ben kazandımmmm uyuduuuuuuuuuuuuuuuuuu uyurken bunlar kalan çamaşırları ütüleyimm
canımm benimm hoşbuldummm. bugün sen yokmuşunn baksana hayırdır güzelim hastaneye niye gideceksiniz doktor kontrolü falan mı? inşllah iyisinizdir kuşum.ayy günaydın aylar sonra burada görmek çok güsel aslı seni sayfaya neşe gelmişş
beee benim annem gelecek bugün
kahvaltı hazırlayam
hastaneye gidecez
günaydın hicranım sorma güzelim ya bizimkiside babacı daha dogrusu hem cinslerine atılıyor artık niyeyse huyları çok degişiyor bu veletlerinn.GÜNAYDIN KIZLARRRR
bu sabah erken kalktık ceylin hanım sayesinde 6 da uyandı ağladı ille yanımıza gelecek durmadı beşiğinde bende aldım yanıma uyusun sonra koyarım beşiğine dedim ama nafile zilliyi yanıma yatıramadım ille babasının göğsüne yatarak uyuyacak İNANAMADIM:1shok:kucağıma alıyorum olmuyor yanıma yatırmaya çalışıyorum lmuyor ille kalkıcak dizlerinin üzerinde çömelir vaziyette kafayı babanın göğsüne yaslayıp uyuyacak yahu neyaptım vazgeçmedi uyudu diye alayım dedim 2 eli ile yapıştı babasının atletine nasıl kızıyor bıraktık mecburen gene daldı ve 8:30 a kadar öle yattı kahvaltısını yedirdim şimdi pc ye saldırıyor ben kaçıyom
ben geldimmm kuşlarımm canlarımmm. artıkımm burdayım cuma gecesi geldim eve tabi ev batmış çıkmış bugün temizligim vardı çok şükür evim misler gibi oldu rahat rahat oturabilirim artık bende bugüne kadar ufak tefek işlerimi yaptım aktardım döndürdüm düzenledim işleri yoluna koydum artık buralardayım tabi benim minnoşun izin verdigi sürece. ozan çok yaramaz oldu arkadaşlar artık zapdedemiyorumm memlekette rahattım pek birşey anlamadım annemdi,kardeşimdi,yegenlerimdi derken ilgilenen çoktu birde müstakil ev ogluşumda rahattı eve geldik amann benden inmiyor. hala bagırmalara devam habire aaaa diye bagırıyor durduk yere ne yapacagım bilmiyorum.
öncelikle nurayıma yazayımm nuray canımcımm kusuruma bakma seni ne arayabildim nede gelebildim sagolsun dırımım aradı onada anlatmıştım kuşadasına gittik dolayısıyla maddi olarak biraz çöküntüye ugradım. o yüzden izmir hayallerim suya düştü.arama konusunda da bugün yarın arayacagım inşllah aradıgımda anlatırım şekercim. inşllah sende meyra kızımızda iyisinizdir yeni incileriniz hayırlı olsunn.
dırımımmm canımm nasılsın şekerimm geçmişi okuyamadım inşllah iyisinizdir canım bu sayfayı okudugum kadarıyla minik kuşlara rahat vermiyormusun kıız bırak biraz bebeklik yapsınlar,yaramaz olsunlar. :)
neşemlede konuşamadımm ameliyat olacakmış inşllah tez zamanda iyileşir. bebekle birlikte zor olur Allah kolaylık versin.
Hicranımm papatyamm nasılsın canımcımmm ceylinimiz nasıll.
Bebeklikk sende kızında iyisinizdir inşllah.
Esenimm siz nasılsınız Ahsenimle.
Fakemm nasılll, Dilegimiz nasıl arkadaşlar inşllah herkesler iyidir. sizleri çok özledimm.
Usus'dan haber varmııı.
Gökçen arada bir ugruyordu iyidir inşllah.
Krispii nasıll hamişlik nasıl gidiyor.
İsmini unuttugum kimse varmı bilmiyorum ama güzel arkadaşlarım sakın kırılmayınn hepiniz inşllah iyisinizdir herkesi çok çok öpüyorum yarın görüşmek dilegiyle. herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar.
ayy günaydın aylar sonra burada görmek çok güsel aslı seni sayfaya neşe gelmişş
beee benim annem gelecek bugün
kahvaltı hazırlayam
hastaneye gidecez
aslıcım saglık olsun canımcım bır gu gorusuruk elbet hehe
bakarsın ben istanbula gelirim
cok ciddi dusuncemiz var bu yonde
Allah buyuk bakalım zaman neler gosterecek
belkim komsu bile oluruz senle:))
aslıcım hoşgeldin canım biz iyiyiz şükür sen nasılsınn Ahsende iyi teyzesi büyüyorr
hicroşşş naber bacımm
aslıcım saglık olsun canımcım bır gu gorusuruk elbet hehe
bakarsın ben istanbula gelirim
cok ciddi dusuncemiz var bu yonde
Allah buyuk bakalım zaman neler gosterecek
belkim komsu bile oluruz senle:))
yarın bizim yıldönümümüz ama kociş hatırlamıyor galibasağol canım iyiyiz çok şükür işte yuvarlanıp gidiyoz sen nasılsın kız bu 6 ya bir kala olayı ne anlamadım ben fisfisfis
len krispi karısı gelmiş heç buralara uğramadı bakkk
canım geçmiş olsun güzelim inşllah geçer tatlımm.lenn nurayy avrupa yakasına gelecen anadolu yakası değillllll aslıyı biz misafir ederiz ben iki çocukla nasıl geçem beeeee......
biz geldikk yawww alişimin yumoşunda su kesesi varmış 1-1,5 yasa kadar takip dediler kendiliğinden erirmiş erimezse ameliyat dediler.....
ömerimde yumoşuna baktı ve birdahaki aya dedi gelin muayne ve ultrason isteyecem dedi....
eğer 2 aydaki ultrasonla aynı yerde ise yumurtanız ameliyat günü vereceğiz dedi
kızlar inş. ameliyat olmaz çok korkuyorum yavurmu vermem yaaaaaaaaa off fçok zor bu işlerr
yarın bizim yıldönümümüz ama kociş hatırlamıyor galiba
kafasını kırıcam bu ikinci heeee
hicran o kadar yakın oturuyoruz görüşemedik canım ya görüşelim mii
hadi yaakötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?