bebeklık normal canım
ama benımkı ellemıo cok terbıyeluu
pastayı cılekli crem ole ile yaptım cırpıp ustune ıcıne suruverdım cok gusel ve hafif oldu
ama ruloyu yaparken ufalanıo ona ne cozum bulmak gerekir acep
yani tadı gusel ama goruntu cok muntazam olmadı
sanırım daha sık sarmalıydım bıraz da gevsek sardım onun da etkısı var
napalım ılk kes yapıorum rulo pasta ogrenırım elbet:1rolleyes:
ya ben bu cocugu ne edem
sımdı bunu yazarken geldi bilgisayarın kablosunu dişliyor carpılacak yaaa
o kadar oyuncak var gelio gelio kablolara saldırıo delirecem
ayyyy hicroşummmm geçmişşş olsunnnnnnnn
dikkat et cnm benim yaaa.....
ömerim ağzı geçmiyorr karbonatlı suya gelince ağlıyooo çocuk savas veriyozz
cok cok gecmıs olsun canım ya sen ayrı kızın ayrı hastalıklarla bgustunuz hep
ınsallah hemen ıyılesır kuzucuk
tarıfte ıslatılcak fılan yazmıodu
ama sonradan jeton dustu ters yone dogru sarmısım haha ust kısmı dısına gelcektıkı daha puruzsuz gorunum olsun
neyssee tecrubesızlıgıme denk geldı daha ıyi yaparım bıdahakıne..
yaaa öle bi uyuyolarkiiii komikler yaaaa
bu arada mayıs anları ile çekiliş yaptık hedaye yollayacaz birbirimizee
hhehhehehehe kimseler yok keyfim kaçtı aksam üzeri alinin ağlama sendromu karnımın acıkması deli oldum ev çok sıcak oldu aldım balkona çocuklaro neyseemmmm ........yemek yedim pestil oldum dikiş yerlerimde ağrı vardı yürüyüş yapamadım zaten ne yürüyüş ne ütü yapmaya halim kalmadı yaaaa
aksam yemek yedik vs.çocuklarlayız eşim dedi annemi arayım gelsin dedim bırak dinleneyim bu hafta dedim....başladı konuşmaya annemin zararı var işte çocuklar özledim demiş bekar kaynıma bizimkide ben ararım annemi gelir demiş dedim haftaya değil sonraki hafta gelsin neymiş bu hafta kaynım yokmuş illa gelsinmiş.......sonrada bana eskiden annem için sen ara derdin sen çağırırdın dedi...şimdi neden böle resmen annemi istemiyorsun.....evet eskidende ben bendim şimdikide benim eskiden maske yoktu düşsün dedim....demek eskideki gibi değil bazı şeyler dedim .........ay efendim annesi 70 yaşına gelmiş en fazla 5 sene daha yaşarmış hamilyeken bize bir 1 milyar birkere 600 milyon ve 300 milyon vermiş maddi çokkkkkkkkkk destek olmuşş (bu saydıkları sadece) ben hastanede yatarken gitmiş annesine annesi ona bakmışşş hayret oldum tabi bu söze tabiki bakacak yaaa ama benim kocam minnet duyuyor annesine ona bakmış diye oda 40 günde 10 gün kalmıştır toplam......
dedimn verdiği para çokmu senceeee senin orada kalman kadar doğal ne var dedim...
benim annemde 80 gün bekledi beni......500 milyonluk çocukalra alışveriş yaptı dedim anneme o zaman ömür boyu minnettarmıyız biz dedim.....annemin ben evladıyım herşey yapar insan evladı için herşey para depil dedim.....neyse sonuçta resmen annesini istemedim durumunda oldum ben ..........
sonra bana kızsada annesini aradı ama ulaşamadı ....bakalım gelecekmi bu hafta annesi işyerinden arayacakmı ararsa burnundan getirecem hayatııı ona
kimseler yok yaaa tünaydın annem ve bi arkadaşı geliyo
sabah balkon yıkandı aygaz temizlendi çocukların odasıı yatak odsı toplandı biberonlar yıkandı bulaşıklar makşnya girdi.......strelize temizlendiii .......kahvaltı edildi çocklarla oynandı yemek yedirildi
bulaşıklar yerine konulduuu mıçım yer görmedi yaaa ali vızıldıyorrr gidip duş alacam şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?