offffffffffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ya sadece öğretmenlik yapsam hiç sıkılmıycam hee
şu evrak işleri geriyo benii geriyoo
ayyy cnm benim yaaaa .....çok şaşırdım ....allahım ne yapacan yaa....az parada değilki ya
kocan bi taraftan haklı bi taraftan da değil.....
bide banka seni buluyorda o kızı nasıl bulamıyıyor yaaa...koca banka bugün kimleri buluyor
ama işlerine gelmiyor desene hazır sicili temiz kefil var ...allahım yaaaamafoldumben
anaaaaam nolmuş yaaa
bu zamanda imza atarken iki değil on kere düşünücen hee
ama bildiğim kadarıyla sen ödemezsen sana bişe yapamazlar sadece üzerine mal alamazsın diye biliyorum iyice araştır yaaaa tühh
[ı]gÜnaydınlar ....bİ yıkama İŞİne gİrdİmkİ sormayın ...kanepelerİn altına nevresİm takımı yorgan yastık koyuyorum temİz mİsasfİr gelİnce hazır olsun dİye
doĞumdan sonra dengeszİce yerleŞtİrİlmİŞ
6 yastık Çıktı İ,kİ kanepeden .........eee kİrlİ nevresİmler,benİm nevresİm takımım Çocuklar İÇİn halı Üzerİne serdİĞİm ÇarŞaflar.yorgan yastık ,yıkadım tabİhemen kurumadılar ....renklİde yıkandı kapalı balkonda geÇ kuruyor....
Çocukların peluŞ battanİyelerİ vs. Şİmdİ eŞİm mutfak kİlİmİne mama dÖktÜ onu yıkıyorum.........bİr makİna beyaz,bİr makİna ,renklİ,bİr makİna Çocukların kıyafetİ bİrİktİ......İkİ sepette ÜtÜ varr....pÖfffff yaaa ayyy kurutlamadım ÇamaŞırdan yaa
bugÜn yemek ve ÜtÜ yapacam eve toplayacamm[/ı]
Öncelikle hayırlı pazarlar güzel bayanlar
saol bir tanem:ecrin_bebek: Şeniz
canım gerçekten işin çok zor ya allah kolaylık versin
sana güç kuvvet versin,bebeişlerinede sağlık saat uzun ömür nasip etsin
halandan ve kayınvalidende allah razı olsun,
bana kimse uyu biraz biz bakarız demiyor
annemede kıyamıyorum kadın zaten ayakta zor duruyor
geçenlerde kız kardeşimgece baktı deliksiz 5 saat uyumuşum sanki 12 saat uyumuş gibiydim
saol bir tanem hoşbulduk
senide çok özledim ya
allah izin verirse sana gelecem hatta jalede gelmek istiyor:1rolleyes:
anam bu ne ya ne geliyorsa başımıza saflıktan geliyor ya
acaba kız sana ihbarname geldiğini biliyormu
bilse seni ararmıydı acaba:uhm:
aslı nın dediği gibi bişey yapmadan önce çok düşünmek lazım
canım sana çok kolay gelsin kendinide fazla hırpalama
keşke yakın olsaydık yardım ederdim diyecektim ama kendime hayrım yok benim ya:çok üzgünüm:
ulen teki çiftimi var ikiside aynı derece uyanık senin zorluğun iki tane ile uğraşmak bizim minenin oğlu resmen vampir gibi hiiiç uyumuyor akannehir mine zombi gibi dolanıyor cumartesi gecesi ortancamızdaydık orda gece sen uyu dedim mineye ben bakarım efemizde diye ulen çocuk sabaha kadar uyumadı biz zaten 3 e kadar lafladık çocuklar uyumuyordu sonrada uyku kaçtı sonra 4 te oğlu uyandı minenin hadi ver bana emzir dedim ben bakarım uyuturum sen uyu accık dedim sabah 7 ye kadar 10-15 dk uyuyor ık mık edip kucağa alınca kucakta uyuyor sıpa 7 de mama verdim hazır mama mine uyanmasın diye onlar zaten günde 2 defa veriyorlar bide ben verdim yanii mine 8 e kadar uyudu sonra beyfendi anne göğsü istedi uyandırdım ineyi mecburen ben vurdum kafayı 11 de uyandım 3 saat uyku uyudum dün akşamda evde uyku yok zaten bende 3 e kadar gene oturdum çamaşırla vss uğraştım bari işe yarasın uykusuzluk dedim hep böleyim ben bu ara uyku yokk e sabahta yorgun uyanıyom ceylin deen gece 3-4 defa kalkıyor ık mık ediyo ama uyuyor tekrar allahtan ama olan bizim uykuya oluyor işte dengesiz dengesiz yaşıyıp gidiyozzülen tek bebekte derlermi sana uyu benim ikitanede kaynanam demedi
allah sanada kolaylık versin canım az daha sabret 5-6 aydan sonra geceleri uyumaya başlıyorlar arada kalkıyorlar ama en azından şimdiki gibi olmuyordeme len öyle uykuya çooooooooooooooooooooooooooooooooook ihtiyacım var ya
gece uyumuyor zilli gündüzde deliksiz uyumuyor sinirlerim bozuldu resmen
bide kaynanam yardım etmediği gibi boralimi bozup gidiyor
elim ayağım titriyor artık sinirden
uyusam 24 saat kalkmasam keşke
sadece kızımın derdi olsa kafam rahat olacak hiç değilse
uzaklara taşınmak istiyorum ya sadece kızım kocam ve anam yanımda olsun yeter vallah
sizlerle daha rahat görüşürüz
offffffffffffffff sana bile gelemedim sırf cadı yüzünden
sen gidemezsin bende geleyim diyor ya
sana gelip kontrol edecek galiba
internet arkadaşı nasılmış diye:) galiba
offffffffffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ya sadece öğretmenlik yapsam hiç sıkılmıycam hee
şu evrak işleri geriyo benii geriyoo
yaaa tek çift fark etmiyormu o zaman sana hicran alah ikidene versin göreyimmm
kızım biri biraz uyudumu sende uyuyorsun ama ikizde öle bişey yokkkkkkkkkkkk
diğeri uyuyor öteki başıyor ..diğeri uyanıyor öteki uyuyor...diğeri doyana kadar öetki acıkıyor
bu iş hep böyle gidiyor ...biri uyumak ister ötekide ister ikisi ağlıyor ne yapacan
valla benim tek bebeğim olsaydı havada karada herşey yapardım.....
ooooooooooooooo ikiz varsa olsun hicrannn 4 çocuk heheeee hayırlısı olsun cnm hakkındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?