herkese selam nasıl gidiyor kızlar ramazanınız
birsen cim mesajın için teşekkür ederim canım nerden biliyon benim doğum günümü faceden demi
ince düşünceli arkadış benim çok sağol
msejı yeni gördüm bugün dışardaydım tel i evde bırakmıştım şarjı yoktu
bugün doktorada gittim kızlar şeker yüklemesi için bebişimide gördüm geldim kuzucum tersmiş ayakları aşağıda keratanın bende desemki bu çocuk neyn bu kaaa canımı yakıyo aşağıdan meğer ayaklarını geçiriyo bana
kız bravo sana aklında tutabildin ben hayatta hatırlamam şekerim tekrar teşekkür ederimbişi değil cnm yok faceden değil bikere demiştin ciicm
krispi canımm dogum günün kutlu olsun.
evet cnm zor ama bugün rabbim iş yapmamı istedi kesin çok zorlu geçmedi yani
heryeri silidim süpürdüm banyomu sildim klozet lavoba yıkandı sadece küveti yıkamadım
çamaşır makinasına çamaşır attım ...bizim makinanın pis gider borusu küvetin içind yine kirlenecek diye yıkamadım duşa girmeden yıkayacam....sadece toz aldım bulaşıkları hallettim.....çamaşırları topladım ütülencekleri ayırdım diğerlerini katladım kendimi doyurdum sahurda yedim bide şimdi yedim......çocukları besledim...
şimdi barbunya ayıkladım ocağa atacam çamaşır durduysa onu asacam ömeri alıp yıkama işine girecem onuda yıkayım rahatlasın çocuk aliş uyuyor tabi tilki uykusu uyanır hemen.....
ahhhh hicroşum dedin gibi olur inş.gelinlerim yapar ...ben erkenden evlendirecem bunları eli ekmek tutan evlensin valla genç kaynana olayım...genç olayımki sorunlarına gençliğimde koşayım sonra bizim kaynana gibi ben yaşlıyım diyip yayılmayayım dimi....
leynnn nurişş buradası ışığın yanii ama neredesinnn
bişi soracam ben bu veletlere 125 ml lik sütlaç yediriyorum 2 saat geçmeden acıkıyolar 2 saat olmasına 15 dk. 90 cc mama yedi ali öle uyudu fazlamı yiyolar yaaa bikavonoz meyveleri götürüyolar çok güldüm ömer havuç mıçmışş resmennn
hanımlarr merhabalarr ben geldimm bugün biraz banka işlerim vardı dışarılarda takıldım bakıyorum ben yoktum tabi sizde kaynatmışsınızz ohhh.
dırımcımm canım maşallahın var güzelimm on elinde on marifet iki bebişin var ama her işe yetişiyorsun kuşumm bende tembel teneke ancak ozanın peşinde koşuyorum yemek yapıyorum gerçi geldigimden beri hemen bir gün süpürge birgün vileda yapıyorum toz alıyorum.dün yemegi döktürmüşüm zaten ayıptır söylemesi. ama geldigimden beri çamaşır yıkama faslım bitti ama ütüleri elim gitmiyor bir türlü yarın yaparım diye hep erteliyorum ama bakalım daha ne kadar erteleyecegim.
birsen cim mesajın için teşekkür ederim canım nerden biliyon benim doğum günümü faceden demi
bugün doktorada gittim kızlar şeker yüklemesi için bebişimide gördüm geldim kuzucum tersmiş ayakları aşağıda keratanın bende desemki bu çocuk neyn bu kaaa canımı yakıyo aşağıdan meğer ayaklarını geçiriyo bana
hanımlarr dogum günümüze az kaldı ve basit börek,tuzlu ve tatlı kurabiye,tatlı tarifleriniz varsa bana söylermisiniz canlarım.
fatoŞÇum doĞumgÜnÜn kutlu olsun gÜzelİmmmm
selam canlar
tatoscum nice yillara canim
ulen dirim kek borek pogaca kurabiye salata yazmisin daha ne yazacan
ben hayatimda o kadar seyi birarada yapmadim karu deilim sanirsam:roflol:
günaydınlar kızlar swaat 9 da kalktık ömeri besle alişi besle
ütülerim vardı aman iki sepet onları yaptım çamaşırları aldım makinadan ama asamadım ömer ağlıyo uykusu geldi salla beni bağırması geldim yanlarına şimdi ayağımla sallıyorum ana kucaklarını
ülen hicran ne çok şeyin var diş buday şeysi ne bee
aslımmm cnm nette çok güsel tarafiler var
bu arada bence kek ,böğrek,kurabiye,poğça,salata yeter yaa çok şey yapmana gerek varmıkii......
çok çeşit istersen kanepe yap derim tost ekmeği al üzerine margarın sür kaşar salam zeytin koy servis tabağına koyuver .......
ayyyyy ne güsel yaaaaa bende bekliyorum yaşlarını 8 nisan çok soğuk olmazsa bende terasda yapacam ama olursa benim evde çok zor hicroş biliyo çok küçük evimm....parti evleri uyguna gelirse orada yapabilirim....annemde yapacam dersem eşimin ailesi gelmeye bilir eşimde aynı tepkiyi verir...
ben aslında yaşıtlarının olmasını istiyorum yani 1-2 yaş çocuklu arkadaşlarımın olmasını o yüzden parti evleri uygunsa gündüz orada çocuklu arkadaşlarla ...aksamada ailecek olurr
tabii herşey maddiyatttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?