tünaydın sinir harbi içindeyim ali çok huysuzlaştı artık hicranım iyi dinlen anacığımmm
ahhhh hicranım ahhhh aliş öle bi olduki mama yaptırmıyooooo yemek bile yiyemez oldummm ne iş ne yemek yapıyorum baba gelene kadar dolanıyoz ömerde ağlayınca hepbirlikte ağlıyozz
komşum geldi kızının doktora götürecekmiş iğnesi varmış beni götürürmüsün dedi arabanla yağmur yağıyor ya bugün bende götürdüm ve şeytan dürttü beni hastanede test yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
30 çıktıııııııııııııııı adetime 5 gün var daha
merhaba kızlar başlık açtım azönce ,
nedenmiiii çünkiiiiii gebelik testi değeriii 161 çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Gùnaydin kizlar SU AN HASTANEDEYIM NST YE BAGLADILAR COK KORKU HEYECAN YAPTIM KARNIMA AGRILAR GIRIYOR DUALARINIZI BEKLIYORUM Hepinizi öpùyorum
aytunççç bu aksam geçç gelecekkkkkkkkkkkkkkkk yawfff şimdiden sıkıldımmm
bu arada hiçroşun kızı 3.300 doğmuşş
birsennnnnnnnnnn ben geldim bir tanem ordamısın
hicroşla konuştum şimdi
zilli annesini emiyormuş maşallah
ay ne güzel ya allah ım size de böyle güzel doğumlar nasip etsin bir tanem:))
selam kızlarrr hepinize öpücüklerrr fazla ayakta kalamıyorumm ama kızım CEYLİN AZRA yı sizlerle tanıştırmak istedimm doğum çok zor olmadı ama sonraki ağrılar hala beni çok ekiliyor ağrı eşiğim düşük olduğundan biraz fazla hissediyorum ağrıları yeni yeni ayağa kalkıyorum ama fazla değilll ancak wc ve mutfak muhabbetleri için kızımın altnı bile ilk kez bu sabah değiştirebildimm neyse sonra daha detaylı konuşuruz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ve işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee KIZIMMMMMMMMMMMMMMMM
Imageshack - img2313lj6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?