Aysonu Kizlari 2008

anladım anladım
özlemişim ama okulu sıraları öğrencilerimi
ilk gün güzel geçti çoğu velim hocam iyiki siz geldiniz çok şükür dediler bir kaçınında lafını takmıycam dediğin gibi canım
cumartesi doğumgünü kutluycan di mi kolay gelsin canım

aynen öle yap canım

evet cumartesi kutlayacağım aslında seni de davet etmek istiyorum gelebilirsen mutlu olurum canım saat 1 de başlayacak önce duamız var diş buğdayı için sonra doğumgünü pastamız kesilecek vss öle çok cafcaflı bi parti olmaz herhalde ama sade samimi bişii olacak sanırım 25 kişi kadar olucaz sanırım gelemeyenler olucak artık kısmet işte ben 40 kişi bekliyordum ama herkesin işi aynı zamana uymuyor işte napalım olsun gönüller bir olsun
dediğim gibi gelebilirsen beklerim birsoşu çağıracaktım ama nasıl gelir bebeklerle bilemiyom burasıda ona baya uzak ama bellimi lurr.
kız birsennn ben daha gelecem sana demiii :kedi:bide utanmadan bana gel dicem ama sen biliin arkadaşım biliyon beni işler güçler bitmiyor bi türlü ama gelicem allahın izni ile ve bütün gün sende kalıcamkaydirigubbakcemile3

gelmeye çalışırım canım ama kimseyi tanımadığım için utanırım ben yaaa:kedi:
birsene birlikte gidelim birgün bende gidecem ama artık sadece haftasonları gidebilirim

gelmeye çalışırım canım ama kimseyi tanımadığım için utanırım ben yaaa:kedi:
birsene birlikte gidelim birgün bende gidecem ama artık sadece haftasonları gidebilirim

ne utanıcan bacım tanışırsın bak kardeşlerim de olacak muhabbeti hoştur onlarında benim kadar olmasada kaydirigubbakcemile3

birsene beraber gidek valla iyi olur

bu arada ben ceylini uyutmuştum ama perdeyi yıkamıştım takarken ses çıkardım yatak odasında uyandı uyumadı bidaha 1 saattir ayakta uyumaya da hiiiç niyeti yok gibi babası ile oyunuyor zilli:delphin::delphin:

gunaydinhhuc.jpg

akşam sayfayı ben kapattım sabah ben açtım hadi hayırlısı
kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ....alişle ömeri doktor agötürüyorum ömerde çok öksürüyor yavrum uykusundan kalkıyor

alişim ona keza berbat ikigün geçiriyorum canlar ...cerrahpaşadan randevu aldım gidecem

cerrahada görünecekler......offfffffff yaaa ne biçim bakıyorum çocuklara böle könn könn öksürüyolar yaa off

selamlar kızlarrr ben sabahtan beri ayaktayım gene evin düzeni ile uğraşıyom bir yandan kurabiye vs hazırlıkları yapıyom pastamı kendim yapıcam ya onun hazırlıklarına başladım bi yandan yemek yapıyom yom yom yommmm

günaydın kızlar ....alişle ömeri doktor agötürüyorum ömerde çok öksürüyor yavrum uykusundan kalkıyor

alişim ona keza berbat ikigün geçiriyorum canlar ...cerrahpaşadan randevu aldım gidecem

cerrahada görünecekler......offfffffff yaaa ne biçim bakıyorum çocuklara böle könn könn öksürüyolar yaa off

e anacım dikkat et accık daaa anne sütüde alamadılar şimdi kolay hasta olurlar ceylinde öle ya allahtan biz 4 aya kadar anne sütü aldık şansımız daha yüksek sanırım
hava değişimlerinden de giysilerinden de farkeder hastalanmaları sen ıhlamur ver accık onlara bacım 1 damlada limon koy içine dzelirler inşallah olur bu havalarda böle ama az daha dikkat şarttt:olmaz:

ulen bu arada kimseler gelmemiş birsenden başka sabah ben bi günaydın dedim kaçtım sonrasında 1 kişi gelmiş heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt gelin leyn burayaaa

ben geldim kızlarr.

çocukları cerraha götürdük pipişleri gösterik 8 ayda gelmemizi bu şeklide 9 aya kadr takip olacağını ömerin büyük ihtimalle aşağa inmeyeceğini ameliyat olacağını söyledi doktor ama aliş için daha umtu var ................

ama kızlar morelim bozuldu ....alişle ömeri öksürükleri için çocuk doktorunada götürdük muayne oldu
ömerim alişten kapmış ciğerlerde bişey yok didi....sadece öksürük şurubu ve buhar verdi (buhar makinası ile yapacam)yani oda nemli olsun boğazları kurumasın dedi.....3-4 güne geçer ded...
ben alişimin ayağında bi sorun hissediyordum ....doktorada söyledim kalçasını muayne etti kalca çıkılığı olabilir sol taraf rahat dönmüyor dedi....ama dedim doğduklarında 12 günlükken çekildi bişeyi yok dediler dedim....aylar ilerledikce kemikleri geliştikcede ortaya çıkabiliyormuş ....işte buna sıkıldım ortapetiğe kağıt yazdı bakalım onada gideceğiz babası ve ben sıkıldık tabiii....

bunlarda dünki ciciler size bilgi olsun diye koyuyorum kızlar

uyku tulumları alşim üzerini çok acıyo onun için daha çok antibakteriyelmişş

9624ciciler_001.JPG
[/URL][/IMG]

bunlar çok güsel kıslar kış için bebeklerinize alın içi peluş dışı kadife

9314ciciler_002.JPG
[/URL][/IMG]

buda içi
7705ciciler_003.JPG
[/URL][/IMG]

alttan çıt çıtlı badi uzun kollu çok iyi oluyorr kullanışlı bi kaçtane aldım 2,5 tl tanesi

974ciciler_004.JPG
[/URL][/IMG]

ince kadife şuan giydirmek için tekleme kalmış 12,5 tl den aldım

7411ciciler_005.JPG
[/URL][/IMG]

uzun kollu bu havada giymeye sweetler 3,5 tl bugün giydirdim çok güsel

2126ciciler_006.JPG
[/URL][/IMG]

yakalıklar ek gıdada özellikle çok yardımcı bunlar sıf palstik tarzı bişey kumaş değil siliniyor omuzlarıda kapatıyor pahalı azcık 5 tl

314ciciler_007.JPG
[/URL][/IMG]

uyku tulumları 35 tl...içi peluş pijama takımı 17,5 tl den aldım kızlar havuzlu handan

babmızdan da sıfır yaka ve atlet aldık ay çok yakıştı sıfır yaka atlet koca adam gibi oldular

hem boğazına kadar kapadı göğüsünü korudu hemde yarım kollu olması avantajjj

Son düzenleme:
e anacım dikkat et accık daaa anne sütüde alamadılar şimdi kolay hasta olurlar ceylinde öle ya allahtan biz 4 aya kadar anne sütü aldık şansımız daha yüksek sanırım
hava değişimlerinden de giysilerinden de farkeder hastalanmaları sen ıhlamur ver accık onlara bacım 1 damlada limon koy içine dzelirler inşallah olur bu havalarda böle ama az daha dikkat şarttt:olmaz:

cnm anne sütü ile alakası yok mayıs annelerinde bir arkadaşım var kızı sadece anne sütü ile besleniyor ve 6 aylık oldu ama kızının boğazında anjin var benimkilerde üşütmekle alakalı değil mükrop kapmışlarrr .........tabi hava değişimide etken ama herzaman üstlerini kontrol ederim hiçbişey yoksa sırtlarına mendil sokarım 23 gündürde su ve ıhlamur takviyesi yapıyorum....limonlu ıhlamur.............ama geçmiyor ...3 doktora gittiler üçüde ciğerlede sorun yok üstsolunum enfeksiyonu diyolar ilaç bile yazmaya gerek görmüyolar.....buhar ve deniz suyu vereceğiz ...bugünki doktor uykudan kalkacak gibi olduklarında öksürük şurubu verdiii..........

selam kızlar bugün çalışmada ikinci günüm daha güzel geçti
eve geldim kıızım yemeğini yemiş gayet mutluydu evim temizlenmiş yemeğim yapılmış çok rahattı vallaa

iyi geceler arkideşler ben hala ayaktayım kızımın pastasıda bitti bir iki süsü kaldı oda sabah konulacak dolapta kalmasın dedim bakın bakem nasıl olmuş yarınki resimleri akşama koyarım

img8274x.jpg

img8272.jpg

pasta süper olmuş yemede yanında yat heeeeee
canım gelmek istiyorum ama şimdi senin evin yeterince kalabalık ben başka zaman gelirim hediyeniz hazır
size iyi eğlenceler tatlıma.s.

merhaba kısçeler sabah çocuklara uğraştım tam herşeyleri bitti kk ya girecektim kapım çaldı

gelen karşı komşumun kızı tabi sohbet muhabbet...sonra ömerin uykusu geldi uyuttum yatağına attım
oda bende aliyi sallayım dedi o aliyi sallarken ben mutfağımı halletim...kızın sayesinde güsel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık........sonra sohbet vs. şimdi gitti eşim gelecek mutfağım toplu biberonlarım temiz çocukların çamaşırını halledecem ama koslanın renkiler için şu leke çıkartıcı getirecek eşim çocukların bir iki kıyafeti demir ilacı oldu 90 derecedede yıkasam çıkmıyor onları halledp makinaya atacam ....yarın anam gelecek evi temizleyecek....sonra anneye çuff çuffff yapacazz....

Back
X