bu birsoşun oğulları fırlama olacaksan baksanıza neler yapıyorlar:) benımkı premetüre olduğu için onların ayıyla aynı görüyorum şuan ama baksana onlar neler ediyor:)))
ömüş nasıl kız:))))))))))))) aman ali kıskanmasın oda nasıl:))))) fotolarını bi ara koyda bakam faceden bakabilirmiyimki??
anacım o babymix çoktaaaan var siz yeni başlamışınız ama bende veriyordum ceylinede pek kötü kokuyor be oda bende verdim 1-2 ay sonra arada dışarı çıkarken yanımda yoğurt götürmek zor diye onu alıyordum ama kendim hergün sütaşın günlük sütünü alıp mayalıyom kavanozlarda gideceğim yerede götürebiliyom hem sağlıklı bence sende yap kızım nolcek altüstü süt kaynatacan 1 kaşık maya beklet sabaha kadar at dolaba sonra 20-24 saati tamamla ver çocuğa .makineler daha kolay ama işte oda hem makineye para ver hemde kaynat koy makineye aynı iş neticede yanii ben de benimkini kızkardeşime vericem bu ay onunkide 4 ay oldu maşallah büyüdü poyraz efe miz.
bu arada doomuz gribi olmuş söylemişmiydim galiba kaynadı arada gerçi test mset yapmamışlar gelenlerin hepsi domuz gribi demiş dr belirtilerde aynıymış o nedenle aynı tedaviyi uyguluyorlarmış 10 gündür çocuk öksürmekten hırlamaktan helak olmuştu ama 2-3 gündür daha iyiymiş.bu günde babane semalarındalarkaydirigubbakcemile3
uzun ömürlü sütdenmi mayalıyorsun???
evet benım eşimde grip oldu onada aynısını dediler.....ateşi falan çıkmadı allahdan şimdi iyi bilincide gayet yerindee:))))))))))))))
bebeklik tekini bulamıyoz kız ikizi nerde bulcezzzzzz
umutsuz vakayım ben heeee
kurudum adetaaaaaaa:)
benimki yatmak istemedi bende verdim babasına ama koridorda koşturuyorlar o kaçıyor babası kovalıyorr eee kaçan kovalanırrr =)))
almişte yuvarlandı durdu 11 aylıkken emekledi 17 aylıkken yürüdü
dr problem deği dikkatini bu hareketlere vermiyor dedi
her çocuğa göre değişiyor
:)))))))))))))))))))))))))
benım kızda biz gelecez diye hızlı hızlı yuvarlanıyor kablolara ulaşacam diye birde çığlık atıyor:))) bu kızlar kovalanacak sanırım hep dediğin gibi kaçan kovalanırr hahahahahah
almişte yuvarlandı durdu 11 aylıkken emekledi 17 aylıkken yürüdü
dr problem deği dikkatini bu hareketlere vermiyor dedi
her çocuğa göre değişiyor
aşağıda yazan pro üye kim ve dırım neden kırmızı
ben epeydir uzak kalmışım siteden yavvvv
heeeee anladımmmmmmmm
yok ben özel olmayayım gerenk yok
sen ceylini görsen masa örtülerine gıcığı var orta sehpanın üstünde örtü bırakmıyor salon kapısı açılınca direkt koşuyor ben olmazz ceylin hayırrr diye bağrınıyom oda kıs kıs gülerek kahkaha atarak alıp örtüyü direk koltukların arkasına saklanıyorr.bunlar hep böle anacım hepppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?