Aysonu Kizlari 2008

vall bebeklik cnm biizi tv.açık ama bakmıyolar
ama reklam çıkınca izliyolarrrr..........izliyolar bende engel olmuyorum öle bön bön bakmıyolar normalde o yüzden serbesttt

geçmiş olsun bacım grip salgını heryere herkes aynı durumda allah yardımcımız olsun.
reklamlara gelince ceylin reklamsz yemek yemiyor nerdeyse yemek yediremeyince imdadımız a reklamlar ve müzik kanalları yetişiyor ama genelde reklam hastasıyız zararlı evet eama yedirmek içinde kullanıyorum valla nasıl olcak sonumuz hayrolsun.

kuşum kim vardııı doğumgününde anlattt

hadi yaa demek huyszlandı .neyse canım 2.yaş gününde dahada anlayacak yaşa geldiğinden keyifli olur pastaydı çoluk çocuk tu derken eğlenir.sizin partide çocuk varmıyıd hep yetişkinmiydi peki

kim olcak kuslar ya bizbizeydik işte annemler biz uvey kardesim vardı bir de orda 2 kadın annemin komsusu.
oyle kendi aramızdaydı yani onlar da tesadufen gelmişler
uvey kardesimin oglu meyradan 1 ay buyuk benımkı ondan cok krkuyor nedense
bır de kalabalık oldu evın ıcı o yuzden cok huysuzlandı yani hicbirsey anlamadım acıkcası
izmire gidersek bir de amcaları babannesiyle kutlucas

gecmıs olsun cnm

benimki de tv seviyor engel olmuyorum acıkcası
oyle sürekli izlemiyor bisure sonra sıkılıyor
zaten cok zararlı bişe oldugunu da dusunmuyorum bana pek mantıklı gelmio
tv izlemeden buyumus cocuk varmıdırki:umursamaz:

ben geldimmm.
ceylin uyurken hazır tubaya bıraktım da gittim kargoya kadar geldim bizim eylül annişlerinde yılbaşı çekilişi yaptık kızlarla bende hediyemi gönderdim bugün bakalım bize kim gönderecek bekliyoruz süpriz hediyemizi =)

bizde yaptıkkkk banada esen çıktı

bi mayıs annesinde buluştuk verdik birbirimize....

resimleri koyam ...

oo çekiliş mi yaptınız kusum ne gusel

esen garusu nirde ya hic ugramıo:mymeka:
evet çekülüş yaptukk ben de az önce aldım hediyemi kargo geldi tesadüfe bak ben gönderdim aynı gün benimki geldi
ceyline hoş bi süveter almış arkadaş bana bi çift patik ama ayakkabı tarzı varya onlardan tubayada bi şapka koymuş sağolsun .biz aslında sadece bebeklere konuşmuştuk ama bazı arkadaşlar annelerede almak istemiş .opuyorumnanaktan aslında bende öle yaptım şaka gibi resmen bende bana gelen patiklerin başka bi rengini koymuştum atkı bere bide penye alt üst pijama koydum bebişekaydirigubbakcemile3 bakalım resimleri koyarım hem aldıklarımı hem verdiklerimi kaydirigubbakcemile3

bizde yaptıkkkk banada esen çıktı

bi mayıs annesinde buluştuk verdik birbirimize....

resimleri koyam ...

hdi yaa ne tesadüf olmuş öle güzel valla

ya ben pc başına oturunca bu kız neden böle yapıyor yaww normalde kendini öptürmez sarılmamıza izin vermez nadiren izin verir ben pc başındayken gelir bana sarılır konuşur mıkır mıkır çoğunuda anlamam ama burdaki resimleri görünce bebeklere gel gel bebe gelll diye bağrınıyor.canı sıkılmış hanfendiniz arkadaş istiyor =)

gule gule gıysın kucuk hanım
pek yakısmıs
bu arada face de pasta ıcın cok ugrastım yazmıssın
o 1 seklınde pastayı da sen yapmadın herhal:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…