maşallah kilo ve boyları yerinde canım az alırlar bundan böyle zaten merak etme en fazla 2 ay daha ayda 500-100 gre arası alır sonra düşer kilo alışları zaten ceylin 2 aydır 200 gr alıyor ancak 6 dan sonra 500-600 gr idi sonra 200 gr düştü boyumuz uzamıyor 2 aydır ama bu ay boyumuz 1,5 cm artmış maşallahgünaydınlarrrr hicrancığım git tabi tatlım iyi olmuştur kızında iyi olur inş...tatil hakkın...demek memleketimiz soğuk heeee azcuk üşüyün o bile güzellll..........
ben kalktım bugün 6 arkadaşım gelecek bende kıymalı milföy yapacam kek yapacam poğça yapacam ve patates salatası şuan ali bey sessiz ömerde mız mız mama yiyor kekle baslamam lazım çamaşırlar alınıp katlanılcak..........ev toplanıp süprülcek ve banyo temizlenecek...inş.kuzularım uslu durur ...yoksa işim zorr..........
ek gıdaya geçtik bugün tam 4 ay bitti hipp meyve püresi ile başladık saat 10 -11 gibi meyve püresi yiyecekler sonra aksam yatarken pirinç muhallebisi
dün ilk denememi yaptım aksaöm milupanın armutlu muhallebisini ömerciğim basta öğğ böğğ desede yediii.........
ömer 63 cm 6850 olmuş alide 62 cm 6250 olmuş bu ay son iki hafta yemedikleri için bence az almışlar biri 900 gr biri 850 gr almış ama alişimin boyu 1 ayda 5 cm uzamış ömerde 4 cm
selam kızlar ben geldimm geçmişi okuyamadım sonra okuycam kızla ilgilenmem gerekiyor
benim kilis olayı berbat geçti tek kelimeyle pişman oldum gittiğimee
gittiğim gün ablamın ateşi çıktı 39.2 ye 3 gün düşmedi Ahseninki de 38.5 oldu fitil verdim birgecede indi
sonraki günlerde kına falan oldu dayımın eşiyle buz gibi rüzgarlar esti dedikodu gırla ben nefret ederim dedikodudann ona da sinir oldum
neyse cuma akşamı Asenin ateşi yükselmeye başlamış ben çok sıcakladı sandım sabah karşı 3 gibi emzirmek için bir aldım yanıyor yavrum ateşini ölçtüm 39.1.....hemen ılık duş aldırdık sirkeyle ovduk fitil verdik biraz düştü 1 saat sonra geri çıktı 39 a...........
hemen hastaneye gittik kan alındı akciğer filmi falan neyse hava değişiminden dolayı akciğerlerinde sorun varmış boğazları da şişmiş....
antiiyotik iğne verdi 6 saatte bir fitil verdi balgam söktürücü verdi dün bütün gün yandı kuzum hiç düşmedi ateşii
hemen eşime tlf açtım uçak bileti aldı bugünde ateşi düştü geldikk.....
şimdi uyuyoorrr ama kızlar ateşliyken hiç mi ağlamaz bir bebek yüzüme öyle bir bakışı vardı ki anlatamam
ağlamaktan helak oldum ben ağladıkça annemler üzüldüler çok kötüydü
üzüntüden benimde sağ böbreğim ağrıyor
3 gün daha iğnesi var kuzumun yarın iğneye gittiğimizde bende bi görünücemmm
böyle uzak yerlere gitmek yok artık vallaaa çok kötü geçti çünkü ömrümden ömür gittti
selam kızlar ben geldimm geçmişi okuyamadım sonra okuycam kızla ilgilenmem gerekiyor
benim kilis olayı berbat geçti tek kelimeyle pişman oldum gittiğimee
gittiğim gün ablamın ateşi çıktı 39.2 ye 3 gün düşmedi Ahseninki de 38.5 oldu fitil verdim birgecede indi
sonraki günlerde kına falan oldu dayımın eşiyle buz gibi rüzgarlar esti dedikodu gırla ben nefret ederim dedikodudann ona da sinir oldum
neyse cuma akşamı Asenin ateşi yükselmeye başlamış ben çok sıcakladı sandım sabah karşı 3 gibi emzirmek için bir aldım yanıyor yavrum ateşini ölçtüm 39.1.....hemen ılık duş aldırdık sirkeyle ovduk fitil verdik biraz düştü 1 saat sonra geri çıktı 39 a...........
hemen hastaneye gittik kan alındı akciğer filmi falan neyse hava değişiminden dolayı akciğerlerinde sorun varmış boğazları da şişmiş....
antiiyotik iğne verdi 6 saatte bir fitil verdi balgam söktürücü verdi dün bütün gün yandı kuzum hiç düşmedi ateşii
hemen eşime tlf açtım uçak bileti aldı bugünde ateşi düştü geldikk.....
şimdi uyuyoorrr ama kızlar ateşliyken hiç mi ağlamaz bir bebek yüzüme öyle bir bakışı vardı ki anlatamam
ağlamaktan helak oldum ben ağladıkça annemler üzüldüler çok kötüydü
üzüntüden benimde sağ böbreğim ağrıyor
3 gün daha iğnesi var kuzumun yarın iğneye gittiğimizde bende bi görünücemmm
böyle uzak yerlere gitmek yok artık vallaaa çok kötü geçti çünkü ömrümden ömür gittti
canım benım kızda ağlamaz ateşiçıkınca ben inlemesinden anlıyorum birde hep baygın uyuyor.... çok geçmiş olsun....dikkat et sıcak diye ince giydirme...sen ne giyiyorsan bi kat fazlasını giydir canım..birde geceleri uzun kollu giydir...bebekler hep kolları dışarda yatar..hergün yıkarsın canım pişik veya isilik olmaz korkma canım ..bakdın sıcaklamış üstünü biraz çıkarırsın..veya terlemişmi üstünü çıkarırsın değiştirirsin...çok geçmiş olsun canım ...en kısa zamanda iyleşir minik kızımızda neşesine kavuşur..tatlım benim öperim ben o kızı ham ham yerimde:))
esenciğim sevindim cnm ....inş.herşey güzel olurr
annemlerde pinekliyorum yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?