teşekkür ederim canım benim evetttttt:1no2:hastalandımmmm:çok üzgünüm:
dikkat et kendüne bacummm bol bol ıhlamur limon adaçayıı falan iç elma ye bolcana zencefil kaynatıp haftada 2 gün içersen hiç grip neyin olmazsın buda bendennnn sana tavsiyeee:1hug:
kız benin bitkilerle hiç ararm yoktur sadece nane limon bilirem onuda içmekten sıkıldım:a015:
CNM BENİM SAĞOLASIN İŞTE ÖZLÜYOMDA ÖLE DİYOM HEEE YOKSAM DEMEM ÖLE CNM BENİM SENİN ARABAN VAR ATLAR GELİRSİN BENİM ÖLE BİR İMKANIMDA YOK AMA KALPLER BİR OLSUN GELİRİM HAVLAR GÜSLE OLDUĞUNDA ATLARIM OTOBÜSE YANINDAYIM HEHEHE AMA HAVA SOĞUKKEN OLMAZ MAHSUR KALIRIM KOCADAN FIRCA YERİMay yakın olsanda arada gelip gitsek birbirimize yawwww ne güsel olurdu demiii
CNM NEDEN ÖLE DİYON BELKİ BOŞA DEĞİL NE KADAR GEÇTİ CNM ADETİN TEST YAP YİNEDE BEN BİLEM YAPTIM BU AY TEST HEHEHEcanım çok sevindim einin durumuna enson 1milyon demişlerdi demi nasıls böle yanlışlık yaparlar her neyse benimde yine günüm geçti adet olamdım yine senin gibi offffffff boşuna beklemek çok sıkıcı
az dinlenmeye çalış o halde yorma kendini canikommm.hadi ben kaçtım byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizleri pek bi seviorum yaaaaaa:Şeniz
dırım günaydın cnm düşmeden gelmek için dua ede ede geldim gıııı anadolu yakası bembeyaz
günaydınnn arkadaşlarrrr sizin oralara karrr bizim buralarda fırtına kopuyorrr rüzgarr çok şiddetlii.... allahtan babamızz bıraktııı işe bizi bugün...kızlar biliyormusunuz ben en ilkokulda gittiğim zaman kar yağmıştı sanırım ama iyi yağmıştıı ne güzel vallaa ohhhhh
günaydın cnm kıss geçen sene antalyaya kar yağdı sizin oraya yağmadımı
günaydın ayşecik.yav boşver karı marı ben cambazlık yapa yapa gldim düşmeyeyim diye.ayyyy çok kötü gitsin kar yaaaaaaaaa.ben yanlız geliyom serviste yok dırımcım allaha emenet
hımmm anladım ayşeciğim boşver karı vs.yaa bebe var dikkat et kendine ağrın nasıl oldu bakimayy yok kız nerde merkezee yağmadı yağsa bile gökten yere düşene kadarrr suu oluyorr.. saklıkent korkuteli öyle yerlere yağıyorr canımsenağlamasenağlama
günaydın ayşecik.yav boşver karı marı ben cambazlık yapa yapa gldim düşmeyeyim diye.ayyyy çok kötü gitsin kar yaaaaaaaaa.ben yanlız geliyom serviste yok dırımcım allaha emenet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?