Aysonu Kizlari 2008

merhabalar benim netim bozuk arada bi geliyor .....sonra bi gidiyo daha yok

ama kk da sorunluymuşşş .....bende çok yoruluyorum kızlar yaa ama diyetimde ve sporumda istikrarı bozmadım.....heee bu diyetle ve spor veeee artı ev işi beni ekstra zayıflatır gibi geliyor inş..

dün bütün gün ütü yap..evi topla çamaşır yerleştir...çocuklara çorba yap,kendimize çorba yap ....aman çocuklARı besle derken inanın heryerim ağrıdı ....tabi aksamları yarım saat lik tempolu yürüyüş ...
inş. baya bi gider.......kaynananda ben az yiyince utanıyormu ne oda yemiyor....ama akasam oğlu ile götürüyorr valla gecede bana benim karnım acıktı dedi......mutfak orada git istediğini ye dedim...

benim bugün 3 gün diyette ve sporda acaba haftaya çarşambamı tartılsam yoksa yarınmı tartılsam 4 günde ne gitmiş bilsemmi....

bugün evi süpürüecem banyoyu temizleyecem...yemek yapaCAM ...çamaşır yıkanacak kuaföre gidecem....sonra sporu erken yapacam ....aksam pestil oluyorum....kayganadaa ayyy birsennnn hiççç oturmadın diyoo....spor yapma kızım zaten bütüngün spor yapar haldesin diyoo....sonrada eşime aY bu kız yanlız bakamaz bu çocukların yanına biri lazım diyooo ...eşimde şimdiye kadar baktı şimdiden sonrada bakar dedi...bende öle dedim ....ama annen vardı dedi...bende annem 38 günlüktü bana bırakıp gittiğinde kim vardı yanımda dedim...o zaman bakan bu zamanda bakar dedim....

ay annemide aradım....kaynanan oradamı diyo evet dedim....eee gitmsin diyo neden dedim...iyi oturuyor diyo....sen pazar günü gelmeyecenmi dedim...gelecem ama bizim yüzümüzden gitmesin diyor...dedim o bugün gidecekti ben gitme dedim...yarın markete pazara gidecez....çocukarı beklesin diye dedi....sonrada sen istemiyorsan gelmek gitmesin dedi....gıcık ediyor yaa blörf yapıyor bana manyak git damadına yap sank,i ben kaynana diye öluyorumm....

dün benim eşimde çalıştı kızlar ....ve bu kaygana bana geldiğinden beri biz sohbet edemez olduk yaa geliyor yeme yiyor çocuklarla oynuyor bir iki rutin konuşuyoruz ...sonra o yatağa gidiyor ben gidene kadar eşim uyuyor...pöfffffffffff bu haftada seyhatte neyse gelince yanlız olacaz...sonrasında sıkılırsam yani diyette ve sporda sapıtırsam kayganayı ben çağıracam gibi

nasılsınız kızlarr ben çok iyiyim bu tatil bana baya iyi geldi bugün arkadaşım bendeydi yarın ben gezmedeyim
hava ne kadar soğuk yaa di miii

merhabalar nurişle konuştum iyiyiz dedi su sınav sonucumu neyse işte devlet kapısı işi kasımda olacakmış aralıkta belli olur olursada ist geliriz diyo ahmetinde işi için ist iyi diyo ,inş. hayırlısı dedim

bende bugün iş miş yapmadım anam yıka as katla yerleşti ütüle feleğim şaşıyor yaa

sonra yemek yaptım....kuaföre gittim ...kaygana ile eltimi çekiştirdim

sonra salatamı pilavımı hazır edip yürüyüş yaptım....duş aldım sofrayı kurarken eşim geledi hemen yemek yedik bulaşıkları kaygana sözde yerleştirmiş ...alla bullak aman yaa bilmiyorsan çalkala koy neden iki iş yapıyorsun dimi ama yok ,,,abuk sabuk sokmuş bari benim yaptığıma bak nasıl konuyor tbaağı bile düzgün sokmamış tellerin arasına ben düzenledim ....çalıştırdım ...sonr aygaqzı sil ...yarın arkadaşıma gideceğiz...onlara giderken boş gitmeyek dedim kek yaptım...şimdide kk ya bakıyorum...

kızlar çocuklara mont alacağız ...astronotlara baktık 50 tl nakit ikisi 100 tl taksitli 59 tl dediler
şimdi bu kış dışarı çıkmayız ...sonra şuan ayaklanmadıkları için ve sadece bu kış giyecekleri için yarım kaban alayım dedim....altınıda sıkıca giydirirz....yarım kaban annem orada bakmış 30 tl imiş çok güsel dedi...bende al dedim...seneye kışa 1.5 yaşını bitirecekler....o zaman 2 yaş astronot alırız dedim....

yarın pazara gidecem ...sonra nihayet köşe koltuk alacazzzzzzzzzzz.......

oo birsencim maşallahın var valla hızına yetişemem canım ben senin Allah nazarlardan korusun.
bizim kuzu yeni uyudu hemen pc başına geçtim beni bekleyen yıgınla ütüm varken amann yaparım başka zaman..

allah kolaylık versin birsencim sana inş.annende kaynanada yardımlarını esirgemezler senden
nurişe dua ediyom inş. gönlüne göre lur herşey
biz hala hastayız tuba iyileşti ama ceylin hala kusuyor ishali yarıya indi gibi artık eskisi kadar kötü değil inş.çabucak düzelir

slm millet netim oldu sonunda .......tlf kablosunda sorun varmışyaa ttn başını ağrıttım
neyse size kavuştum ama sayfa içler acısı...neyse ben gelecem yazacam

dün neşe ile konuştum iyiyimiş ...kk sorunlu giremedim diyo....

benim kontürüm yok hicran kız ev tlf da yolla evden arayam bari seni...

off saat 12 geçiyor ev süprülcek silmesemde olur p.tesi yaparım....çocuklara meyve rendeleyewcem

sonra makinayı çalıştıracam sadece üst sepeti b.makinasının yani biberonlar yıkansın ....sonra çamaşır asacam....pazara gidecem .....yapmurda çok fena ama ben gidecem kociş bilmiyo bu işi kaynana varken gidem diyorum ....sonra uygun mama satan bi yer var oraya gidecem .....
eşimde beni alıp eve dönecez bugün gezmeye gidilecek çantamızı hazırlayım....hazır olsun herşey....

hicranım geçmiş ...olsun....biranönce iyi olun

evet yaa kk bozuk bazende çok ağır oluyor henüz düzelmiş değil yanii
bu arada ceylin accık daha iyi ama kızlar bu defa ben bozuldum hastayım midem fena bide ishal aynı kız gibi oldum banada bulaştı bulaşıcı bişii bu bence eşimde aynı oldu dünden beri offfff

merhaba kızlar nasılsınız birsen bu ne hız ben de hem ev hem iş hem çocuk birarada götürüyorum ama kendime zaman kalmıyor sana maşallah kuaföre bile yetişmişsin. Bu arada astronot alma ayaklanınca giymiyorlar. Kaba kalıyor basıyorlar yaygarayı. Ben almıştım hiç giymedi sonra kürk gibi tulumlar onun içinde daha rahat hareket edebiliyorlar ama onu da giydiremezsin seninkilere.Benimki sinir oluyor hareketi kısıtlanınca. Yarım montların da daha alınmadıysa alttan birleşenleri var çıtçıtlı gibi. Değişik güzel yapmışlar.Belinin açılması önleniyor böyleye. Normal yarımlar kucakta kayıyor açılıyor. Senin gibi gezgiç anneleri olunca sıkı giyinmeleri gerek:) öpüyorum darısı benim başıma başıma artık ben de işi halledip bir başlasam gezmeye ohhhh kimse tutamayacak

çok geçmiş olsun salgın var heryerde doktora bir görünün mutlaka mikrop kapmış olabilirsiniz geçen sene ben yaşadım benzeri bir şeyi sulardan mikrpo kapmışım bir an önce bir test yaptırın

hicroşşş geçmiş olsun güzelimmmm
sağol esencimopuyorumnanaktan kaptık biyerlerden mikrobu sanırım işte uğraşıyoruz bakalım nasıl geçecek bu meret .
çok geçmiş olsun salgın var heryerde doktora bir görünün mutlaka mikrop kapmış olabilirsiniz geçen sene ben yaşadım benzeri bir şeyi sulardan mikrpo kapmışım bir an önce bir test yaptırın

teşekkür ederim canım sağol.opuyorumnanaktanceylini götürdüm dr ama kendim gitmedim dr ceyline verdiği ilacı alıyom bende prospektüsünü okudum bende alabilirim yani o nedenle gerek duymadım ama midem için gidicem zaten bu hafta bakalım geçmezse onuda aradan çıkarırız herhalde of valla bıktım dr dan .sulardan olabilir valla bende bu akşam öle geçirdim aklımdan bütün millet kırılıyor şu sel olayları fitili ateşledi sanki gibi geliyor banada ben normalde yemekleride içme suyu ile yaparım ama sebzeydi bulaşıktı yıkanıyor tabii musluk suyu ile ve ondan olmuş olabilir ben rizede yaşamıştım daha beterini ve orda sudan olduğu çıkmıştı ortaya 3 gün hastanede kalmıştım hatta feciydi aklıma geldikçe içim titriyor

kızlar nerelerdesiniz aysonu kızlarını taaaaa 2.sayfalarda bulabildim ne güzel okuyordum yazamasam da artık kimsecikler de yazmıyıor

ayyy kızlar ben evdeyim temizlik yaptım annemde çocuklara bakacaktı ama yapamadı sonra düzene soktum onları ....evimiz temizledim ...sonra eczanaye gittim ....çocuklara ağrıkesici ateşdüşürücü fitil almaya ......önlem için evde olsun dedimm..kasap bakkal gezdim
antremin avizesini krımıştı bu bizim beyfendi 2 senedir yaptırmadı biravize alıp bende bugün gittim elektirikciye avizede satıyolar...adım tavana monteli bir avize ,iki ampul adamada gel tak dedim...

adam gelecek...bu arada dün köşe koltuk aldık.....aytunç seyhatte annemler geldi market alışverişi vs.
yorğundum ...diyetime devam ediyorum h.sonu bazı aksaklıklar oldu ama ....düzenli yiyemedim ama aynı yedim.....sporada devam....şimdi annemler acıkmış yemek yiyecez sonrada yürüyüş yapacam...

bugün beniii ilknur aradı kızlar uzun zamandır yoktu kendisi ...neredesin sen dedimmm...kayıpsın dedim
dediki ben işe başladım...annem rahatsızdı bi süre onla ilgilenmiş....
berkay astım olmuş canım sıkkın dedi.....

hadi ben kaçtımmm öptümmm heeee arzu cnmmm kuaföre genel bakım kaş bıyık için gittim kızzzzzzzzz

kızlar nerelerdesiniz aysonu kızlarını taaaaa 2.sayfalarda bulabildim ne güzel okuyordum yazamasam da artık kimsecikler de yazmıyıor
KK BOZUK CANIM Bİ YANDANDA İŞ GÜÇ HASTALIK HERKES VAKİT BULAMIYOR BAZILARIDA UĞRAMIYOR ZATEN BÖYLE ŞİMDİLİ AMA BELLİMİ OLUR Bİ BAKARSIN HERKES GENE DOLUŞUR ESKİLER YENİLER

yürü birsoşum yürü manken gibi olucan inşallah yakında hoş olmasanda sen zaten lolita birsensin ama neysee
e telefonda da konuştuk zatii bişii yazmama gerek yokk saate bi baktım 46 dk konuşmuşuz len sen vırvır ben vırvır iyi kaynatmışız heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim diyoki hem nette yazıyon hem telde dedim kk bozuk yahu yapamadılarmı şu siteyi halaa diyo o bile takip ediyor anlayacağınkaydirigubbakcemile3

merhabalar ayy bugün evde yoktum yaww.....milupa bana indirim kuponu yolladı
bugün gittim migrosa orada niveanın ıslak mendillerinden aldım 6 tane migros kendi indirim yapmış bide indirim çeki aldığım ıslak mendil fiyatına geldi mendiller iki kutu pirinçli muhallebi aldım oda bebelac hemen hemen aynı paraya geldi iki meyve suyu aldım kavonoz meyvesi vardı iki tane bir kadın alıyordu o kadına verdim kuponları .....ben almayacaktım...sonra hugess bez vardı ve niveanın pişik kremi ve şampuanı vardı .....onları almayacvaktım param olaydı alırdımda ayırmadık bütce ekstra bişey almak yok bu ara...neyse oradan lcw girdim.....orada yelek beğendim 15 tl miş birikmiş param vardı aldım....migrosta yatak örtüsü denen ama pika gibi kahve siya bej örtü vardı çok amaçlı bişey indirimdeymiş...7,5 tl aldım koltukların üzerine .....
oradan yürdüm evin oraya giden minibüse bineyim diye ama elimde poşetler ....bekle bekle gelmedi yaaa 20 dk. bekledim minibüsde geçmiyor çok fazla sonunda geldi kapımda indim....
eve geldim...bugün dengesi yedim o yüzden 50 dk yürüdüm...
işte şimdi dizi izliyoruz

evet hicran 45 dk. konuştuk bende yürüdüm 1 dk.oturdum. hehehee
çenemiz düşük bacım yaaa

bugün böyle geçti öptüm sizlerii

merhaba millet bugün gelemedim ev işi ceylin derken bide tubanın arkadaşı vardı onlara hizmet etmeyle geçirdim günü
ama sayfamızda pek ilerlememiş gene

kaydirigubbakcemile3sanadamı gelmiş o kuponlardan ben milupa sitesine üyeyim banada geliyor her ay nerdeyse ben bazen kullanıyom bazen kullanmıyom migros bize çok yakın değil o nedenle gittiğimde eğer kupon varsa elimde kullanıyom ama iyi oluyor değilmikaydirigubbakcemile5

ohhh baya alışveriş yapmışın anaım güle güle kullan aldıklarını minnoşlarda afiyetle yesinler alınanları yarasın inşallah kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…