selam canlar
tatoscum nice yillara canim
ulen dirim kek borek pogaca kurabiye salata yazmisin daha ne yazacan
ben hayatimda o kadar seyi birarada yapmadim karu deilim sanirsam:roflol:
ülen garı ramazan dolayısıyla kapalımısın geliyon gidiyon heeee
evet ben onları yaparım ne var kızım en kolay milföy 1 kg dan bir tepsiden fazla çıkıyor
sonra kek dediğin şey 10 dk.oluyor poğçaa biraz uğraşacak kurabiyede kolay aslımmm ben sana yaparım cicim gel kahvemi iç mamaları al çık bacımmmm
ulan bu ek gıdaya başlayacam medillerden çıkmıyo lekelerr yaaa
7 ip çamaşır astım .......mendilleri çamaşırsuyuna bastırdım sabahda iki sepet ütü yaptım
çocukların dolabını düzenledim.....gidip mutfağı toplayacam .....keke yapacam ama önce şunlara sütlaç veremmm
4 aylık olacak yakında canım iyiyiz çok şükürçok mersü hayatum
nasılsın esen nasıl gidiyo annelik yakında okullar başlıyo seni büyük maraton bekliyor canım yaaa zor olcek emme napacan neyse allah kolaylığını verir elbet kaç aylık oldu kızın senin
kolay gelsin canımmselam canlar
tatoscum nice yillara canim
ulen dirim kek borek pogaca kurabiye salata yazmisin daha ne yazacan
ben hayatimda o kadar seyi birarada yapmadim karu deilim sanirsam:roflol:
ülen garı ramazan dolayısıyla kapalımısın geliyon gidiyon heeee
evet ben onları yaparım ne var kızım en kolay milföy 1 kg dan bir tepsiden fazla çıkıyor
sonra kek dediğin şey 10 dk.oluyor poğçaa biraz uğraşacak kurabiyede kolay aslımmm ben sana yaparım cicim gel kahvemi iç mamaları al çık bacımmmm
7 ip çamaşır astım .......mendilleri çamaşırsuyuna bastırdım sabahda iki sepet ütü yaptım
çocukların dolabını düzenledim.....gidip mutfağı toplayacam .....keke yapacam ama önce şunlara sütlaç veremmm
oructan dolayi bitkinim pek keyfim yok gelip gidiorum iste canmülen garı ramazan dolayısıyla kapalımısın geliyon gidiyon heeee
saol kusuma.s.istersen yaparsın sen hamarat karusun eminimmm
yaptım musakkayı şimdi de sütlaç yapıyorum
çorbada yapıcam yeter herhall
saol kusuma.s.
ben pek hamarat deilimdir dirim gibi ama yine de yapiorum tabi biselercokacimcoook
zaten onca seyi kime yapacam gelen gidenim yok:umursamaz:
ayyy aslım kaynananlar iftaramı gelecek amanın yaaa ne işleri var zor ya çocuklaa
dırımcımm canım ne zamandır söyleyecegim söyleyemedim her minik kuşların resimlerini gördükçe birisi aynı sen olmuş annesi digeride baba kuşum Allah bagışlasın.
aslıcım evet tutuyorum ama benım sutum kesıldı canım
yoksa tutmazdım etkıler mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?