş kızım yaa çok dikkat te ediyorum ama geçen gün annemdeyken dışarda işim vardı tubaya ve kızkardeşime bırakmıştım gene ceylini dondurma yemişler meğer bana sölemediler eriyen kısmından 7-8 kaşık verdik diyorlar ondan oldu sanırım böle tabii ben uykusuzluktan stresten migrenim tuttu sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar hastanedeydik kahvaltı bile etmemiştim orda bi poğaça yedim sadece eve geldim bişiiler yedim kızı yedirdim ama uyumadı yavrum ancak şimdi uyudu bi görseniz gözler baygın baygın bakıyor yanaklar al al olmuştu ateşten ALLAH 'a şükür şuan ateş yok 36.6 ölçtüm şimdi minik kuşum biraz rahatladı da uyudu nihayet

hicroşum çok geçmiş olsunnnn ayarla bu hafta gelll bak haftaya yine anamda olacam sonraki döndüğüm hafta ramazan haftasıı diyeyimmm sana heee

ramazan gelmeden gelmeyi istiyom zaten de allah nasip ederse gelmeyi planlıyom eşimi bekliyom o sölicek bana şu gün olur diye gelicem canım ama ceylin kendine gelsin accık 1-2 gün

Son düzenleme:

sorma nuraycım yaa benim başım hep kalabalık ulen çalışırken daha iyiydim ben şimdi her tarafa koşturuyom sanki arkadaşım vardı bana işten çıkıp dinlenicem deme daha yoğun olacaksın sen demişti de inanmıyordum bide ceylin var tabii hepten hayatım su gibi elimden akıp gidiyor valla bi yere gidemez oldum hastalıklardan sorunlardan aile içerisinde kaldım valla yaa

canım allah yardımcın olsun valla öle dedim evet hayat karışık bu aralar ama düzelecek inşallah

geçmiş olsun canım çok üzüldüm....ateş zor oluyor bebilerde bende biilirim....aşıdan sonra sabaha kadar uyumuyorum...iyileşir canım yarına bakarsın fıkır fıkır:)))

birsenim geçmiş olsun tekrar canım valla ben ceylinden biliyom çok kötüydü ağzı çocuğumun hemde popoya vurdu pişik gibi ve kremler geçirmiyordu anlatmıştım ya neşede ama karbonatlı suya pamuklu bezi koyup ağızlarını dillerini silersen yanak içlerini falan gerçekten fayda oluyor canım bide bize bitkisel bi damla vermişti adını hatırlayamadım şimcik ama evde duruyor hala o daha çok işe yaramıştı diğer şuruptan fazla etkili olmuştu ilk 10 gün miskotinmiydi neydi işte o şurubu kullandık geçeceğine yayılmıştı ama sonra damlaya ve karbonatlı suya başladım geçti ceylininkiler o dönemde

geçmiş olsun canım çok üzüldüm....ateş zor oluyor bebilerde bende biilirim....aşıdan sonra sabaha kadar uyumuyorum...iyileşir canım yarına bakarsın fıkır fıkır:)))

sağol canım valla çok zorluyor evet yavrum halsizleşiyor tırsak bişii oluyor sanki kıucaktan inmiyor hiççç annee anne diye ağlıyor hep sanada allah kolaylık versin canım inşallah iyisinizdir büyüdü demi bebiş nasılsınız bakalım

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ÖMERCİĞİ . ACİL ŞİFALAR DİLERİM SİZE
sanada acil şifalar bacım zor seninkide beee ama ilaçlardan falandır geçer inşallah

ayyyy hicroşummmm geçmişşş olsunnnnnnnn

dikkat et cnm benim yaaa.....

ömerim ağzı geçmiyorr karbonatlı suya gelince ağlıyooo çocuk savas veriyozz

ayyyyyyy bı egıldım belime bişe saplandı
havlularla carsafları kaldırdım kıyafetler kaldı belim cok acıdı egilemiorum simdi sonra yaparım artık

nuraycım geçmiş olsun ani ters bi hareket falan yapmışınır fazla torma kendini incitmişin demekki daha fazla zorlanmasın belin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…