Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlarrrrr gece hicroşla karşılaştıkkkk

gece bulaşıklarımı hallettim ,çamaşırlarımıda yıkadım şimdi çocukları besledim....onlar sakinken çamaşırları toplayacam yıkananları asacam ....ütümü yapacam ,evi süpürecem,banyoyu silecem gece lovoba ve klozet yıkandı çünki......yine yorulacam yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi ben kaçarrrr nurişşşş gacısıııı yolacammm saçlarınıı

abooooo kimse gelmemişşşş aman ütü az diye girdim ütüye nereye azmışşş belim koptu yaaa

netseki bitiii şimdi alişin neversimini serecem ütüyü yaptırttılarda çamaşırı katlatmadılar uykusu gemiş alişin salladım uyuduu

ulen niye yoluon isimiz gucumuz var ancak gelebilios:dilcikar:

kusum 1 yk yogurt maya olmaz kiz 100gram yogurt zaten 3 yemek kasigi ediyor yani eski yogurt yedirmis gibi bise olursun ne anladik bu isten
1 lt sute 10kasik maya mi koycas olmaz oyle
zaten bebelacin beslenme uzmanlari 1 cay kasigi koyun dio
ama 2 cay kasigi ile daha kivamli oluyorrrrrrrr

kus kavanoz mamasi yaptim sen de yap
1 bardak kaynar suya yarim seftali elma armut biraz uzum dogradim attim kaynattim
blenderdan gecirdim 2 cay kasigi pirinc unu ekleyip kaynattim tekrar lenderdan gecti topaklar gitti koyulasti
soguyunca da olen c vitaminini yerine koymak icin azcik portakal suyu siktim cok az da pekmez koydum eksiligi gitsin diye
hazirindan ayiramazsin aynisi oluor tavsiye ederim
zaten kavanozun ustunu oku bunlar var icinde esktra bise yok

canım bende tüp bebek yaptım ama tahlil tarihime 4 gün varken idrar testi yapmıştım 2. çizgi 20 dk sonra çıktı ertesi gün hemen çıktı
hakkında hayırlısı

günaydııııııın
9 da kalktık şimdi kahvaltı yapıyorum sonra kalkıp önce kendimi temizliycem sonra da konserve yapımına devamm

valla allah sana kolaylık versin güç kuvvet versin canım haamaratsın neme lazım benim bi taraflarımd pireler uçuşuyor halakaydirigubbakcemile3 sahurda zilliye mama verdim 65 cc ancak içti sonra yattım sabah 9 da sesi ile uyndım zillinin ama hiiç kalkası gelmedi o öle oynadı kendi kendine 15 dk daha sonra kalktım khvaltısını hazırladım yedirdim az önce yattı bende evrilmiştim bi köşeye şimdi dedim bi bakem kızlara

alkisalkisalkisalkisalkisalkis seni akıllı gacı seniiiii

hee şöle de işim var dee beni es geçmeee ilk aşkımm sevgülümmmopuyorumnanaktan:lepi:

o dediğini hemen yapemmm ama bize pekmez olurmuu ve bende üzüm yok mürdüm eriği nektari şeftali,armut var ve portakal suyuda yokkk,pirinç unuda hazır hippin pirinçi var ondan yapsammm neysem arayam seniiii

minislerin yeni tickeri da cok afili kusummmmmmmm:dance:
teşekkür ederizz cicimmmm

sağol bacım ama ne yapam yaaaa işi bırakırsan daha çok yoruluyorum

ütüleri yerlştirdim evi süpürdüm evi alişle süpürdük çarşafla önüme bağladım onu

tozları aldım ......tek çocukların odası süprülcek yıkanan çamaşırları astımm

bitmiyorrr işteee

kuşum ihmal edermiyim hiccc
demek arayan sendin benim sessizde duruyor kız uyanmasın diye
yetisemedim neyse sen oldugunu anladım zaten

pekmez sart deil demir alsın diye..bir de portakal suyundan dolayı biraz ekşi oluo oruclu deilsin tadarak koyarsın cok eksi yapmazsın pekmeze gerek kalmaz ben biraz kacırmısım portakalı
bir de kavanoza koydum varya aynısı gibi duruyor ayırt edemem

sen elma armut seftali koy uzum koyma onlara erken olabilir portakal suyu da gaz yapabilir erken daha koyma sen..pirinc unu pişirilenden yani normal pirinc unu koydum
ama seninki sutlu pirincli ise indirip ılındıktan sonra koy karıstır oyle koyulastır..devam mamalı olan pişirilmez..

ben kızın altını değişip gelemmm ooooo esen bebeklik hoşgeldinizz sizde gelmeseniz benle konuşacak kimse yoktuuu =(( bunlar uyuyor sanırım

ooooo herkes uyuyormu ne pc açık sayfadasınız ama pc başında değilsiniz galiba yada msn den özelmi görüşüyonuz acepp nedirrr =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…