kiz dirim milletin cani tatli kiz ondan hehe
yoksa cikilir niye cikilmasin sezaryanda karnimiz kesik daha zor
ben de ciktim hem de ertesi gun valla..mecbur olunca oyle bir cikiliyorki:roflol:
[/URL][/IMG]
selam kızlar evimdeyim öğlen kardeşimi hastaneden çıkardık çok şükür herşey yolunda kardeşim çok dikişi olduğunu sölüyorr o nedenle biraz rahatsız .oğlumuzdada zor olan doğum nedeni ile kafasında hafif bir yamulma var bide kızarıklık dr dediğine göre bi kan toplanması oluşmuş kendiliğinden gidermiş ama inşallah olmaz ama sarılık olma ihtimali olurmuş bu nedenle niyeyse artık orasını anlamadım ama bunun dışında herşey yolunda şükürler olsun kardeşimi benim eve getirdik kendi evi asansörsüz anamınki öle ortancamızınkide 1 kat merdivenli çıkamaz diye bana getirdik ben de asansör var çok şükür =)) neyse bu vesile ile yeğenimi daha çok sevebileceğim .===))
hepinizi öpüyorum ben birkaç gün fazla girip çıkamayabilirim okişşşş
yau neden ıptal edıyorkı dursun parası pesın odenmedı mı:roflol:
3 no hemen olmaz zaten canım ama embrıyolar 5 sen saklanıyr ddıye bılıorum
oo hanımlar burdaymışınızda haberim yokk. ama kaçtınız sanırım.
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım
kızbirsen o bebişin hali ne öyle bütün kıyafetleri öyle mi oluyor bun ların
günaydınnn güzel hanımlarrr. güzel bir hafta sonu diliyorum herkese.
dırımcım doğum gününü biz çekirdek aile olarak yaptık akşam pazar günü kutlayacagız. ama dün akşamki resimleri gün içinde eklerim şekercim.
bakim ucreti mi puhahahCNM 4 SENELİK VERİLDİ BİDE SENELİK BAKIM ÜCRETİ ALINIYOR 80 TL KADARR
SAKLAYACAM YAAA 3 NUMARAYI YAPACAMMMM
z
bakim ucreti mi puhahah
napiolar ne bakimi uleyn yikama utuleme mi:roflol::roflol:
hic gulesim yoktu
canim bidaha kalkisirsan cok daha fazla [para vermekten igne ilac yemektense var olan embriyolari kullanmak daha mantikli bence de
esen kiz sen de sakladin mi dusunuomusunuz 2. yi
ust bas bizim da oyle ne adar onluk taksak da yine oluyor asilip cikariyor onlugu cok sinir oluo cunkukötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?