ooooooooooo nilaycığım biz çekirdekten tutda kek poğça vs.herşeyi veriyorum ama asıl yeme şeklimiz
sabah irmikliballı kahavltı içine peynir yumurta yiyolar
sonra pekmez yiyolar....sonra ne meyve verirsem yiyolar sonra etli sebze çorbası yada tavuksuyuna tavuk çorbası.......aksam balık varsa balık veriyorum....ilkindi yoğurt sonra arı mama muhallebisi yapıyorum.....sonra devam sütü ile gidiyozz.....
doktor bana süt,çilek ,kivi,tuz,şeker vermeyin didi...
nuray kızına nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum cnm
sanki dün gb ısı takibi yaptığın günler ahhhhh ahhhhhhh
yazanlara lafum yak zaten herkes yazmış he he
bebekli hatunlar sizi benim sıpa yatalı 1 saat oldu oooohhhh ben geçirdim o günleri çoktan
yaa kızlar benım kız yuvarlanıyor öylee ne olacak böyle sıralama yok benımkınde illa olacak diye bir şart varmı??
ulaa gökçen sana yazdıkya
ne karar verdiniz bebek işinde bence olmasın ameliyatt
leynnn hicran benim ev sapa annemin evi sapa sana senin ora düzgün
annemdeyim ben anneme geleceksiniz hee unutmayınn
hiiiç gülme anam seninkide gelir yakında inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
her çocuk farklı başlar canım bizimkide 9,5 ayda başladı yürüme çabalarına öncesinde sadece tutunup ayakta duruyordu korkuyordu biz göstere göstereöğrettik sonra ablası sağolsun bacaklarını tutarak adımlamayı öğretti emeklemeyide o öğretti çok uğraştı kardeşiyle sağolsun zemuszemusopuyorumnanaktan
anacım o babymix çoktaaaan var siz yeni başlamışınız ama bende veriyordum ceylinede pek kötü kokuyor be oda bende verdim 1-2 ay sonra arada dışarı çıkarken yanımda yoğurt götürmek zor diye onu alıyordum ama kendim hergün sütaşın günlük sütünü alıp mayalıyom kavanozlarda gideceğim yerede götürebiliyom hem sağlıklı bence sende yap kızım nolcek altüstü süt kaynatacan 1 kaşık maya beklet sabaha kadar at dolaba sonra 20-24 saati tamamla ver çocuğa .makineler daha kolay ama işte oda hem makineye para ver hemde kaynat koy makineye aynı iş neticede yanii ben de benimkini kızkardeşime vericem bu ay onunkide 4 ay oldu maşallah büyüdü poyraz efe mizeşim şuan izliyor bende burda takılıyorum:)))
demi yaaa ne günlerdi ısım yüksk düşmedi:) allah herkeze bebek versin...
maşşalaah kız ne güzel yiyorlar ...yumurtanın sarısını muhallebisine katıyorum başka türlü yemiyor..peynirde sevmiyor..arada tıkıyorum ağzına peynir ama işde yediği kadar yiyor zorlamıyorum yoksa kusuyor benım kız:))bende et sulu falan çorba yapıyorum herşeyden koyuyorum çorbaya karışık oluyor...mamasından muhalebi yapıyorum ona bayılıyor..şu hazır olan muhalebiyi falan almıyoruz artık benım kız red ediyr onları..kusuyor bizde almıyoruz..bi sebze bahçesini sevmişdi kavonoz mamalarından....kendim yapıyorum....birde ben hergün taze yapamıyorum çorbayı..2-3 günlük yapıyorum kavonoza koyuyorum...
aa birde sütaşın babymix yoğurt çıkarmış.....güzel...kabız yapmıyor...onu alıyorum2-3 haftadr çorbanın yanında yediriyorum....normal yoğurt yeediriyordum o kabız yapıyordu...şimdi rahatız....
yaa benım kız öyle böyle değil yuvalanıyor yaa...bu emeklemesi anlamına geliyor değilmi kızlar??benım kızda böyle emekliyor sanırım..heryere gidiyor öyle takılınca kendini gideceğe döne doğru düzeltiyor döne döne yani araba parkediyor gibi sağ sol sağ sol:))))
ben tecrübeli bir anne olaraktana 2. çocukla başedebülürüm valla bak
allahım bak kalıyım hamile nasıl bakılyom o bebeye he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?