bugun prensesimin dogumgunuuuuuuuu:ecrin_bebek:Şenizturkbayragialkisalkisalkisdelikafadulden
bugun prensesimin dogumgunuuuuuuuu:ecrin_bebek:Şenizturkbayragialkisalkisalkisdelikafadulden
merhaba kızlar bugün misafir vs.ancak gelebildimmm
lan hicrannnn ne zaman geleceksinizzzzzzzzzzzzz
benımde pek vaktim olmuyor kızlar ...heralde en zor safhasına geldim...bu böyle yaza kadar gider sanırım..yemek bile yaptırmıyor kerata:))şimdi mışıl mışıl uyuyor..saat 8 de uyudu..sabaha kadar uyur bi gece mama o kadar...benım kız gece uyuyor gündüzleri şekerleme yapıyor:))
hadi yaaaaaaaaa uyuyormuuuuuu benimkiler anamı ağlatıyorrr yaaa
aynen ya görüşelim valla ama bacım sende çok sapa dasın yaa eşime mahkum olmasam hani bi otobüse minibüsebinip gelebilsem gelirim valla çoktaaan ama kolayda delsinki anam bacımeyi bakalımmmmmmmmmmmm bekliyom görüşek yaaaa
benımde pek vaktim olmuyor kızlar ...heralde en zor safhasına geldim...bu böyle yaza kadar gider sanırım..yemek bile yaptırmıyor kerata:))şimdi mışıl mışıl uyuyor..saat 8 de uyudu..sabaha kadar uyur bi gece mama o kadar...benım kız gece uyuyor gündüzleri şekerleme yapıyor:))
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demi gııııhadi yaaaaaaaaa uyuyormuuuuuu benimkiler anamı ağlatıyorrr yaaa
canım o konuda çok şanslıyım nazar değmesinnn
uyusun yaaa sabahdan akşama kadar yuvarlanıp duruyor bağrıyor ağlıyor ...çok yoruyor beni...
canım sen oğluşları nasıl besliyorsun???neler veriyorsun...benımkısı herşeyi yiyor ...aklına ne gelirsee gofret bile yiyor...ama vermem şeker vaarr ...yasak şeker tuz:))bazen deliyorum yasakalrı:))
oooo hanımlar kurtlar vadisi sevmeyen bir kalabalık görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?