eeeee kimse gelmedi mi burayaaa
merhabalar nurişle konuştum iyiyiz dedi su sınav sonucumu neyse işte devlet kapısı işi kasımda olacakmış aralıkta belli olur olursada ist geliriz diyo ahmetinde işi için ist iyi diyo ,inş. hayırlısı dedim
bende bugün iş miş yapmadım anam yıka as katla yerleşti ütüle feleğim şaşıyor yaa
sonra yemek yaptım....kuaföre gittim ...kaygana ile eltimi çekiştirdim
sonra salatamı pilavımı hazır edip yürüyüş yaptım....duş aldım sofrayı kurarken eşim geledi hemen yemek yedik bulaşıkları kaygana sözde yerleştirmiş ...alla bullak aman yaa bilmiyorsan çalkala koy neden iki iş yapıyorsun dimi ama yok ,,,abuk sabuk sokmuş bari benim yaptığıma bak nasıl konuyor tbaağı bile düzgün sokmamış tellerin arasına ben düzenledim ....çalıştırdım ...sonr aygaqzı sil ...yarın arkadaşıma gideceğiz...onlara giderken boş gitmeyek dedim kek yaptım...şimdide kk ya bakıyorum...
kızlar çocuklara mont alacağız ...astronotlara baktık 50 tl nakit ikisi 100 tl taksitli 59 tl dediler
şimdi bu kış dışarı çıkmayız ...sonra şuan ayaklanmadıkları için ve sadece bu kış giyecekleri için yarım kaban alayım dedim....altınıda sıkıca giydirirz....yarım kaban annem orada bakmış 30 tl imiş çok güsel dedi...bende al dedim...seneye kışa 1.5 yaşını bitirecekler....o zaman 2 yaş astronot alırız dedim....
yarın pazara gidecem ...sonra nihayet köşe koltuk alacazzzzzzzzzzz.......
slm millet netim oldu sonunda .......tlf kablosunda sorun varmışyaa ttn başını ağrıttım
neyse size kavuştum ama sayfa içler acısı...neyse ben gelecem yazacam
dün neşe ile konuştum iyiyimiş ...kk sorunlu giremedim diyo....
benim kontürüm yok hicran kız ev tlf da yolla evden arayam bari seni...
off saat 12 geçiyor ev süprülcek silmesemde olur p.tesi yaparım....çocuklara meyve rendeleyewcem
sonra makinayı çalıştıracam sadece üst sepeti b.makinasının yani biberonlar yıkansın ....sonra çamaşır asacam....pazara gidecem .....yapmurda çok fena ama ben gidecem kociş bilmiyo bu işi kaynana varken gidem diyorum ....sonra uygun mama satan bi yer var oraya gidecem .....
eşimde beni alıp eve dönecez bugün gezmeye gidilecek çantamızı hazırlayım....hazır olsun herşey....
hicranım geçmiş ...olsun....biranönce iyi olun
evet yaa kk bozuk bazende çok ağır oluyor henüz düzelmiş değil yanii
bu arada ceylin accık daha iyi ama kızlar bu defa ben bozuldum hastayım midem fena bide ishal aynı kız gibi oldum banada bulaştı bulaşıcı bişii bu bence eşimde aynı oldu dünden beri offfff
sağol esencimopuyorumnanaktan kaptık biyerlerden mikrobu sanırım işte uğraşıyoruz bakalım nasıl geçecek bu meret .hicroşşş geçmiş olsun güzelimmmm
çok geçmiş olsun salgın var heryerde doktora bir görünün mutlaka mikrop kapmış olabilirsiniz geçen sene ben yaşadım benzeri bir şeyi sulardan mikrpo kapmışım bir an önce bir test yaptırın
KK BOZUK CANIM Bİ YANDANDA İŞ GÜÇ HASTALIK HERKES VAKİT BULAMIYOR BAZILARIDA UĞRAMIYOR ZATEN BÖYLE ŞİMDİLİ AMA BELLİMİ OLUR Bİ BAKARSIN HERKES GENE DOLUŞUR ESKİLER YENİLERkızlar nerelerdesiniz aysonu kızlarını taaaaa 2.sayfalarda bulabildim ne güzel okuyordum yazamasam da artık kimsecikler de yazmıyıor
ayyy kızlar ben evdeyim temizlik yaptım annemde çocuklara bakacaktı ama yapamadı sonra düzene soktum onları ....evimiz temizledim ...sonra eczanaye gittim ....çocuklara ağrıkesici ateşdüşürücü fitil almaya ......önlem için evde olsun dedimm..kasap bakkal gezdim
antremin avizesini krımıştı bu bizim beyfendi 2 senedir yaptırmadı biravize alıp bende bugün gittim elektirikciye avizede satıyolar...adım tavana monteli bir avize ,iki ampul adamada gel tak dedim...
adam gelecek...bu arada dün köşe koltuk aldık.....aytunç seyhatte annemler geldi market alışverişi vs.
yorğundum ...diyetime devam ediyorum h.sonu bazı aksaklıklar oldu ama ....düzenli yiyemedim ama aynı yedim.....sporada devam....şimdi annemler acıkmış yemek yiyecez sonrada yürüyüş yapacam...
bugün beniii ilknur aradı kızlar uzun zamandır yoktu kendisi ...neredesin sen dedimmm...kayıpsın dedim
dediki ben işe başladım...annem rahatsızdı bi süre onla ilgilenmiş....
berkay astım olmuş canım sıkkın dedi.....
hadi ben kaçtımmm öptümmm heeee arzu cnmmm kuaföre genel bakım kaş bıyık için gittim kızzzzzzzzz
merhabalar ayy bugün evde yoktum yaww.....milupa bana indirim kuponu yolladı
bugün gittim migrosa orada niveanın ıslak mendillerinden aldım 6 tane migros kendi indirim yapmış bide indirim çeki aldığım ıslak mendil fiyatına geldi mendiller iki kutu pirinçli muhallebi aldım oda bebelac hemen hemen aynı paraya geldi iki meyve suyu aldım kavonoz meyvesi vardı iki tane bir kadın alıyordu o kadına verdim kuponları .....ben almayacaktım...sonra hugess bez vardı ve niveanın pişik kremi ve şampuanı vardı .....onları almayacvaktım param olaydı alırdımda ayırmadık bütce ekstra bişey almak yok bu ara...neyse oradan lcw girdim.....orada yelek beğendim 15 tl miş birikmiş param vardı aldım....migrosta yatak örtüsü denen ama pika gibi kahve siya bej örtü vardı çok amaçlı bişey indirimdeymiş...7,5 tl aldım koltukların üzerine .....
oradan yürdüm evin oraya giden minibüse bineyim diye ama elimde poşetler ....bekle bekle gelmedi yaaa 20 dk. bekledim minibüsde geçmiyor çok fazla sonunda geldi kapımda indim....
eve geldim...bugün dengesi yedim o yüzden 50 dk yürüdüm...
işte şimdi dizi izliyoruz
evet hicran 45 dk. konuştuk bende yürüdüm 1 dk.oturdum. hehehee
çenemiz düşük bacım yaaa
bugün böyle geçti öptüm sizlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?