ülennn hicrannn bu nee böle eski günleriii bulmuşsunn ne güseldiii dimi cnmmm ey gidi günler eyyyyyyyyyyyy
neşenin kocasının tlf aksam konuştum kırk uçurmuşlar kaynanasındaymışşş
kız çok mız mızzz diyooo hemen eline veriyolarmuşş o yüzden yazamıyorum diyor bende ne diyem
ameliyat olacakmış safra kesesinden .................kıza bol süt biriktirmem lazım diyorr....
nurişi aradım iyiyimiş meyranın dişi çıkkmışşşşşş tatil yapıyormuşlarrr
antalya fatoşu aradım cvp vermedi......böle işteeee
şimid bana gelelim aksam güzel güzel uyuduk aman gece bi kalktık ömer ağlıyoo öle böle değil....
karnı aç ama ağlıyoo mamayı yemiyorrr..vs.kakasını yapmamıştı eşim dedi gaz çıkarıyor ama ağlıyo aldım yarım fitil attım 2-3 dk.sonra yaptı mamasını yediii uyumuyorrrrrrrrrr ıııı ııııı ııııııı yapıyo yanıma aldım yine ııııı yapıyorrr ayağımda salladım uyudu tabi 2,5 dan 5 kadar ayaktaydıkk
aaaaaaaaaa çok yakışmış heee şeker şeyy
iyi etmişsiniz eşim benim kızın saçını kestirmiyooooo
ayy hicros naptin kiza yaw ben kiyamam hehe zaten azcik sacimiz varzemuszemus
masallah ceylin yasini dolduracak az kalmis
iki disimiz birden cikti ishal ve kusma oldu 1 er kere sonra baktik ertesi gun cikmislar ondanmis demekki
nesem ameliyat oluormus emzirme isi yatti demek yazik olmus yaa tuh
neyse kendisi iyi olsun da o daa onemli
esencim tatil burnundan gelmis cok gecmis olsun simdi iyidir umarim
dirim kusssss sana da kolay gelsin opuorum hepinizi
günaydınlarrrr bu neee yaaaa herkesss seyirciii buyrun sahaayaaa bayanlarrr konuk olmayın asıl olunn
günaydıııııııııııııın saat 9 kalktık emiştik kahvaltı derken ancak geldimm
ülen ben sabah geldiğimde bi ben vardım 4 misafir vardııııı ondan öle dedimm
ben buralardayım ...mayıs anaları ,ikiz anneleri fırsat kalırsa çocuklardan iş
şuan ali mıcını yırtıyoo uykusu var anakucağında uyumak istemiyorrr kucak istiyor almayacam omu yaman benmi bakacam söleniyoo valllaaaa konuşuyo resmennn ............
bebeklik anam naberr
ben kazandımmmm uyuduuuuuuuuuuuuuuuuuu uyurken bunlar kalan çamaşırları ütüleyimm
hoş geldinnn ama burda değilsinnn gez bakem gezzz bacım bende eylül analarına bi gidem selam çakam bare gelirim gene benimki meyvesini yedi yattı çok şükürr.
bu sabah kahvaltısını fazla yemedi gene iştahımız yok üst dişler gelecek inşallah sanırım ondan yine böyleyiz
merhaba kızlar nabersiniz...
bizde perşembe günü mersine gittik hızlı yaşadık vallaa:))) pazar akşamı geldik denize girdik ohh çok güzeldi...neyse evdeyim ok kısa sürdü tatil biraz daha uzun olsaydı ne olurdu ..eşim izin alamıyor ondan..neyse eylülde bide balıkesire gidecez belkim bir yerlere gideriz oedan..hiç ayvalığa falan gitmedim belkin gideriz...
benım kız valla kıkır kıkır güülüyor artıkın:))bşrde iki gündür dilini tutmaya çalışıyor:)))))))benım kız bir yerlere tutup çekmeyi seviyor yaw dilini kopartacak bir gün:)))))))))
amanın biraz önce 3 kere alt değiştirdim cır cır..ishal gibi değil gibide tam ishal olacak kıvamda yalnız..inşallah olmaz ben bol su içireyim kızıma demi kızlar....kimseler gelmiyor artıkın bakdımda 2-3 sayfa olmuş perşembeden beri..sanırım yaz olduğundan herkez geziyor..gezin kılzar gezin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?