Aysonu Kizlari 2008

selam kızlarr nabersiniz inşallah herşey yolundadır bu sabah döndüm rizeden evden valizlerimizi yaptık hoop yola çıktık hemen ,şuan enesteyim pazar günü akşam dönücem eve öğlen geldik ancak yerleştik yarın denize giricem inşallah kısmet olursa ceylin izin verirseekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tünaydın sinir harbi içindeyim ali çok huysuzlaştı artık hicranım iyi dinlen anacığımmm

CEYLİN İLE DİNLENMEK HAAA :roflol::roflol: kız ben nasıl zayıflıyom sanorsuuuuunnnnn:roflol: o nereye ben orayaaaa:roflol: herşeyi ağzına götürüyor şöööle bi ağız tadı ile denize giremedim güneşlenemedim yawww

ahhhh hicranım ahhhh aliş öle bi olduki mama yaptırmıyooooo yemek bile yiyemez oldummm ne iş ne yemek yapıyorum baba gelene kadar dolanıyoz ömerde ağlayınca hepbirlikte ağlıyozz

selam millet bi bakiim size dedim bide ceylinin saçını sıfıra vurduk burda maşallah çok yakıştı kızıma inanamadım çirkin olcek sanmıştım ama güzele ne yakışmaz değilmi yaaa blootot kablosunda sorun var resim yükleyemedim ama eve gidince resim koyarım çok tatlı oldu kuşum ama çok sıkıntı veriyordu saçları hem güçlensin dedik hemde sıcaktan accık rahatlar dedik birden karar verdik girdik erkek berberinee:roflol::roflol:

ahhhh hicranım ahhhh aliş öle bi olduki mama yaptırmıyooooo yemek bile yiyemez oldummm ne iş ne yemek yapıyorum baba gelene kadar dolanıyoz ömerde ağlayınca hepbirlikte ağlıyozz

canım yaa allah kolaylık versin sana zor tabii 2 çocukla uğaşmak helede daha bebek olurlarsa aliş neden ağlıyor acep oyunmu istiyo kucakmı yoksa rahatsızmıdır acep gazı vardır belki karnını sırtını sıvazla ahhh ahhh anam ben sana demiştim büyüdükçe bunlar daha zıpır oluyorlar nefes aldırmıyorlar inşallah seninkiler uslu olur canım benimŞeniz

valla hicranım aliş babasına göre gazından dolayı öle bakalım sbah gaz ilacı ile başlayacam

işee

saçlarınz hayırlı olsun

selam millettt ben celdummmmmmmmmmmm çok yorgunum ayağımın tozuyla geldim anama gittim biraz hasret giderdik kızkardeşimin evine gittim evi tam yerleştirememişti ona yardım ettim biraz açılmamış kolileri vardı öle böle derken kan ter içinde kaldım ceylin durmadı eve geldik bizde şimdi yedirdim yatırdım bende duş aldım bi bakem size dedim

NeŞeeeeeeeeeee kız nerdesİn fırsat vermİyormu senİn prenses gelmİyorsun artıkkkk Özlettİn kendİnİ eve nette baĞlattın ama gelmİyon kız merak edİyom senÜÜÜ ev telefonunu denemedİm hİÇ ÇalıŞmıyor dİye ama neyse bakayım yarın ararım senÜÜÜ

bİrseeeeeeeeeennn neŞeye ulaŞabİleceĞİm telefon varmı gıııııııııı

30 çıktıııııııııııııııı adetime 5 gün var daha

Gùnaydin kizlar SU AN HASTANEDEYIM NST YE BAGLADILAR COK KORKU HEYECAN YAPTIM KARNIMA AGRILAR GIRIYOR DUALARINIZI BEKLIYORUM Hepinizi öpùyorum

aytunççç bu aksam geçç gelecekkkkkkkkkkkkkkkk yawfff şimdiden sıkıldımmm

bu arada hiçroşun kızı 3.300 doğmuşş

birsennnnnnnnnnn ben geldim bir tanem ordamısın
hicroşla konuştum şimdi
zilli annesini emiyormuş maşallah
ay ne güzel ya allah ım size de böyle güzel doğumlar nasip etsin bir tanem:))

NOSTALJİ YAPTIM KIZLARR DARISI TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIN BAŞINA İNŞALLAH NE GÜNLER ATLATMIŞIM YA ŞÖÖÖLE Bİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GEÇTİ HEPSİ kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

ülennn hicrannn bu nee böle eski günleriii bulmuşsunn ne güseldiii dimi cnmmm ey gidi günler eyyyyyyyyyyyy

neşenin kocasının tlf aksam konuştum kırk uçurmuşlar kaynanasındaymışşş

kız çok mız mızzz diyooo hemen eline veriyolarmuşş o yüzden yazamıyorum diyor bende ne diyem

ameliyat olacakmış safra kesesinden .................kıza bol süt biriktirmem lazım diyorr....

nurişi aradım iyiyimiş meyranın dişi çıkkmışşşşşş tatil yapıyormuşlarrr

antalya fatoşu aradım cvp vermedi......böle işteeee

şimid bana gelelim aksam güzel güzel uyuduk aman gece bi kalktık ömer ağlıyoo öle böle değil....
karnı aç ama ağlıyoo mamayı yemiyorrr..vs.kakasını yapmamıştı eşim dedi gaz çıkarıyor ama ağlıyo aldım yarım fitil attım 2-3 dk.sonra yaptı mamasını yediii uyumuyorrrrrrrrrr ıııı ııııı ııııııı yapıyo yanıma aldım yine ııııı yapıyorrr ayağımda salladım uyudu tabi 2,5 dan 5 kadar ayaktaydıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…