iyi geceler kızlar bişey sorcam size benim adetime daha 5gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda
abooooo kimse gelmemişşşş aman ütü az diye girdim ütüye nereye azmışşş belim koptu yaaa
netseki bitiii şimdi alişin neversimini serecem ütüyü yaptırttılarda çamaşırı katlatmadılar uykusu gemiş alişin salladım uyuduu
ulen niye yoluon isimiz gucumuz var ancak gelebilios:dilcikar:
kusum 1 yk yogurt maya olmaz kiz 100gram yogurt zaten 3 yemek kasigi ediyor yani eski yogurt yedirmis gibi bise olursun ne anladik bu isten
1 lt sute 10kasik maya mi koycas olmaz oyle
zaten bebelacin beslenme uzmanlari 1 cay kasigi koyun dio
ama 2 cay kasigi ile daha kivamli oluyorrrrrrrr
kus kavanoz mamasi yaptim sen de yap
1 bardak kaynar suya yarim seftali elma armut biraz uzum dogradim attim kaynattim
blenderdan gecirdim 2 cay kasigi pirinc unu ekleyip kaynattim tekrar lenderdan gecti topaklar gitti koyulasti
soguyunca da olen c vitaminini yerine koymak icin azcik portakal suyu siktim cok az da pekmez koydum eksiligi gitsin diye
hazirindan ayiramazsin aynisi oluor tavsiye ederim
zaten kavanozun ustunu oku bunlar var icinde esktra bise yok
ulen niye yoluon isimiz gucumuz var ancak gelebilios:dilcikar:
kusum 1 yk yogurt maya olmaz kiz 100gram yogurt zaten 3 yemek kasigi ediyor yani eski yogurt yedirmis gibi bise olursun ne anladik bu isten
1 lt sute 10kasik maya mi koycas olmaz oyle
zaten bebelacin beslenme uzmanlari 1 cay kasigi koyun dio
ama 2 cay kasigi ile daha kivamli oluyorrrrrrrr
kus kavanoz mamasi yaptim sen de yap
1 bardak kaynar suya yarim seftali elma armut biraz uzum dogradim attim kaynattim
blenderdan gecirdim 2 cay kasigi pirinc unu ekleyip kaynattim tekrar lenderdan gecti topaklar gitti koyulasti
soguyunca da olen c vitaminini yerine koymak icin azcik portakal suyu siktim cok az da pekmez koydum eksiligi gitsin diye
hazirindan ayiramazsin aynisi oluor tavsiye ederim
zaten kavanozun ustunu oku bunlar var icinde esktra bise yok
teşekkür ederizz cicimmmmminislerin yeni tickeri da cok afili kusummmmmmmm:dance:
valla allah sana kolaylık versin güç kuvvet versin canım haamaratsın neme lazım benim bi taraflarımd pireler uçuşuyor halakaydirigubbakcemile3 sahurda zilliye mama verdim 65 cc ancak içti sonra yattım sabah 9 da sesi ile uyndım zillinin ama hiiç kalkası gelmedi o öle oynadı kendi kendine 15 dk daha sonra kalktım khvaltısını hazırladım yedirdim az önce yattı bende evrilmiştim bi köşeye şimdi dedim bi bakem kızlara
AAAAAAA KIZ FATOŞŞŞ DOĞUM GÜNÜNMÜYDÜ BUGÜNNN ALLAH NİCE YAŞLAR GÖRMEYİ NASİP ETSİN EŞİMLE YAVRULARINLA TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLA MUTLULUK HUZUR DOLU SIKINTISIZ BİR HAYAT VERSİN RABBİM SANA
[/URL][/IMG]
lennnn nurayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy açççççççççççççççççç
ayyy 2 saatte bıseyı zar zor yedı yaa of yoruldum resmen heryerı batırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?