Aysonu Kizlari 2008

evet malesef bizde de aynı sorun kaynatıyom ben bazen sabunla hatta ama napiim olmadımı leke çıkarıcıyı basıyom içine:kedi:

offf mutfak toplandı yoğurt mayaladım veletlere dilerim olurrrr

başım ağrıyo karnım ağrıyoooo

ülen bide ömer dönmeyi öğrenmiş anakucağından atıyo kendi yere mindere kyuyorum oradanda dönüyor parkeye gidiyor debeleşiyor yaaa manyak herüffff

bu arada kızlar anne çocuk programı izliyorum pisikolog çocuk doktoru
diyoki 50-60 yıllarda bebekler 16 saat uyurken 2000 yıllarının çocukları ise 11-14 saat uyuyolarmış
11-14 saatten az uyuyan bebeklerde ciddi uyku bozuklu vardır diyor az uyuyan çocuğun fiziksel ,beyinsel gelişimi yavaşlarmışş,uykudan bu yüzden kaldırmayın deriz annelere uyurken acıkan çocuk uyanır zaten diyor kadın ....ve emziren anneler ise 4 aylık bebe 10 dk.bi memeyi boşaltır diyo ama bebekler memede uyumayı daha çok seviyolar diyo bu yüzden emer gibi durur ama emmeden uyurlar diyo anneler gece 10 dk emzirsin yatağına atısın uykuya dalarlar diyor

4 aylık olacak yakında canım iyiyiz çok şükür
okullar açılacak evet of yaaaa
selam canlar
tatoscum nice yillara canim
ulen dirim kek borek pogaca kurabiye salata yazmisin daha ne yazacan
ben hayatimda o kadar seyi birarada yapmadim karu deilim sanirsam:roflol:
kolay gelsin canımm

bu kız bugün hep ağlıyor hiçbişe yapğamadım daha yemek bile yapamadım yaaa

oructan dolayi bitkinim pek keyfim yok gelip gidiorum iste canm
kis benim oyle gelen gidenim yoktur yani yapacak durum olusmuo diyeyim
yoksa yapardim tabi
ama az biseymis gibi yazmisin cok seye gerek yok demisin
uleyn 5 cesit iste daha ne olsun yeter
ondan didim onu ben

esen benimki de aglio sinirim bozuluo basim agrio zaten cekemiorum heryere saldirmak istio yere koyunca pesinden kosmak zorundayim park yataga koyunca da yirtio kendini gezemio ya zilli:mymeka:
neyse uyudu simdi bagira bagira azcik kafami dinleyeyim

e kabak musakkası yaptım netten baktım tarifine ilk kez denedim bakalım nasıl oldu
şimdi çorbayı koyucam bi de pilav tamamdır

saol kusuma.s.
ben pek hamarat deilimdir dirim gibi ama yine de yapiorum tabi biselercokacimcoook
zaten onca seyi kime yapacam gelen gidenim yok:umursamaz:

kuşum bizde aynen öyleyiz gelenizmiz gidenizmiz pek gelmediginden kendi başımıza oldugumuzdan pek yapmam. böyleliklede tembellige alışmış durumda bulunmaktayım herşeyin kolayına kaçarım hep.
dırımmm kuşumm ahh canımcımm sagolasın gülüm. yakın olsaydık derdim canım bana bir tuzlu yaparmısın diye. bir çeşit sana bir çeşit başkasına öyle öyle kendimde bir çeşit yapar kurtulurdum kaydirigubbakcemile3
büyük ihtimalle cumartesi yapacagız birde kayınvalidemler gelecegi için dogal olarak iftarda var işin içinde o gün işim iş gerçi eltimle konuştum ramazan iftardan kalkacagız çok çeşit yapma dedi komşuma mercimek köftesi söylerim süper yaparda kendisi -tatlicadiarzu-
milföyden küçük börekler yaparım, havuç toplarından yaparım,pastamızda olacak yanına bir tatlı bir tuzlu kurabiye yaptım mı tamamdır diyorum. yada onlarıda yapmasammı ki.

herkesee iyi iftarlarr. nuray kuşum sen oruç tutuyormusun gülüm nasıl dayanabiliyormusun peki sütün azalmadımı canım. ben iki gün hafta sonu tutabildim ikinci günü yorgun bitkin bir haldeydim ozan ege sabah 7de kalkıyor akşam 9da yatıyor gün içerisinde bir kere uyuyor oda 2 saat o kadar çok acıktım ve susadım sanki sütümde azaldı gibi ama içimde gidiyor tutamıyorum diye.

ayyy aslım kaynananlar iftaramı gelecek amanın yaaa ne işleri var zor ya çocuklaa

evt dırımcım canım avrupa yakasında oturdukları için malum erken gelirler tabiki iftar hazırlıgıda yapmam gerekir. çocukla gerçekten benim için zor olacak ne yapalım hafta sonu olacagı için eşim bakar diye ümit ediyorum. yada bir gün önceden biraz hazırlık yaparım ertesi güne az iş bırakırım diyorum bakalım artık. kaydirigubbakcemile

dırımcımm canım ne zamandır söyleyecegim söyleyemedim her minik kuşların resimlerini gördükçe birisi aynı sen olmuş annesi digeride baba kuşum Allah bagışlasın.

dırımcımm canım ne zamandır söyleyecegim söyleyemedim her minik kuşların resimlerini gördükçe birisi aynı sen olmuş annesi digeride baba kuşum Allah bagışlasın.

sağol kuşum evet aliş aynı baba yaaaa yayamazdaa
ömerimde ben ama oda bi acayip yayamaz uslu yayamazlarrdannn

aslıcım evet tutuyorum ama benım sutum kesıldı canım
yoksa tutmazdım etkıler mutlaka..

aaa kesildimi cnm heç haberimiz yokkk

men olsam tellal tutardım ayyy gitti gitiittiiiiiiiii diyee

ley o kadar şey yazdım bişi yazmamışsın artıhh beğenmiyonmu beni:mymeka::dilcikar::dilcikar:

nuraycım minik kızımız alacagını almıştır zaten annesi.
Allah'ım gerçekten tutan herkese kolaylık versin. çocukla zor oluyor birde hareketlendi hiç yerinde durmuyor kerata birde üstüne üstlük onunla oynayalım istiyor sabahları o uyandıktan sonra ben hemen kendime gelemiyorum oyuncakları önüne döküyorum biraz oynuyor sıkıldıgında yanıma gelmek istiyor çıkarıyorum eline oyuncakları tutuştursamda o beyefendi kaşımla,gözümle,burnumla oynuyor gözümü çıkaracak nerdeyse tepeme çıkıyor kafama oturuyor falan. kaydirigubbakcemile3

ülen bu nuray gene kaçmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

NURAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY LEYNNNNN KÜSTÜNMÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

aslıcığım cnm ben kaçar yatacağım malum gece sahur yoruluyorumda gündüz çokkk çokk öptüm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…