Aysonu Kizlari 2008

neşe ameliyatmı olacakmış allah yardımcısı olsun 40 ıda gördü hee nasıl geçiyor günler değilmii valla akşam öööle esti bana geçmişe bi baktım sizede hatırlatam dedim işte
meyra hanımın dişimi çıkmış ohhh maşallah hayırlısıyla diğerleride sağlıkla çıkar inşallahh

sanada allah kolaylık versin canım yaa çocukta kabızlık var demekki oda çok sıkıntı yapar yaww

neşenin kocişinin telefonunu banada mesaj atta bende arada arayam kızı baree

aaaaaaaaaa çok yakışmış heee şeker şeyy
iyi etmişsiniz eşim benim kızın saçını kestirmiyooooo

seninki daha ufak kızzz acele etme şööle 10-12 aylarında yaparsın sende bizimki bayaa alerjik ve sıkıntılı yaa ondan kestik hemde kafada konak vardı onlarda gitti işte bu sayede kolayca .aslında erken kesmek lazımmış babam bana 40 çıkınca kestir kaç gr saçı varsa gümüş değerinden hesapla sadaka ver demişti ben o dönem kıyamadım valla ama şimdi verdim işte napiim ancak kıyabildik bi cesaretle hemde kocişimin haberi yoktu onada süpriz oldu keselimmi napalım diye konuşuyorduk bir haftadır ben cesaretle gittim berbere kestirdim işte ama nasıl şok bizimki anlatamam :1shok::1shok: önce kızar gibi oldu ama sonra kendine geldi bende gelecektim berbere yanında olacaktım dedi valla çok ağladı sen dayanamazdın yarım kesilmiş saçla getirirdin eve dedim :roflol::roflol:

ayy hicros naptin kiza yaw ben kiyamam hehe zaten azcik sacimiz varzemuszemus
masallah ceylin yasini dolduracak az kalmis
iki disimiz birden cikti ishal ve kusma oldu 1 er kere sonra baktik ertesi gun cikmislar ondanmis demekki
nesem ameliyat oluormus emzirme isi yatti demek yazik olmus yaa tuh
neyse kendisi iyi olsun da o daa onemli
esencim tatil burnundan gelmis cok gecmis olsun simdi iyidir umarim
dirim kusssss sana da kolay gelsin opuorum hepinizi

merhabalarrrr millett kimseler yokk gene
biz 11.ayımızıda bitirdik çok şükür doğumgünümüze sayılı günler kaldı yaa acayip oluyorum düşündükçe nasıl geçti 1 yıl

napalım canım yaa kıymak zorunda kaldık işte güçlensin saçları hem gelişiminede faydası olur bu dönemde bide konak belamız vardı oda gitti saçlar kesilince çok şükür güçlenir daha güçlü ve sağlıklı çıkar saçları dedik işte ama çok yakıştı kızıma keloğlanım oldu o benimmsositososito

günaydıııııııııııııın saat 9 kalktık emiştik kahvaltı derken ancak geldimm

hoş geldinnn ama burda değilsinnn gez bakem gezzz bacım bende eylül analarına bi gidem selam çakam bare gelirim gene benimki meyvesini yedi yattı çok şükürr.
bu sabah kahvaltısını fazla yemedi gene iştahımız yok üst dişler gelecek inşallah sanırım ondan yine böyleyiz

ülen ben sabah geldiğimde bi ben vardım 4 misafir vardııııı ondan öle dedimm

ben buralardayım ...mayıs anaları ,ikiz anneleri fırsat kalırsa çocuklardan iş

şuan ali mıcını yırtıyoo uykusu var anakucağında uyumak istemiyorrr kucak istiyor almayacam omu yaman benmi bakacam söleniyoo valllaaaa konuşuyo resmennn ............

bebeklik anam naberr

merhaba kızlar nabersiniz...

bizde perşembe günü mersine gittik hızlı yaşadık vallaa:))) pazar akşamı geldik denize girdik ohh çok güzeldi...neyse evdeyim ok kısa sürdü tatil biraz daha uzun olsaydı ne olurdu ..eşim izin alamıyor ondan..neyse eylülde bide balıkesire gidecez belkim bir yerlere gideriz oedan..hiç ayvalığa falan gitmedim belkin gideriz...

benım kız valla kıkır kıkır güülüyor artıkın:))bşrde iki gündür dilini tutmaya çalışıyor:)))))))benım kız bir yerlere tutup çekmeyi seviyor yaw dilini kopartacak bir gün:)))))))))

amanın biraz önce 3 kere alt değiştirdim cır cır..ishal gibi değil gibide tam ishal olacak kıvamda yalnız..inşallah olmaz ben bol su içireyim kızıma demi kızlar....kimseler gelmiyor artıkın bakdımda 2-3 sayfa olmuş perşembeden beri..sanırım yaz olduğundan herkez geziyor..gezin kılzar gezin:))

kucak istiyordur:)))))))))))))) oyuncak ver eline canım susar biraz:)))bağırıyorlardır demi amanın resmen bağırıyor benımkı bana aaaauuuuu diyee:)))))))) bide önden öksürüyor ilgi çekmek için hihihihihii:ecrin_bebek:

iyiyim canım ne olsun şimdi çamaşır yıkanıyorda bitince asıp kızın eşyalarını yıkıyacağım sonrada beyazlar var...çamaşır günü bugün:)))akşama makarna var biraz daha sos yapayım diyorum peynirle yiyelim üff daha ne olacak.. demi amaaa:))

valla bebeklik cnm zaten ben ve nuray aktiftik hicroşda gelebildiği kadar buralarda esende öle aslımda fırsat buldukca ama....başka gelen yok artıkkk.....bende kimse yok diye geziyomm cnm kusura bakma ütümü yapem sen yaz burada olmasanda cvp veririm ben sana

ne mümkün ya iki tişört ütüledim vızıldadı şimdi ağlıyooo bu çocuk beni deli ediyorr

uyusa bile nöbet tutacaksın en ufak ıh dediğinde sallıcaksınki bidaha uyusun

salla bacım işin ne:))))
bebeklik ne güzel 4 günde olsa gezmişsin benim tatil bu sene zehir oldu daha da tatil yok 10 gün sora okullar açılacak zatii

ne yapayım bacım geliyom kimse yok yazıp gidiyom bende birsenle mayıs aanalarında da karşılaşıyoz zatiii

ohhh gezmişin sefa olsun canımm
napsın bıcırık bakıyorki konuşmak istese konuşamıyor uleynn bu işe yaramaz dili nedeyim atayımda gitsin bu bozuk galiba fabrika hatası diyordurrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bol su içir canım gezmişin tozmuşun değişiklik olmuş çocuğa ama ishal olabilir blkim hava değişimi vss bellide olmaz belki yediği bişiidendir merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…