Aysonu Kizlari 2008

birsen kız ne yapcan ankara istanbul gitsinler antalyaya hayatlarını yaşasınlar bizim büyük şehirde yaşamıyorsun ki anca yaşamaya çalışıyorsun hayat yok buralarda

yaaaaaaaaaaaa kızım nasıl ayrı kalacaz yavrularımızdan yaaaaaaaaaaaaa bak ben binbir zahmete giriyom gelsin diye yaaaaaa

kaç doktor yokladı belkide daha çok yoklancam hehehehehee

yaaaaaaaaaaaa kızım nasıl ayrı kalacaz yavrularımızdan yaaaaaaaaaaaaa bak ben binbir zahmete giriyom gelsin diye yaaaaaa

kaç doktor yokladı belkide daha çok yoklancam hehehehehee

biz de gideriz kız oralarda yaşam çok daha kolay ve güzel hayat yavaş akıyor sürekli koşuşturmak zorunda değilsin buralar böylemi hep koştur hep koştur o zamana kadar emekli oluruz deniz kenarında birer ev alırız ohhhhhhh kebab

arzu kız bi şey dicem
şimdi ben yumurtlama günlerindeyim ya ha bugün ha yarın bilirkişi raporuna göre
şimdi can can bu çalışmalarımın tutması için yani benim için bebeğim için tutması için yaşaması için dua edermisin bitanem
senin duaların kabul olur özellikle bu günlerde bana
benim için çok önemli maneviyat çok önemli

sabah o denize girmek var ya akşam üzeri şöyle bir çay içmek sallanan koltukta zaman geçirmek yeşilliklerde çıplak ayak yürümek saçmalık yapmak ahhhhhh

antalya çok sıcak yawwwwwwwwwwwwwwwwww
dırım sen karadenizlisin yapamazsın o sıcaklarda
kanma o tatlı cadı arzuya
arzu hanım arzu hanım arkadaşımın aklını çelmeyiniz lütfen

dırımımm sen ne güçlükle o dünyalar güzeli kızını dünyaya getir o kadar eziyet çek doğum desen ayrı yedir içir canından can kat okut eğit sonra bi delikanlı gelip alsın senden bi de üstelik antalyaya götürsün ba ba ba ba
kanma sakın tatlı cadıya

merhaba kızlar hoşgeldiniz kız bombommmmmmm kıskanmayalım lütfen biz gitcez antalyaya hem o kadar da sıcak değil buraları bu soğukta çekiyoruz da klimada oturuyorsun sanki emekli olunca güneşte mi çalışcaz

ya o yatlimanın üstünde güneş batarken bir şeyler içmenin keyfi o denizin yansıyan renkleri tatlı tatlı poyraz

canım ya sen çok özlemişsin dedi
şaka söylüyorum bitanem olur mu hiç
antalya en güzel illerimizden birisi
üstelik ailenin olduğu her yer en güzel yerdir
umarım sende en kısa zaman bu gerginliklerden kurtulup ailenle bir kaç gün vakit geçirebilirsin tatlışkom:1hug:

iyi akşamlar arkadaşlar teşekküür ederim ilginize........
hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz..........
umarım en kısa zamanda anne oluruz.............
ben diğer sayfalara takılıyordum gebelik aşılama bölümleri ama birde sizlerle
paylaşmak istiyorum...
konuşup dertleşmek yaşayan anlıyor bu duyguları arkadaşlar
yaşamayan nerden bilsin ki.....
neyse kafanızı şişirdim sanırım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…