Aysonu Kizlari 2008

bişi değil cnm yok faceden değil bikere demiştin ciicm

selam kızlarrr
annemdeydim yemek yapasım yoktu anneme gittim oh yedik geldim
şimdi Ahseni uyutuyorum bende yatacağım uyursa tabi

nuray kız maşallah cimcime erken yürüyecek galiba benim arkadaşın kızı 16 aylık yürüdü hehee:) yürüsünlerde farketmezz

hanımlarr dogum günümüze az kaldı ve basit börek,tuzlu ve tatlı kurabiye,tatlı tarifleriniz varsa bana söylermisiniz canlarım.

hanımlarr dogum günümüze az kaldı ve basit börek,tuzlu ve tatlı kurabiye,tatlı tarifleriniz varsa bana söylermisiniz canlarım.

herkese iyi geceler ceylinin mamasını veriyordum bi bakem kimse varmı dedim gündüz tam oturdum zilli gene uyandı kalamadım .uyumuyor bu ara yine dişler zorluyor sanırım üstler göründü çünki ve salyalı salyalı dolaşıyor hep çok ta huysuz yine

valla bacım maşallah sana 41 kere ben senin yaptığının yarısını yapamıyom şu ara valla vaktim oluncada dinlenmek istiyom yoruldum çoook yoruldum artıkk sen yine iyisin bu konuda kendini boş görme emin ol iyisin anam

ay bana ütü demeyiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn çok ütüm birikti en az 5-6 gömlek 3 pantolon 2 elbise 4 tişört bady vss kızınkilerde var arada onları bekletmemeye çalışıyom tabiii malum çok kirletiyor hergün biraz yapıyom ama yenileri geliyor ütü sepetim boşalmıyor bitürlüü zaten ütüden hiiiiç hazzetmiyommm keşke sihirli bi değnek olsada ütüler yok olsaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allahtan eşim pantolonlarını kurutemizlemeye veriyor arada gömlekleride kakalıyom içine 1-2 tanekaydirigubbakcemile3

döner o döner doğuma kadar merak etme senn ohhh görmüşün yumoşunu ne güzelll .ee şeker yükleme sonucun ne iyidir inşallahh

AAAAAAA KIZ FATOŞŞŞ DOĞUM GÜNÜNMÜYDÜ BUGÜNNN ALLAH NİCE YAŞLAR GÖRMEYİ NASİP ETSİN EŞİMLE YAVRULARINLA TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLA MUTLULUK HUZUR DOLU SIKINTISIZ BİR HAYAT VERSİN RABBİM SANA

[/URL][/IMG]

amanııınnn ozan ege 1 yaşına girecek maşallah gün sayıyonuz bizden önce kutlayacaksınız maşallahhh ohh ohhh ne güzelll

valla bende plan yapıyom kara kara neler yapıcam nasıl yapıcam diyee bide bayrama 3 gün kala bizim doğum günümüz bayramdan sonramı yapsak netsek diye düşünüyom hani rahat rahat olur diyee millet oruçlu gündüz olmaz akşam iftar ağırlığıyla kimseler bişii yemez derken boş geçmesin dedim ama bakıcez artık bide bizim 14 eylül kocişimin doğum günü 17 ceylinin ikisini bir arada yapalım dedik ortaya bide bizim küçük damat çıktı oda 23 eylül doğumlu hep birlikte yapalım diyorlar bizim diş buğdayımızda var mevlütte okutmak istiyordum doğum günü ile bir arada çıkartıyım diyom o yüzden de bayramdan sonraya %90 kalacak bizim doğum günümüz galiba

günaydınlar kızlar swaat 9 da kalktık ömeri besle alişi besle

ütülerim vardı aman iki sepet onları yaptım çamaşırları aldım makinadan ama asamadım ömer ağlıyo uykusu geldi salla beni bağırması geldim yanlarına şimdi ayağımla sallıyorum ana kucaklarını

ülen hicran ne çok şeyin var diş buday şeysi ne bee

aslımmm cnm nette çok güsel tarafiler var

bu arada bence kek ,böğrek,kurabiye,poğça,salata yeter yaa çok şey yapmana gerek varmıkii......

çok çeşit istersen kanepe yap derim tost ekmeği al üzerine margarın sür kaşar salam zeytin koy servis tabağına koyuver .......

ayyyyy ne güsel yaaaaa bende bekliyorum yaşlarını 8 nisan çok soğuk olmazsa bende terasda yapacam ama olursa benim evde çok zor hicroş biliyo çok küçük evimm....parti evleri uyguna gelirse orada yapabilirim....annemde yapacam dersem eşimin ailesi gelmeye bilir eşimde aynı tepkiyi verir...

ben aslında yaşıtlarının olmasını istiyorum yani 1-2 yaş çocuklu arkadaşlarımın olmasını o yüzden parti evleri uygunsa gündüz orada çocuklu arkadaşlarla ...aksamada ailecek olurr

tabii herşey maddiyatttt

günaydın şekerler bizde 11 de kalktık kkızımla
doğumgünlerinden bahsedilmiş bende inşallah kutluycam ama daha çok varrrr

selam canlar
tatoscum nice yillara canim
ulen dirim kek borek pogaca kurabiye salata yazmisin daha ne yazacan
ben hayatimda o kadar seyi birarada yapmadim karu deilim sanirsam:roflol:

selam canlar
tatoscum nice yillara canim
ulen dirim kek borek pogaca kurabiye salata yazmisin daha ne yazacan
ben hayatimda o kadar seyi birarada yapmadim karu deilim sanirsam:roflol:

ülen garı ramazan dolayısıyla kapalımısın geliyon gidiyon heeee

evet ben onları yaparım ne var kızım en kolay milföy 1 kg dan bir tepsiden fazla çıkıyor

sonra kek dediğin şey 10 dk.oluyor poğçaa biraz uğraşacak kurabiyede kolay aslımmm ben sana yaparım cicim gel kahvemi iç mamaları al çık bacımmmm

ulan bu ek gıdaya başlayacam medillerden çıkmıyo lekelerr yaaa

7 ip çamaşır astım .......mendilleri çamaşırsuyuna bastırdım sabahda iki sepet ütü yaptım

çocukların dolabını düzenledim.....gidip mutfağı toplayacam .....keke yapacam ama önce şunlara sütlaç veremmm

kızım bizde dişler alt ve üstler görününce mevlüt okutulur pasta börek neyse yapılır misafirler çağırılır sonra çocuğun önüne misalen makas kuran tarak kalem kitap vsss konur ve hangisini seçecek diye bakılırr hangisini seçerse o yönde gidecek denir (tabiii buna körü körüne inanılmaz ama yapılır işte =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…