Aysonu Kizlari 2008

kus adet duzenleyici icsen regl olursun olmasina da yumurta olusur mu bilmem kist olabilir..yumurtlma sorunu var cunku
gerci cimbomlu da duzensiz oluomus ama duphaston inctikten sonra cok duzenli
sor bakalim ne diyecek

kus adet duzenleyici icsen regl olursun olmasina da yumurta olusur mu bilmem kist olabilir..yumurtlma sorunu var cunku
gerci cimbomlu da duzensiz oluomus ama duphaston inctikten sonra cok duzenli
sor bakalim ne diyecek

soracam cnm bakalım ne diyecekkk

kuşş az msn açç
bakimmmmm

merhabalar kızlarrr nasılsınızz inşallah herkes iyydirr.
kız birsenn yeni takvimde çok güzelmişş bunlar dediğin gibi bal kaymak kızzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bana gelince akşam 4 e kadar ayaktaydım ceylin beni uyuz etti 19:30 da çorbasını binbir şarlatanlıkla içirdim ama sonrasında hiiiç bişii veremedim zilliye saat 1 de denedim 2 de 3 te artık zaman da geç olmuştu uyumaya fırsat kalmadı bu kız beni öldürecekkk dişlerdenmi bilmem ama gene iştah - sıfırrr derece
bu arada kızkardeşimde bende kalıyor demiştim ya onun bebişide tabii kalkıyor ha bire uyumuyor sanki paşamız anasını emmek istiyor ha bire ama kardeşimin sütü yeterlimi değilm acaba yaa çocuk inmiyor memeden ve sanki doymuyor gibi hani ceylinde inmezdi göğsümden ana kokusu isteği vardı sonuçta ama bu emip emip ağlıyor henüz tam gelmedi sütü sanırım ilkten biraz var gibi gelmişti bize ama ne biliim bakalım bugün biraz daha iyi olur inşallah

dün akşamdan bir kaç kare arkadaşlar.
eklentiden eklemeye çalıştım ama resimlerin boyutları büyük oldugu için küçültmeyide bilmedigimden malesef böyle eklemek zorunda kaldım.
doğum günümüzü kutlamadan bıcı bıcı yaptık. zemuszemus

[img=http://img58.imageshack.us/img58/2366/dscf1317.th.jpg]
[img=http://img220.imageshack.us/img220/3383/dscf1322.th.jpg]
küçük çekirdek aile kutlamamız
[img=http://img207.imageshack.us/img207/1756/dscf1323u.th.jpg]
bu sabah yaramazlık yaparken.
[img=http://img143.imageshack.us/img143/6571/dscf1329.th.jpg]

selam benim misaifrlerim var yatılı uyudlar şimdi kızı uyutup bende yatıcam iyi gecler
bu arada ozan egeye bayıldım hele banyo yapışı şeker şey maaşallah

selam benim misaifrlerim var yatılı uyudlar şimdi kızı uyutup bende yatıcam iyi gecler
bu arada ozan egeye bayıldım hele banyo yapışı şeker şey maaşallah

teşekkürler Esen teyzesi ama bugün burası hepten boş kalmış ben temizlik yaptım birkaç hazırlık yaptım yarına. şimdide tontişimin kıyafetlerini ütüleyecegim yatmadan yine ugrarım.
siz nerelerdesiniz söyleyin bakem.

tşekkürler dırım teyze.
hoşgeldinizzz ayy uyku tutmadı kuşum beni sıkıntı bastı. sen neler yapıyorsun.

aslım iftardaydıkkk halamda halamın kuzeni ile gittik ikea ya çocuklara birsürü şey beğendimm

böle iştee

günaydınlar bölük pörçük yazdım

dün ikea ya gittim halı beğendim çocuklara çok güsel bide yatak daha doğrusu ranza beğendim

üstü tek kişilik altı çift kişilik harika bişey keşke büyük olsalardı yaaa hem çok uygun hemde çok güseldiii...

ama bu dutumda imkansızz 4 ya gibi sanırım alacazzz onlara bişilerr benim beşikleri sevmiyorum atacağım onlarııı.......

oo kus pazar pazar burdasin
ikeada harika seyler var yaa
evet ranza iyi olur yerden kazanirsin.ben bile dusunuorum kiz buyusun ustu yatak alti calisma masasi ve dolap olan ranzalar varya onlardan dusunuorum cok hosuma gidio
hatta kenari kaydirakli olanlar bile var:roflol:

esen kiz masallah 4 aylik olmussunuz dr ne zaman gidiosun ek gidaya baslayacak misin
6 ayi bekleme bence az da olsa tattir ve kasiga alistir yoksa cok zorlanirsin tecrube ile sabit bacim

evet kuşş buradayımmm evet ikea harikalar dünyası köşe takımı beğendim

kendimize gardolap beğendim ......çocuklara halı felan

kuzenim evleniyor şu ebe olan oradan perdeciye gittik

harika spor tüller çıkmış file filee çok hoşuma gitti

perdelerimi beğendik tüllerimide

bugünde kocam iftara götürecek bizi

sonra halama gidecez kalmayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…