Aysonu Kizlari 2008

evt canım gönüllerimiz bir olsun inşlah bir gün yüzyüzede tanışmak nasip olur canım benim. tontişler biraz byüsün.
hazırlıklarımız tam gaz devam.kızlar size kaç gündür söyleyecegim söyleyemedim ben karar vermiştim eşimle kesin yolları ayırmaya ama düzelelim niye kötü oluyoruz falan dedi kısacası şu günlerde iyiyiz.
birde bugün pasta siparişimizi verecegiz. gece ben ozanla birlikte uyudum saat 10da. tesadüf saat 3 gibi karın agrısıyla uyandım ama bu normal agrıydı eşim daha yatmamıştı ahh ben çok kötüyüm sancım var diyorum oda panik oldu ne oluyor diye dedim agrım var ama bu bir şaka geçen sene bu saatte gitmiştik hastaneye dedim. sabah minik kuşum pek bir neşeli uyandı bebegim gözlerimin içine bakıp duruyor.Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
ıyiki geldin kuzum Allah'ım sana saglıklı,mutlu,başarı dolu nice uzun seneler versin.

cnm benimm çokkk sevimdimmm yuva kurmak kolay değilll dağıtmakda kocan iyi olsunn
sizde mutlu mesut yasayımm ozanda ailesi ilee

cnm benimm çokkk sevimdimmm yuva kurmak kolay değilll dağıtmakda kocan iyi olsunn
sizde mutlu mesut yasayımm ozanda ailesi ilee

dırımcım çok sagol canım. dogru diyorsun ama hiçbirşey tek taraflı olmuyordu neyse ben seni arayacagım o zaman tlfda konuşuruz anlatırım güzelim.
Allah'ım kimseyi ailesiz bırakmasın.kim isterki kötü olmayı.Allah'ım herkese huzur ve mutluluk versin.

konuşuruz cnmmmm

sılamın çocuklarıda dün bi yasına girmişlerrr

aslı eşinle aranın düzelmesine çok sevindim bir ömür mutlu yaşayın inşallah

ozannnnnn doğum günün kutlu olsun bebeğimmmmmmm

icimi kararttin ulenlmaz: ilgilerni kis o kadar da deil
ulen ask kadini yazmisin ben de didim herufuyle iyi herhalzemuszemus

hıcros yeı evlenen kardesın dı mı canım
evet ya dıkısler var ne anladık bu normal dogumdan kımısı kolay oluo ama ya olmazsa ki olmamışşş:tomato:

aslım nice mutlu senelere Allah saglıklı uzun omur versın yavruna canım ne cabuk buyuolar yaslarını kutluyoruz yaa masallah
kocanla ıyı olmanada sevındım canm Allah mutlulugunu daım etsın

teşekkür ederiz nuray teyze darısı sizin başınıza. opuyorumnanaktan

anamm kızlar kimse ugramamış buraya.niredesiniz bakem. ben ütülerimin yarısını yapıp geldim daha bir o kadar daha var kuzumun kıyafetleri var akşama devam edecegim sagolsun komşumda yardım etti.

selam kızlar evimdeyim öğlen kardeşimi hastaneden çıkardık çok şükür herşey yolunda kardeşim çok dikişi olduğunu sölüyorr o nedenle biraz rahatsız .oğlumuzdada zor olan doğum nedeni ile kafasında hafif bir yamulma var bide kızarıklık dr dediğine göre bi kan toplanması oluşmuş kendiliğinden gidermiş ama inşallah olmaz ama sarılık olma ihtimali olurmuş bu nedenle niyeyse artık orasını anlamadım ama bunun dışında herşey yolunda şükürler olsun kardeşimi benim eve getirdik kendi evi asansörsüz anamınki öle ortancamızınkide 1 kat merdivenli çıkamaz diye bana getirdik ben de asansör var çok şükür =)) neyse bu vesile ile yeğenimi daha çok sevebileceğim .===))

hepinizi öpüyorum ben birkaç gün fazla girip çıkamayabilirim okişşşş

hımmm benimde alişin kafası yamuk kızım bişi olmaz büyüdükce kafalarıda büyüyorr

düzeliyor cnm sarılıkda sık sık yiyecek çocuk iştee ben alişi 14 sarılıkla aldımkii en fazla8 olacakken sarılık çocukda çok uyur devamlı emzirecek işteee

normal doğumda kaç dikiş var bacım yaaaa,,,,,,,,,merdiven çıkamayacak kadar benim kesiğim tek bebek doğuranlardan daha fazla idi o merdivenleri çıktım ben kıııııı

neysemm allah kolaylık versin cnm hayırlı olsun tekrardan

kiz dirim milletin cani tatli kiz ondan hehe
yoksa cikilir niye cikilmasin sezaryanda karnimiz kesik daha zor
ben de ciktim hem de ertesi gun valla..mecbur olunca oyle bir cikiliyorki:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…