Aysonu Kizlari 2008

keki hem ince olmalı hemde ıslatmalısın azmı ıslattın acep sen kekiniii:sm_confused:

bezelyem ocakta pilavıda geç yaparım....çamaşır yıkandı astımmm

ben iş yaparken ağlıyolar işim bitiyo uyuyolar yaaaa

cok cok gecmıs olsun canım ya sen ayrı kızın ayrı hastalıklarla bgustunuz hep

ınsallah hemen ıyılesır kuzucuk

tarıfte ıslatılcak fılan yazmıodu
ama sonradan jeton dustu ters yone dogru sarmısım haha ust kısmı dısına gelcektıkı daha puruzsuz gorunum olsun
neyssee tecrubesızlıgıme denk geldı daha ıyi yaparım bıdahakıne..

yaaa öle bi uyuyolarkiiii komikler yaaaa

bu arada mayıs anları ile çekiliş yaptık hedaye yollayacaz birbirimizee

hmmm demek ıslatılmayandan hee neyse bidahakine doğru yüzü sararsın afiyet olsun sizee ay bende bu ara tatlıya bi düşkünlük oldu zor tutuyom kendimi valla dün hastaneye giderken görümcem refakatçiye kurabiye yapmış ayıptır sölemesi acayip hamur işi yapar kendüleri ay birer tane tadımlık verdi kilodan falan bahsettik iyi kilo vermişin iradelisin devam et kardeşim dediği için utancımdan 2.yi isteyemedim.kaydirigubbakcemile3 anam aklımda kaldı kurabiyesiiii:roflol::roflol:

yaaa öle bi uyuyolarkiiii komikler yaaaa

bu arada mayıs anları ile çekiliş yaptık hedaye yollayacaz birbirimizee

ne çekiliş öle kız yılbaşı çekilişleri gibimiii hadi hayırlısı
ben kaçtım kızlarr gidip accık uzanam bare sonra yemeği hazırlicam daha yada dışardan yerük artık hiç halimde ok zaten zor yazıyom hatta gözlerim kapaneyooooo:smiley-cool:

hhehhehehehe kimseler yok keyfim kaçtı aksam üzeri alinin ağlama sendromu karnımın acıkması deli oldum ev çok sıcak oldu aldım balkona çocuklaro neyseemmmm ........yemek yedim pestil oldum dikiş yerlerimde ağrı vardı yürüyüş yapamadım zaten ne yürüyüş ne ütü yapmaya halim kalmadı yaaaa

aksam yemek yedik vs.çocuklarlayız eşim dedi annemi arayım gelsin dedim bırak dinleneyim bu hafta dedim....başladı konuşmaya annemin zararı var işte çocuklar özledim demiş bekar kaynıma bizimkide ben ararım annemi gelir demiş dedim haftaya değil sonraki hafta gelsin neymiş bu hafta kaynım yokmuş illa gelsinmiş.......sonrada bana eskiden annem için sen ara derdin sen çağırırdın dedi...şimdi neden böle resmen annemi istemiyorsun.....evet eskidende ben bendim şimdikide benim eskiden maske yoktu düşsün dedim....demek eskideki gibi değil bazı şeyler dedim .........ay efendim annesi 70 yaşına gelmiş en fazla 5 sene daha yaşarmış hamilyeken bize bir 1 milyar birkere 600 milyon ve 300 milyon vermiş maddi çokkkkkkkkkk destek olmuşş (bu saydıkları sadece) ben hastanede yatarken gitmiş annesine annesi ona bakmışşş hayret oldum tabi bu söze tabiki bakacak yaaa ama benim kocam minnet duyuyor annesine ona bakmış diye oda 40 günde 10 gün kalmıştır toplam......
dedimn verdiği para çokmu senceeee senin orada kalman kadar doğal ne var dedim...
benim annemde 80 gün bekledi beni......500 milyonluk çocukalra alışveriş yaptı dedim anneme o zaman ömür boyu minnettarmıyız biz dedim.....annemin ben evladıyım herşey yapar insan evladı için herşey para depil dedim.....neyse sonuçta resmen annesini istemedim durumunda oldum ben ..........
sonra bana kızsada annesini aradı ama ulaşamadı ....bakalım gelecekmi bu hafta annesi işyerinden arayacakmı ararsa burnundan getirecem hayatııı ona

günaydın kızlar kimseler gelmemiş sabah sabah kalktım yemek yediler etrafı topladım
kahvaltı yaptım şimdi bulaşıkları tepecem bugn inş.yürüyüş yapacam evi süpürecem vs..inş.başarılı olurumm

kızlar bu site kendini aştııı:)))

ındirim Kartı değil idi ama buyrun ilk indirimi aldık bile ;

Turon9.com hangi kampanyası, hangi tatil bölgesi olursa olsun sadece Kart sahiplerine %10 indirim vereceğini açıkladı.

Geldik 2. indirime ;

Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi, Kadınlar Kulübü üyelerine özel aşağıdaki imkanları sunacaktır.

• Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi’nin 30 Haziran 2009’da sona erecek olan % 50 indirim kampanyası, Kadınlar Kulübü üyelerine özel 2009 yılı sonuna kadar uzatılacaktır. (1800 Euro olan tüp bebek tedavi ücreti, 2142 TL olarak uygulanacaktır.)
• Jinekolojik muayene, tahlil ve işlemlerde Türk Tabipler Birliği fiyat listesi üzerinden % 10 indirim uygulanacaktır.
• Tüp bebek muayene, tahlil ve işlemlerinde % 10 indirim uygulanacaktır. (% 50 indirim kampanyasının geçerli olduğu tarihlerde + % 10 indirim uygulanmayacaktır.)

kimse yokkkk ben olmayınca böle mi oluyooo yawww

bugün ütümü yaptı yemeğimi yaptım evi süpürdüm ama spor yapamıyorum çok yoruluyorumm yaaa

çocukları yıkadımmmm şimdi yemek faslı kafam şiştiii

kaynanamı zorunlu aradımmmmmm yaaaa şaşıyorummm bu kadınaaaa hayret bişeyyyy

aaaaaaaa evdemisin diyorrr bende dedimki diyorr eve gelseler beni çağrıırdı birsen dedim dediii

bende geldim dedim ama aaa gel demiyorumm sonra kuran okuyorum dedi

yine gelme ile ilgili bişey dedi hatırlsamıyorum .....bende gelmek istiyorsan buyur gel dedim cumaya kadar evdeyim dedim cuma gazmeye gidecem dedimm.....

işte bana ihtiyacın varsa gelirim ........diyecektim sana ihtiyacım olduğunda yoktun şimdi hiç gerek yok....offffffffffffffffff

çocuklar ele avuca geldi sevilmelik oldu yaaa gelecekmişş o gelecek çocuk bakıyorum ayağına

bende hizmet edecem etmiyorum sevmiyorum nefret ediyorum
artık kuş tutsa benim için eşimin annesi saygı duymak zorunda olduğumdan saygı duyuyorummm

kimseler yok yaaa tünaydın annem ve bi arkadaşı geliyo
sabah balkon yıkandı aygaz temizlendi çocukların odasıı yatak odsı toplandı biberonlar yıkandı bulaşıklar makşnya girdi.......strelize temizlendiii .......kahvaltı edildi çocklarla oynandı yemek yedirildi
bulaşıklar yerine konulduuu mıçım yer görmedi yaaa ali vızıldıyorrr gidip duş alacam şimdiii

ben geldim ama kimsecikler yokkk

ceylin hala iyileşmedi ama bugün daha iyi dolanıyor ortada ateşi yükselmeye başlayınca huysuzlanıyor kucağımda mayışıyor ilaç etkisini gösterince gene cazgırlaşıyr ortalarda dolanıyor az önce beşiğinin kenarına ağzını vurdu yaramaz zilli dişi dudağını yardı iç taraftan kanadı çok korktum dişine bişii oldu diye allahtan fazla bişey yok ama kanadı gene netçem bu yaramazla bilmiyom valla

biz kendi analarımız bize her konuda yardımcı olunca kafalarına kakmıyozya ondan sanki normalmiş olağan bişiymiş gibi geliyor erkeklere ama kendi anaları bişii yapınca anam diyorlar işte tipik erkek davranışı canım sıkma sen kendini kul bilmese allah biliyor sen biliyon ya yapılanları takma kafana hem dediğin gibi ana baba bu tabiki yardımcı olacak evladına evlat dediğin 18 ine kadar değil mezara kadar bakılır gücün ne kadar yetiyorsa işte ama bazı ana babalar hiiiç oralı olmuyor sen yine şükret haline

HAMARAT GACI SENÜÜÜdelikafaduldendelikafaduldena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…