Aysonu Kizlari 2008

aslıcım sütün azalıyorsa sütten kesilince kazaları tutarsın peyderpey kendine ve çocuğuna sıkıntı verme bence şimdi yine sen bilirsin tabii

aslıcım evet tutuyorum ama benım sutum kesıldı canım
yoksa tutmazdım etkıler mutlaka..

:1shok: aaa seninki heptenmi kesildi canım yaa neden acep kız diet vss mi yaptın yoksammmklava: yoksa seninde benim gibi stresten uykusuzluktan yorgunluktanmı gittiii:teselli: neyse en azından bir süre verdin yine bu kadarına da şükürr ben daha az verdim biliyorsun

ben daha ilk orucumu yarın tutacağım inşallah daha kesilmedi benim adet hala leke vardı sabah akşam niyetlendim sahurda kalktım leke gelmiş gene malesef tutamadım ama bu akşam sahur yapıcam inşallah yarın ilk iftar beim için bakalım nasıl olcek valla oruçlu olmadığım halde 2 gündür migrenim tutuyor gene ama inşallah rabbim güç verir bana da tüm tutanlara da :Saruboceq::Saruboceq:

ben bu akşam patatesli patlıcan musakka pirinç pilavı dünden kalan yayla çorbam vardı salata bide profiterol yaptım cokacimcoook
ohhh sende döktürmüşsün bakıyorumm afiyet olsun şekercim.
aslıcım sütün azalıyorsa sütten kesilince kazaları tutarsın peyderpey kendine ve çocuğuna sıkıntı verme bence şimdi yine sen bilirsin tabii
öyle güzelim hafta sonları tutabildigim kadar tutarım diyorum Allah'ım tekrarını nasip etsin bizlere.

ben bu akşam patatesli patlıcan musakka pirinç pilavı dünden kalan yayla çorbam vardı salata bide profiterol yaptım cokacimcoook
oooo sende baya şey yapmışsın maşallah afiyet olsun güzelim
herkese iyi geceler bakalım.
iyi sahurlarr

iyi geceler inşallah ilk günü rahat tutarsın

ay amanın çok yoruldum yavs
iftardan sonra bulaşıkları makinaya koydum mutfağı sildim
çamaşırları astım eşim çatalcadan tarla domatesi almış 20 kilo onun 1 poşetini yıkayıp rondodan geçirdim konserve yaptım kış için
Ahseni emzirdim uyuttum daha şimdi oturdum
daha 3 poşet daha domates var yarın menemen de yapıp konserve yapayım
eee neler konuştunuz bakem

iyi geceler kızlar bişey sorcam size benim adetime daha 5gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda

hayırlı sahurlar herkesee
kız birsen sendemi burdasınn bi bakiim demiştim bak yakaladım senüü

yakala beni ama ben kaçıyım artık uyuyacam yarın işler beni bekler şimdi bulaşık makiansını çalıştıracağım

yarın ütü var çamaşır katlanacak lovaba klozet ve ev süprülecek

sabahdan beni aya dikerler bide o varr

hamarat gacı seniiii ohh kışlığı hazrılamışsın valla ben hiç bişey yapamadım bu sene bende bi domates aliim diyordum bizim burda pazarda bir adam getirecem demişti yarın bende alıcam az biraz domates yapıcaz bakalım nasip se inşallah kışlık domates

ben tüp bebekle hamiş kaldım cnm bu konuda yardımcı olamaycam ama varsa testin yarın sabah yap ve 5 dk bekle sonrasında çıkan test biraz yanıltıcı olabiliyor eğer hamişsen hemen çizgi çıkar gerçi kendimden biliyorum hamiş değilsen

10 satte beklesen çıkmıyor o meleyt ikinci çizgii

bol şanss dilerim hamişsindir istiyorsan tabi şu mübarek gecelerde gönlündeki olsun

5 gün kala çıkacağını sanmam canım sen bidaha dene ama bellimi olur bu testlerde pek %100 güven vermiyor bu durumlarda yanii
inşallah hamişsindir tabii istediğin buysa =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…