Aysonu Kizlari 2008

şişşşttttt millet kendinize iyi bakın ben bu hafta ne zaman gelirim bilmem hava malum.hepinizi öpüyorum ve inşallah iyi haberlerinizi bekliyorummm hadi byeeeeeeeeee

ay inşallah hayatım gerçi zor artık gitmem de ama gene de inat ettim bir dr la görüşeyim gideceğim 1 ay kalacağım hem de:) çatlasınlarrrrr

evet cnm haklsın benim isteğimde o cnm emekli olayım çocuklar büyüsün gitsin
her koyun kendi bacağından asılsın allah ömür ve sağlık verirse öle güsel bir yerde küçük bir ev isiyom eşim aydını çok beğeniyor ama ist.yakın bir yer izmit kerpe harika bir yer karadeniz doğa ve deniz iç içee öle bir yerlerde olursa ne güsle olur ama çocuklar ist.yaşarsa ama yok antalyada yaşarsa oradan alırız bacım evi yaşarız da çocular demesin zırt pırt ne işiniz kaynanalar başında olacak ama biz dünür olunca beraber takılırz dimi arcuğum ..onlar ne istiyosa yapar zaten binbir zahmet çekiyoz onlara ulaşmak için ...ahhhh ne güsel hayaller bunlar zaten dün dedim eşime yaz olsa senle bir yaz rügarı altında romantizim yapsak ne güsel olur tatil gelsin dedim

sabah o denize girmek var ya akşam üzeri şöyle bir çay içmek sallanan koltukta zaman geçirmek yeşilliklerde çıplak ayak yürümek saçmalık yapmak ahhhhhh
ooooooooooo süper olur cancan

antalya çok sıcak yawwwwwwwwwwwwwwwwww
dırım sen karadenizlisin yapamazsın o sıcaklarda
kanma o tatlı cadı arzuya
arzu hanım arzu hanım arkadaşımın aklını çelmeyiniz lütfen
cnm karadeniz çok farklı çokda özledim ama bana şuan orası yasak alerjik astım olduğundan orada yaşamam pek önerilmiyo birde tüm yeşilliklere alarjim var bakalımtedavi sonrası yani ...ama kardeniz çok farklııııı
cnm doğa kanunu bu seninde anneciğin binbir zahmetle bulup büyütmedimi cnm

yok ben anladım siz beni sevmiyorsunuz:roflol::roflol:
seni sevmeyen ölsün be gülümmmmmm:asigim:
merhaba kızlar nasılsınızzzzz
merhaba cnm hoşgeldin
dırım kanma kız sakın git gez antalyayı bayılacaksın
cnm gittim balyamı yaptım orada eşimd eçok seviyo hersen elinden gelse tatili orada geçircek

ay inşallah hayatım gerçi zor artık gitmem de ama gene de inat ettim bir dr la görüşeyim gideceğim 1 ay kalacağım hem de:) çatlasınlarrrrr

git cnm sefan olsunnnn volkan çatlasın hasretinden yansın tutuşsun kıymetini bilsin:1hug:

ah canım benim yardıma gelemmi :1hug:bu arada adet oldunmuuuuuuuuuuu ne haberrrrr:teselli:

ahhhh canım benim sağol adet olamdım ama bebe yok diyetisyene başladım koşu bandı aldım ...doktora gittim eşimin spremleri 10.200.000 çıktı
doktor aşılma dedi ama kendi kendime bir adet olayım kan tahlillerim yapılsın sonra olacak cnm işte bölee

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu duymuyonuzmu ulen beniiiiiiiiiiiiiiii

uy aneyyyy ben yalnızmıyemmmmmmmmmmmmmm

slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

HOŞGELDİN SENDE HAMİŞ OLDUN BİZİ EKER OLDUN NE DİYEYİM HAMİŞ DEĞİLİZKİ HALİNİZDEN ANLAYALIM DİMİ :))))

SENİ YOLACAM KISIM SENİN BİZİ YANLIZ BIRAKMAYA HAKKIN YOKKK

canım çok sevindim einin durumuna enson 1milyon demişlerdi demi nasıls böle yanlışlık yaparlar her neyse benimde yine günüm geçti adet olamdım yine senin gibi offffffff boşuna beklemek çok sıkıcı

HOŞGELDİN SENDE HAMİŞ OLDUN BİZİ EKER OLDUN NE DİYEYİM HAMİŞ DEĞİLİZKİ HALİNİZDEN ANLAYALIM DİMİ :))))

SENİ YOLACAM KISIM SENİN BİZİ YANLIZ BIRAKMAYA HAKKIN YOKKK

Y BACUM NİYE YOLUCAN BENİ VALLA SUÇUM YOKTURRRRRRRR BEN GELİYOM ARADA ARADA AMA SENLE KARŞILAŞAMIYORUZ HERSEFERİNDE BAZI BAZIDA AZ KALIYOMMM NAPİİİM KARNIM VE BELİM AĞRIYOR FAZLAOTURUNCAA KORKUYOM İĞŞTEEE AŞKIMMMMMMM YOKSA BEN GELMEZMİYİİİİMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…