Aysonu Kizlari 2008

maşallah kilo ve boyları yerinde canım az alırlar bundan böyle zaten merak etme en fazla 2 ay daha ayda 500-100 gre arası alır sonra düşer kilo alışları zaten ceylin 2 aydır 200 gr alıyor ancak 6 dan sonra 500-600 gr idi sonra 200 gr düştü boyumuz uzamıyor 2 aydır ama bu ay boyumuz 1,5 cm artmış maşallah

esencim çok geçmiş olsun canım zor valla ateşlenince bebekler insan kötü oluyor ceylinine bu ara ateşi yükselip düşüyor nezlemiz başlaı bizde rizedeyiz malum babane dede görmemişlerdi torunlarını hala bizde geldik zaten şimdi gelmeseydik seneye ancak gelebilirdik alışmasıda zor oluyor çocuklar kendi yataklarını evlerini özlüyorlar ceylin çok huysuz kimseyi tanımıyor tabii kucağımdan hiç inmiyorrrkaydirigubbakcemile3

öyle canım çokzor ama Ahsene nazarda değdi sanırım çünkü herkes çok akıllı hiç ağlamıyor varlığıyla yokluğu belli olmuyor deyip durdular kuzuma okudum ama yine de hastalandı
buna da şükür ateşi düşmeyede bilirdi düştü şükürrr

misafirlerim gitti çok güsel geçirdik valla eski günlerimizdeki gibi

bebişlerime büyü kbüyük cicler gelmiş çok güseldi valla sağolsunlarr

yedik içtik bulaşıkları teptim şimdi pc başındayım

canım çok sıkıın ya bende kırmızı leke geliyordu aldırıs etmedim doğumkontrol hapından dedim
ama şimdi resmen kırmızı siyah kahve akıntı gelmiş çamaşırım kople batmış biliyorumki ara kanama oluyor bu öle bişeymi yaa daha 10 hapım var içilecek...şimdi doktoru arasam gel diyecek
eee ben anneme gidiyorum nasıl gelecem .....orada doktora gitmek istemiyorum ayrı ayrı doktorlar offff yaa .............nurayım olsaydı cvp verirdii

bu arada girenler için nurayın pc göçmüşşş ondan giremiyormuş

annesi ile tatile gidiyormuş 20-25 gün kalacaklarmış yazlık tutmuşlarr

selam kızlar
Ahsenin ateşi yine çıktı sabah iğnesini vurdurduk sonra fitil verdim şimdi uyuyorr
ay ya çok zor bu aateş pofffffffffffffffffff
kahvaltımı bile şimdi yaptımm

canım benım kızda ağlamaz ateşiçıkınca ben inlemesinden anlıyorum birde hep baygın uyuyor.... çok geçmiş olsun....dikkat et sıcak diye ince giydirme...sen ne giyiyorsan bi kat fazlasını giydir canım..birde geceleri uzun kollu giydir...bebekler hep kolları dışarda yatar..hergün yıkarsın canım pişik veya isilik olmaz korkma canım ..bakdın sıcaklamış üstünü biraz çıkarırsın..veya terlemişmi üstünü çıkarırsın değiştirirsin...çok geçmiş olsun canım ...en kısa zamanda iyleşir minik kızımızda neşesine kavuşur..tatlım benim öperim ben o kızı ham ham yerimde:))

Son düzenleme:
men geldimmm sabah kayınvalideme kahvaltıya gittik saat 3 de kaynım sevgilisinide aldı boğaza gittik sahilde dolaştık çok esiyordu battaniyede almamısım kafalarına badilerini geçirdik sırtlarına tülbet koyduk sıkıca sarıldık çocuklara öle gezdik planda böel bir gezi yoktu iyi oldu ama çay vs.içtik sonra biyere gittik yemek yedik eve şimdi geldik hazırlandık....taksiyi bekliyoruz işi varmış adamın 1 saat sonra gelirim dedi sanırım 8.30 olur burada bende kk ma takılam dedimmm

güzel bir pazar olduu

amin canım inşallah en kısa zamanda iyileşir
bende dikkat ediyorum ama ateşliyken ince ateşli değilken normal giydir dedi dr

dr dan geldik Ahsen iyiymiş iğneleri bitsin ciğerlerine öyle bakalım dedi dr
yarın göstericez çok şükür hastalık kötü yavsss

günaydın şekerlerrrrrrrrr
ben kalktım saat 9 da kızımda kalktı tabi eşimi de kaldırayım dedim ama kaçtı öteki odaya ketirecekmiş biraz daha
açım ben kalkıp kahvaltımı hazırlasam acaba
ya burda neden kimse yok yaaaa
bebekli sen gelirdin dünden beri sende yoksun
neyse ben 12 de dr a gidicem bakalım ciğerleri ne durumda Ahsen hanımın

3 gündür yoğunum kızlar:))) dün hastanedeydik benım kzıın o vep testi yapıldı sonunda ..allahı şükür hasta yyokduuuuuuu içerde uyusun dedik bakın uyuyacak dedik zaten koyar koymaz uyudu ilk önce mırın kırın etselerde.. neyse uyudu benım kız çekildi en sonki testinde uyandı fakat hiç kımıldamadığı için onuda haletmiş dr ablası..çok güzel kurtulduk yoksa 700 yl verecekdik..haftaya pazartesi uzman dr lar incalayip nörolojiye götrecez sonuçlarını birde genetik raporumuz varya:))) işde böylee..pek bişi anlamam ama grafikleri hep aynı boyut çıkdı sanırım bişi çıkmadı öyle düşünmek istiyorum..vede kızımın bişi yok görüyorum maşallaaaahhh..işde premetrü olunca kontrolde kontrol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…