oyy yerım ben onuuuuuuuuuuu
meyve ılık olursa mama ıcınde erımez mı dıosun o anlamda mı yanı
yoksa sıcak soguk ne farkedıo anlamadımm
mama erımezse blenderdan gecırırsın
ama en guselı pırınc unu pısırerek yapmak bence ac yedır
ben geldimm tabi bugün ben yoktumm kaynattınız degilmi ben evde oldummu kimsecikler yazmıyor. ohh tarifler verilmişş misler gibi.
dırımımm maşallah tontişime pek şeker çıkmış.
nuraycımm kızımıza maşallah kilosu çok iyiymiş.
bizde bugün dra gittik. iki haftadır poposunun üstünde kızarıklık vardı gittikçe arttı randevumuzu aldık gittik. dr bez alerji yapmış degiştirin dedi krem verdi birde pamuklu bez koyun bezle temas etmesin dedi. birde vücudumuzda sivilcelenmeler oluyordu oda alerjikmiş degişik birşeymi verdiniz dedi yo hayır dedim şimdilik birşey yapmayalım artarsa o zaman tedaviye başlarız dedi. kilomuz 3 ayda 550 gr almış biz en az bir kilo alsın isteriz dedi o yüzden vitamin takviyesine başlayalım dedi ve çinko ve balık yagı verdi. boyumuz ve diger bütün herşey iyi dedi. sonra evi temizledim halen ütülerim beni bekler bugün akşam yapacaktım eşim boşver sonra yaparsın dedi beni kandırdı. ancak akşam oturabildim anlayacagınız. ozanı uyutmak için tam bir saat ayagımda salladım durdugumda kendisi kafasını sallayıp durma dedi kerata.benim gün böylece geçti arkadaşlar.
ee kimsecikler kalmamış nirelerdesiniz gelin bakem.
desene bizimki de aynı biz de 3 ayda 500 gr aldık
bez olarak ne kullanıyorsun molfix dene aslıcım ben kullanıyom memnunum ama bu ara halamız bez almıştı bize gelirken 120 lik paket hemde ve prima almış kullanıyoz mecburen ve bizdede kızarıklıklar oluyor arad herzaman değil ama
aslıcığım geçmiş olsunn cnm yaa 1 yaş zamanı o kadar mı kilo alnıyorr o zaman benim veletleri iyi beslemem lazım yaww
selamlar kızlarrrr TEYZE OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:lepi::lepi:
hamile olan kardeşim 38.haftasına girdi bugün ve sabah 6 da aradı beni kanaması olmuş evi bana 10 dk mesafe bende apar topar giyindim ceylin yatıyordu tubaya buraktık gittik.kardeşim çok yıprandı normal doğum yaptı ama bir ara isyan etti resmen ben istemiyom sezeryan yapın bana diyeeee ama nafile su kesesi patlamıştı ve 7 cm açılma vardı ağrı kesici yaptılar damardan biraz daha hafifledi sanki ağrıları neyse 9 cm olunca doğumhaneye aldılar ama tam 45 dk avaz avaz bağırtıları doğumhane kapısından duyuluyordu kardeşceğizimin mahvolduk tabii biz dışarda kocası da beraber girdi doğumhaneye allahtan o eşine destek oldu biz dışarda dua ettik ancak sonunda bağırmalar kesildi ve hemşire dışarı çıktı elinde içerde çekmeye başladığı video kamera ile bizi çekerek gözünüz aydın oğlunuz doğdu tam 3.300 kilo ve 51 cm dediii saat 13:25 ti .çok tatlı bişiii annesine benziyor paşaa adı POYRAZ 2.adı da var amahala muallakta birkaç isim arasında karar verilemedi bakalım belkide tek isimle kalacakkk yeğenimm.ama maşallah çoook akıllı bişii annesini hemen cuk cuk emdi eliyle resmen iteliyor istemeyince bu kadar yaniiRABBİM ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN nazarlardan saklasın bebeğimizi ..
bebeğim dedimde ceylini ancak şimdi görebildim 10 gibi kociş eve geldi ceylinin yanına o kaldı ama özledim yavru kuşumu şimdi onu yediricem biraz kalıcam iftar sonrası gidicem tekrar hastaneye ortancamız orda onu devralıcam o evine gidecek ben gece hastanedeyim anam da burda bende kalacakk .
iişşteee poyrazımızzz
ayy hicrancim gozunuz aydin kusum yaaaaaaaa
Allah anali babali buyutsun:Saruboceq:
ayy normal dogum cok urkutucu yaa bak kendin de sahit olmussun kimileri de ovup duruyor.ben de duydum kadinlarin bagirtilarini iskence resmen degmez yaniiiii
bugun benimki kudurdu yaa cok yaramaz oldu is guc oruc mahvoldum yaa
aksam da kocam tutturdu annem cagirdi yemege dedi o halde gittim kaynanam sasirdi nolmus sana gozlerinin alti morarmis konusmaya takatin yok dedi
gercekten de oyleydim neyse kendime geldim simcik
donusta parka takildik biras belediyenin ramazan senlikleri var her gece bir faaliyet bir faaliyet geldik simdi yoruldum ya
sağolun kızlarrr valla çok tatlı bişii yeğenim maşallahhh allah nazarlardan saklasın inşallah.
evet kardeşim çok çekti nuraycım hakkatten birkez daha korktum normal doğumdan ama kolay olanlarıda var yok değil hanii nebileyim işte insan bi an normal diye takııyor ama işin içine girince ürküyorr.sezeryanda basit değil hani ama böyle zor olan normal doğumlar insanı soğutuyor işte
birsoşş kardeşim büyk konuştu büyükkk =)) ama allaha şükürler olsun iyi şimdi idare eder yanii ağrı sızı var tabii haliyle dıştanda dikişler olduğundan pek kolay hareket edemiyor şimdilik.
bu arada ben hastaneden cep ile wifi den bağlandım cepten zor oluyor yawww lap top olaydı şimcikk =))
[/URL][/CENTER][/IMG]
iyi doğdun ozanege güzel annemin güzel meleği
dırımcımm canım benim çok tşekkürlerr inan beni o kadar duygulandırdım ki aglıyorumm ama mutluluktan tabi canım arkadaşım Allah'ım sizlerede nice yaş günleri kutlamayı nasip etsin. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?