canım ya sen çok özlemişsin dedi
şaka söylüyorum bitanem olur mu hiç
antalya en güzel illerimizden birisi
üstelik ailenin olduğu her yer en güzel yerdir
umarım sende en kısa zaman bu gerginliklerden kurtulup ailenle bir kaç gün vakit geçirebilirsin tatlışkom:1hug:
evet cnm haklsın benim isteğimde o cnm emekli olayım çocuklar büyüsün gitsinbiz de gideriz kız oralarda yaşam çok daha kolay ve güzel hayat yavaş akıyor sürekli koşuşturmak zorunda değilsin buralar böylemi hep koştur hep koştur o zamana kadar emekli oluruz deniz kenarında birer ev alırız ohhhhhhh kebab
ooooooooooo süper olur cancansabah o denize girmek var ya akşam üzeri şöyle bir çay içmek sallanan koltukta zaman geçirmek yeşilliklerde çıplak ayak yürümek saçmalık yapmak ahhhhhh
cnm karadeniz çok farklı çokda özledim ama bana şuan orası yasak alerjik astım olduğundan orada yaşamam pek önerilmiyo birde tüm yeşilliklere alarjim var bakalımtedavi sonrası yani ...ama kardeniz çok farklıııııantalya çok sıcak yawwwwwwwwwwwwwwwwww
dırım sen karadenizlisin yapamazsın o sıcaklarda
kanma o tatlı cadı arzuya
arzu hanım arzu hanım arkadaşımın aklını çelmeyiniz lütfen
cnm doğa kanunu bu seninde anneciğin binbir zahmetle bulup büyütmedimi cnmdırımımm sen ne güçlükle o dünyalar güzeli kızını dünyaya getir o kadar eziyet çek doğum desen ayrı yedir içir canından can kat okut eğit sonra bi delikanlı gelip alsın senden bi de üstelik antalyaya götürsün ba ba ba ba
kanma sakın tatlı cadıya
seni sevmeyen ölsün be gülümmmmmm:asigim:yok ben anladım siz beni sevmiyorsunuz:roflol::roflol:
merhaba cnm hoşgeldinmerhaba kızlar nasılsınızzzzz
cnm gittim balyamı yaptım orada eşimd eçok seviyo hersen elinden gelse tatili orada geçircekdırım kanma kız sakın git gez antalyayı bayılacaksın
ay inşallah hayatım gerçi zor artık gitmem de ama gene de inat ettim bir dr la görüşeyim gideceğim 1 ay kalacağım hem de:) çatlasınlarrrrr
dırım buradmısın kız nasılsınnnnnnn
dırım buradmısın kız nasılsınnnnnnn
can can naber ben yemek yedim şimdi yemekten önce yazdım yazımı şimdi sofrayı toplayıp makinaya atacam evi süpürcem yarın arkadaşlarım gelecek ev batık hehee
ah canım benim yardıma gelemmi :1hug:bu arada adet oldunmuuuuuuuuuuu ne haberrrrr:teselli:
cnm geçmiş olsun neyin var sen yaz ben bu arada işlerime bakyım gelip gelip kontrol edecem
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu duymuyonuzmu ulen beniiiiiiiiiiiiiiii
uy aneyyyy ben yalnızmıyemmmmmmmmmmmmmm
slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahhhh canım benim sağol adet olamdım ama bebe yok diyetisyene başladım koşu bandı aldım ...doktora gittim eşimin spremleri 10.200.000 çıktı
doktor aşılma dedi ama kendi kendime bir adet olayım kan tahlillerim yapılsın sonra olacak cnm işte bölee
ben burdayım canım nasılsın bebişini gördüm kız canım allah sana bağışlasın inş:1hug:
HOŞGELDİN SENDE HAMİŞ OLDUN BİZİ EKER OLDUN NE DİYEYİM HAMİŞ DEĞİLİZKİ HALİNİZDEN ANLAYALIM DİMİ :))))
SENİ YOLACAM KISIM SENİN BİZİ YANLIZ BIRAKMAYA HAKKIN YOKKK
Ben Temuzluk Yapiyomm Daaa Gelecem Siz Yazinnn
canım çok sağol.sanada geçmiş olsun hastamı oldun kuşuuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?