Aysonu Kizlari 2008

amanda amannn kimleri görüyorum ben yawww süpperr kız özledik seni valla inşallah bi görünüp kaybolmazsın gene
bende bende siziçok özledim ya .kızuyuduğu müddetçe yarım saatte olsa burdayım tabi allah tan bişey olmazsa:)
sağol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman aman maşallahhha.s.opuyorumnanaktan kız bu büyümüş baya allah nazarlardan saklasın ee tam ısırmalık olmuş bu kızz
büyüidü teyzesi görme çok yaramaz zilli ama yinede çok şirin ya yerim ben oni:))
hepimizin bebişlerini allah ım nazarlardan korusun
neşe kızz artık takvimini ve avatarını değiştir yani koy prensesinii
şimdi deneyecem bakalım yapabilecemmi:uhm:
ulen bakıyomda ben bol keseden repleri dağıtıyom kimseler bana vermiyo bende alışveriş yapmak istiyom yaaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3
şimdik ben veririm sana kuzumdelikafadulden
saol canım.
sanada çok geçmiş olsun
ben ihmal ettim şuan sağ kulağımın zarı yırtık.onun içinde ameliyat olmam lazım ama önce safra kesemi aldıram:çok üzgünüm:
ve kolay gelsin canım bende pastada uzman sayılırım nede olsa ev ekonomisi öğrencisiydim:)))
maşallah prensesin çok güzel olmuş Allah nazarlardan saklasın

saol bir tanem senin kuzucuğunada maşallah çok şirin olmuş

selam millett ooo neşe hanım buradaymışş tüh kaçırmışım ama bu gün çok yoğundum yaw gene akşam yemeğini bile şak şuk bişiiler yptım halada fırında patates graten pişiyor

NEŞEE KIZINA Bİ ELBİSE HEDİYE ETTİM BAK SAĞ KÖŞEYEE ALIŞVERİŞTE SENİDE UNUTMADIM REP İÇİN SAĞOL:roflol:

canım geçmiş olsunn ve allah kolaylık versin sana pasta vss lazımsa yardım ederim ben sana :hulya: pastacıyım ben malummmkaydirigubbakcemile3

ay saol tatlım yaaa çok iyisinna.s.
bugün Ahseni anneme götürdüm mis gibi sahil havası almışlar anneciğim saolsun yarın için kuru dolma yapmış börek yapmış bende şimdi tavuk göğsü yapıcam yarında patates salatası tamamdırr
temizliğe de eşim yardım edicek o süpürecek ben silicem banyoları da paylaşıcaz oh içim rahat ettiiiii
eee siz de nevar ne yok iyisiniz di mii

slm kızlar ben geldim sıkıntılı güner geçiriyorum
kendi ruhani sıkıntım
çarşamba günü çocukları doktora götürdüm
alişin yüzünde lekeler vardı kırmızı kırmızı
onu cildiyeye götürdüm ....yüzü koyun durduğu için
oradaki ter bezleri çok çalıştığından oluyormuş losyon verdi
sonra çocuk ,doktorumuza gittik..alişle ömer yine öksürmeye başlamıştı
neyse muaynede ..eski hastalığını devam ettiğini
ama ömerin ciğerlerinden hırlama geldiğini söyledi
ömere öksürük şurubu verdi....ali ile beraber ömer içsinler dedi
alişede,ömerede o gece şuruptan verdim.....
uyudular...11 de ömer yattı .....saat 2 ye kadar hep kalktı uyuttum
2 den sonra kendim sızmışım....bi uyandım...eşim ayağında
ömeri sallıyor...saat 2.30 yok çocuk uyumuyor ,mama yapmak için eşim
mutfağa gitti ....o arada nasıl ağlıyor ..nasıı ağlıyoo delirecez....
saat 2 den sabah 6 ya kadar hep ağladı
saat 6 da mama yedi ..ve uyudu bende oturma odasına gittim....9 kadar uyudum
tabi ,ömerde uyumu..alişde ...ama gece sinirimden hep ağladım başım çok ağrıyordu
9 da ömer ağlıyarak kalktı .....delireceğim çocuğa ne yapsam susmuyor...
annem aradı ağlıyorum ...annem atla bize gel dedi...
zaten yeni gelmişim sinriimi bozdular oradayken
hiç gitmezdim...tabi birinin sesini duysam ağlıyorum
sonra kayınvalidem aradı ....evdemisin geliyorum...evdeyim gel dedim...sabah 9 da aradı 1 geçerken geldi
sonra halam aradı ...bi önceki gün onunla gitmiştim ...doktora çocukları merak etmiş ....onada ağladım
sinirlerim larçç tabi....sakın ağlama ben gelecem dedi...
ömer susmuyor ve artık çocuk bana bakarken gözleri kayıyordu ....öyle korktumki bişey oluyor sandım
eşimi ,cepten aradım meşgul....hemen işyerini aradım sekereter ..tlfda patronu ile konuşuyor dedii.
benim sinirlerim bazuk olduğundan ağlıyorum kızda duydu bi panik ,bi panik,nasıl bağrıyo
neyse eşimle konuştum doktoru ara ne diyor bakalım dedi...
neyse o arada ömer uyudu...
kayınvalidem geldi..doktor....diişden olabilir dedi...bende damaklarda bişey yok dedim.
kusma ve ateş olmadığı için çokda panik olmadı....ilaçtan bahsetti..o yapmış olabilir vermeyin dedi.
eğer gecede olursa acile gidin idrar testi yapılsın dedi..neyse o gün kayınvalidem saat 4 kadar çocuklara baktı ben uyudum..ama ömer göğüsümde yatıyor yemeden ,içmeden ....4 de halam geldi çocukları besledi.bana sen uyu dedi...uyuttu ben...çocuklarda uyumuş..halam yemek yapmış.evi toplamış...çamaşırla uğraşmış......gecede kaynanam sağolsun çocuklar uyandıkca kalktı salladı
yaptığım mamayı yedirdi...bugünde ..çocukları verdim eline ben bütün evi sildim süpürdüm
.çocukların bebişklerinin yerini değiştiridm kanapeyi,beşiği çekince baya bi uğraştım ee arda çocukları besleme işide..oldu...kanepelerin altıda misafir yorganı ,çarşafı yastığı..düzgün konulmamış...o yüzden bütün neversimleri çıkardım...kendi nevresimlerimizide değiştirdim....yerlerde eski çarşaf atıyorum
onlarda herşey yıkanıyor hala....yıkandıkca kaynana bi kısmını astı ....çocuklara baktı...
allah razı olsun ...artık eşim seyhate gidince yanıma gelebilir test ettim böylelikle.....
annemde dk.başı aradı ......bugünde ali ile ömeri özledik diye ellikere aradılar gelmeyecem dedikce deli oldular....bende böyle kızlar.....bu arada kardeşim üniversiteye boş kontejanlara hak kazandı gitti ....
ama ailemin durumu olmadığı için baştan gitmemeye karar vermişti ..
aslında işi için çok iyi ....iki sene okuyup teknisyen olup ,daha fazla maaş alacaktı
çok üzülüyordu....patronu 1 milyar vermiş git demiş .kayıt ol...iş bulursun orada demiş az biz az ailen 2 sene oku demişler....oraya gider gitmez iş bulmuş ...aksamları üniv.olacak...
inş.hayırlısı olur hakkında inş.başarır..ilk ayrı kalışımız ....çok üzüldüm ...acaba askere nasıl yollayacaz ..pöffffffff.....

hee bugün eşim beni çok mutlu etti cep tlf bozuldu tlf gitti....eski bir cep vardı onu kullanıyordum
bugün elinde paketle geldi...bana tşf almış çok mutlu oldum yaa........

canım allah kolaylık versin eşinede aferim yanii yapsın tabiiki hayat müşterek sonuçta değilmia.s.

birsencim dolmuşsun valla canım allah kolaylık versin e çocuk zor iş zaten bide 2 tane var sende allah uzun ömür versin sağlık versin ikisinede ama olucak böle hayatım insan korkuyor tabii bi iyiler bi hasta işte bizde ana yüreği pır pır ediyoz işte ama allahtan annen var kynana var bak şükür yardım sağlanmış az biraz sen de yoruldun tabii sinirler yıprandı mecburen ama accık dinlenirsen daha güçlü olursun canım allaha emanet olun
kardeşinede sevindim hayırlısıyla okusunda işi gücü daha iyi olacakmış madem sıkı tutsun kulu allah zihin açıklığı versin
yeni cep telefonunda hayırlı olsun eşin düşünceli adam e baktı karı deliriyor accık sevindireyim dedi herhalde kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım

Birsen canım babana ve minik kuzulara çok geçmiş olsun.Sıkma güzel canını arkadaşım neşe çok haklı biz bir tanesiyle zor yetişiyoruz senin maşallahın var.
Hicrancım ne yaptın canım işleri kolayladınmı kıza ulaşabildinmi.
Neşe hoşgeldin canımm. Kızımız maşallah çok tatlıı.
Esen Ahsen çok şeker çıkmışş maşallah.

yok hayatım nerdeeeeeeee daha ulaşamadıkk senağlamamafoldumben

günaydınlar kuzular kalktı bende bi bakem dedim..
onları besleyecem ....
güsel yazılarınız için sağolun kızlarr...

hicran ne oldu kız kime kefil oldun ben kaçırdım anlat bakimmm

günaydınlar kuzular kalktı bende bi bakem dedim..
onları besleyecem ....
güsel yazılarınız için sağolun kızlarr...

hicran ne oldu kız kime kefil oldun ben kaçırdım anlat bakimmm

sorun şuuu anlatayım

5-6 yıl önce çalıştığım işyerinde oradan tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım vardı o dönemler yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 4 yıl beraber çalışmıştık hergün sabah kahvaltısı öğlen yemeği beraber yerdik aramızda maddi hiç bizaman sen aldın ben aldım olmazdı daha çok ta o maddi olarak harcama yapardı çoğu sırrımıda bilirdi ama allah için çok iyi bir insandı hatta 2 yıl öncesine kadar da görüşürdük dostum dediğim bir kızdı 2 yıl önce eşinden ayrıldığını ve ailesinin yanına ankaraya gittiğini öğrendim 1-2 kez telefonlaştık ama benim cep tel çalınmıştı o zaman nosunu kaybettim oda aramadı beni yada bilemiyorum artık neyse aramızda iletişim kopukluğu oldu anlayacağınız
ve bu gün bana bir ödeme ihtarnamesi geldi:1shok::1shok::1shok: ben şoklardayım nedir diye açtım bir solukta okudum veee:1shok: ben işyerinde ona kredi kartı alırken kefil olmuştum aklımdan bile çıkmış artık yani o kadar bu kızda 14.000 tl lik borcunu ödeyememiş hacizlik olmuş faiz fazi üzerine yapılandırmadan yararlanmış ama 2 ay ödemiş taksiti sonra gene ödeyememiş taksit tutarı da 1.000 tl miş ama ödeyememiş işte ve faizle braber 16.800 masraflar dahil bana ödeme emri geldi ben zaten kendi kredilerimi vss ancak ödüyorum şu dönem feciyim bide bu çıktı başıma ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kafayı yiyeceğim resmen eşim keza tartıştık neden kefil oldun vss bir rürü laf işittim kızada ulaşamıyorum tanıdık arkadaşlara haber yolladım ulaşmaya çalışıyorlar ama 7 gün içinde bunun ödenmesi gerek avukatla görüştüm yarısı peşin alınırsa gerisi taksit olabilirmiş vss kafam kazan gibi oldu bu kıza ulaşamazsam bu parayı alamazsam mahvoldum yani mafoldumben

ayyy cnm benim yaaaa .....çok şaşırdım ....allahım ne yapacan yaa....az parada değilki ya
kocan bi taraftan haklı bi taraftan da değil.....
bide banka seni buluyorda o kızı nasıl bulamıyıyor yaaa...koca banka bugün kimleri buluyor
ama işlerine gelmiyor desene hazır sicili temiz kefil var ...allahım yaaaamafoldumben

anaaaaam nolmuş yaaa
bu zamanda imza atarken iki değil on kere düşünücen hee
ama bildiğim kadarıyla sen ödemezsen sana bişe yapamazlar sadece üzerine mal alamazsın diye biliyorum iyice araştır yaaaa tühh

[ı]gÜnaydınlar ....bı yıkama ıŞıne gırdımkı sormayın ...kanepelerın altına nevresım takımı yorgan yastık koyuyorum temız mısasfır gelınce hazır olsun dıye

doĞumdan sonra dengeszıce yerleŞtırılmıŞ
6 yastık Çıktı ı,kı kanepeden .........eee kırlı nevresımler,benım nevresım takımım Çocuklar ıÇın halı Üzerıne serdıĞım ÇarŞaflar.yorgan yastık ,yıkadım tabıhemen kurumadılar ....renklıde yıkandı kapalı balkonda geÇ kuruyor....
Çocukların peluŞ battanıyelerı vs. Şımdı eŞım mutfak kılımıne mama dÖktÜ onu yıkıyorum.........bır makına beyaz,bır makına ,renklı,bır makına Çocukların kıyafetı bırıktı......ıkı sepette ÜtÜ varr....pÖfffff yaaa ayyy kurutlamadım ÇamaŞırdan yaa

bugÜn yemek ve ÜtÜ yapacam eve toplayacamm[/ı]

Öncelikle hayırlı pazarlar güzel bayanlar

NEŞEE KIZINA Bİ ELBİSE HEDİYE ETTİM BAK SAĞ KÖŞEYEE ALIŞVERİŞTE SENİDE UNUTMADIM REP İÇİN SAĞOL:roflol:
saol bir tanem:ecrin_bebek: Şeniz
canım gerçekten işin çok zor ya allah kolaylık versin
sana güç kuvvet versin,bebeişlerinede sağlık saat uzun ömür nasip etsin
halandan ve kayınvalidende allah razı olsun,
bana kimse uyu biraz biz bakarız demiyor
annemede kıyamıyorum kadın zaten ayakta zor duruyor
geçenlerde kız kardeşimgece baktı deliksiz 5 saat uyumuşum sanki 12 saat uyumuş gibiydim

neşem hoş geldin cnm
saol bir tanem hoşbulduk
senide çok özledim ya
allah izin verirse sana gelecem hatta jalede gelmek istiyor:1rolleyes:
anam bu ne ya ne geliyorsa başımıza saflıktan geliyor ya
acaba kız sana ihbarname geldiğini biliyormu
bilse seni ararmıydı acaba:uhm:
aslı nın dediği gibi bişey yapmadan önce çok düşünmek lazım

halamlar geliyor işim çokkk
canım sana çok kolay gelsin kendinide fazla hırpalama
keşke yakın olsaydık yardım ederdim diyecektim ama kendime hayrım yok benim ya:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…