ülen bu nuray gene kaçmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
NURAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY LEYNNNNN KÜSTÜNMÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
aslıcığım cnm ben kaçar yatacağım malum gece sahur yoruluyorumda gündüz çokkk çokk öptüm cnm
saol kusuma.s.
ben pek hamarat deilimdir dirim gibi ama yine de yapiorum tabi biselercokacimcoook
zaten onca seyi kime yapacam gelen gidenim yok:umursamaz:
yaptım musakkayı şimdi de sütlaç yapıyorum
çorbada yapıcam yeter herhall
kuşum bizde aynen öyleyiz gelenizmiz gidenizmiz pek gelmediginden kendi başımıza oldugumuzdan pek yapmam. böyleliklede tembellige alışmış durumda bulunmaktayım herşeyin kolayına kaçarım hep.
dırımmm kuşumm ahh canımcımm sagolasın gülüm. yakın olsaydık derdim canım bana bir tuzlu yaparmısın diye. bir çeşit sana bir çeşit başkasına öyle öyle kendimde bir çeşit yapar kurtulurdum kaydirigubbakcemile3
büyük ihtimalle cumartesi yapacagız birde kayınvalidemler gelecegi için dogal olarak iftarda var işin içinde o gün işim iş gerçi eltimle konuştum ramazan iftardan kalkacagız çok çeşit yapma dedi komşuma mercimek köftesi söylerim süper yaparda kendisi -tatlicadiarzu-
milföyden küçük börekler yaparım, havuç toplarından yaparım,pastamızda olacak yanına bir tatlı bir tuzlu kurabiye yaptım mı tamamdır diyorum. yada onlarıda yapmasammı ki.
herkesee iyi iftarlarr. nuray kuşum sen oruç tutuyormusun gülüm nasıl dayanabiliyormusun peki sütün azalmadımı canım. ben iki gün hafta sonu tutabildim ikinci günü yorgun bitkin bir haldeydim ozan ege sabah 7de kalkıyor akşam 9da yatıyor gün içerisinde bir kere uyuyor oda 2 saat o kadar çok acıktım ve susadım sanki sütümde azaldı gibi ama içimde gidiyor tutamıyorum diye.
aslıcım evet tutuyorum ama benım sutum kesıldı canım
yoksa tutmazdım etkıler mutlaka..
nuraycım minik kızımız alacagını almıştır zaten annesi.
Allah'ım gerçekten tutan herkese kolaylık versin. çocukla zor oluyor birde hareketlendi hiç yerinde durmuyor kerata birde üstüne üstlük onunla oynayalım istiyor sabahları o uyandıktan sonra ben hemen kendime gelemiyorum oyuncakları önüne döküyorum biraz oynuyor sıkıldıgında yanıma gelmek istiyor çıkarıyorum eline oyuncakları tutuştursamda o beyefendi kaşımla,gözümle,burnumla oynuyor gözümü çıkaracak nerdeyse tepeme çıkıyor kafama oturuyor falan. kaydirigubbakcemile3
ohhh sende döktürmüşsün bakıyorumm afiyet olsun şekercim.ben bu akşam patatesli patlıcan musakka pirinç pilavı dünden kalan yayla çorbam vardı salata bide profiterol yaptım cokacimcoook
öyle güzelim hafta sonları tutabildigim kadar tutarım diyorum Allah'ım tekrarını nasip etsin bizlere.aslıcım sütün azalıyorsa sütten kesilince kazaları tutarsın peyderpey kendine ve çocuğuna sıkıntı verme bence şimdi yine sen bilirsin tabii
oooo sende baya şey yapmışsın maşallah afiyet olsun güzelimben bu akşam patatesli patlıcan musakka pirinç pilavı dünden kalan yayla çorbam vardı salata bide profiterol yaptım cokacimcoook
herkese iyi geceler bakalım.
iyi sahurlarr
hayırlı sahurlar herkesee
kız birsen sendemi burdasınn bi bakiim demiştim bak yakaladım senüü
oooo sende baya şey yapmışsın maşallah afiyet olsun güzelim
iyi geceler inşallah ilk günü rahat tutarsın
ay amanın çok yoruldum yavs
iftardan sonra bulaşıkları makinaya koydum mutfağı sildim
çamaşırları astım eşim çatalcadan tarla domatesi almış 20 kilo onun 1 poşetini yıkayıp rondodan geçirdim konserve yaptım kış için
Ahseni emzirdim uyuttum daha şimdi oturdum
daha 3 poşet daha domates var yarın menemen de yapıp konserve yapayım
eee neler konuştunuz bakem
len hicrannnnn sahurdamısın benim gibi bende çocukları besledim yatacam şimdiii
iyi geceler kızlar bişey sorcam size benim adetime daha 5gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda
iyi geceler kızlar bişey sorcam size benim adetime daha 5gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?