Aysonu Kizlari 2008

hicrancımm,bebeklik canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum herkese.
gule gule giysinler kuşumm:dance:
birsencimm,hicrancımm güle güle giysin kuzular sırtlarında eskitsinler.
ay ıns netım acılmıstır da evden gırerrım yaa
mesaı bıttı cıkıyorum
optum herkesi
inşlah açılmıştır akşamda gelirsin nete görüşürükk. ben tatildeyim raporluyum gündüzleride gelirim sizde gelin görüşelim şekerler bakmayın bugün gelemedim ogluşumla uyumuşumda azıcık. -tatlicadiarzu-

gule gule gıysın kucuk hanım
pek yakısmıs
bu arada face de pasta ıcın cok ugrastım yazmıssın
o 1 seklınde pastayı da sen yapmadın herhal:hulya:

ben yaptım canım kekini yapmakta bişii yokta kremasını ayrı ayrı çırp meyveleri kes yerleştir pastanın şeklinin düzgün olması için uğraş vs demekk istedim kolay değildi ama öle çok zor bişii de değildi hani ben herşeyi yaparım alimallah bacım ne sandın yaa:lepi:

ay ıns netım acılmıstır da evden gırerrım yaa
mesaı bıttı cıkıyorum
optum herkesi
güle güle bacım inşallah bağlanmıştır netin.

sağol aslıcım .raporlumusun kızz geçmiş olsun ben geçmişleri pek okuyamadım hayırdır neyin var inşallah ağır bişii yoktur gripmi yoksam .ah sizde rapor alınca maaştan kesiyolar değimi eskisi gibi olsaydı keşke çok siniroluyom ben yaa öğretmensiniz yaa hasta olunca nasıl rapor alanın maşından keserler sizde insansınız hasta olunca tabiiki rapor alıp dinleneceksiniz size nasıl yaparlar bunu aklım almıyor yahuu
benim kardeşimde öğrtmen ya maaştan kesinti yapılmasın diye çoğu zaman çok ağır olmadıkça rapor almıyor

ülen gökçen hanummm

çekilişlerrr herkesin doğumyaptığı aydadki yerde yapıldı bizim sayfada kimse olmadığından
yapmadık

bu arada gözüünüz aydın diğer iş ne olduu

ee ne yiyoruzz benim abur cuburum geldi yaa ama hiç bişii yapasım yokkk hazır mı alsak yada yapan varsa göndersin yawwcokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ceyline dün atkı bere aldım taktım az önce baktı aynadan bide nasıl seviniyor zilli resmen yeni bişii alındığının farkında artık seçiyor cadıı
yeşilde ne yakışıyor minik kuşuma

güle güle kullanın
nen hicroşşş yat sen kızımm yarın işin çokkkk

sağol canım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru diyon len alışmadık ya sankim gidicez de dr bizi bekleyecek cerrahpaşa gibi yerde kırmızı halılar seip buyruuun diyecekler .kaydirigubbakcemile3

yatıcam anam mutfağı topladım makineyi boşalttım ceylin hanımda tabakları verdi elime dolaplara yerleştirdikkaydirigubbakcemile5 sağolsun anasına 3 tür yardım ediyor bulaşık makinesine hayranızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi çantamızı kıyafetlerimizi hazırlıcam hazır olalım sabah diye .
yarın allah yardımcımız olsunda herşey kolay geçsin ben gelemiyom valla sıkıntıya ama hayırlısı bakalım inşallah canımız sıkılmaz oralarda kuyruk tu sıraydı vss.
hadiin iyi geceler

Son düzenleme:
ulan benim çekilişten niye haberim yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız burda değil anacım diğer tpiklerimizde yaptık çekiliş olayını.birsoşun dediği gibi nerde burda kalabalık yokkiii keşke olsaydı ama olur oda bidahakine yaparık inşallah

kolonoskopi sonucumuz temz çıktı kızlar şükür diyet yapıcaz artık

canım çok sevindim gözünüz aydın hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider yeni yılda hep güzel haberler alırsınız inşallah
hep beraber çok iyi bir yıla ihtiyacımız var rabbim nasip ederse olur :Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar yoğun bir haftadan sonra evime dönebildim
teyzem hacdan geldi onu görmeye almanyadaki teyzem geldi annemde birlikte olmak istedi
bende anne sen gelme ben getiririm kızı diyince eşimde soğukta çıkarma annenlerde kal dedi 1 haftadır annemdeyim teyzemler ablamlar yeğenler görseniz çok kalabalıktı yoruldum valla
bugün eve geldik Ahseni uyuttum şimdi bende yatıcam bu yorgunluğu nasıl atarım bilmem

aslıcığım senin ozan sanırım güsel uyuyorrr siz artık yemekte yiyorsunuz sanırım
canım günde bir kere uyuyoruz oda sabahları 11-12 gibi uyuyor 2-3 gibi kalkıyor akşamlarıda en geç 10da uyumuş oluyor bazende bende ogluşumun yanına kıvrılıp gündüz uykusu yapıyorum biraz uzun oluyor ama ne yapayım dinleniyorum ama kalktıgımda da sersem gibi oluyorum. yeme konusunda da canım biz uzun zamandır 6 aylıktan sonra ben yemeklere başlatmıştım yavaş yavaş ben yaşına girdikten sonra hazır mamalarıda kestim hep evde ne pişiyorsa onlardan veriyorum günlük mutlaka yogurt,çorba ve sebze yemegi yiyor, kahvaltısında da binbir çeşit ne varsa yediriyorum karışık yaparsamda ne varsa koyuyorum. cokacimcoook
canım raporluyum ama hasta degilim çok şükür aman olmayayımda. canımcım kayınpederim biraz rahatsız o yüzden benimde 3 gün dersim vardı dra rica ettim anlattım durumu oda sagolsun verdi idaremede almamın sebebini söyledim onlarda anlayışla karşıladılar sagolsunlar Allah binkere razı olsun. böylece bu haftayı ogluşumla birlikte evde geçirecegiz teyzesi. evt canım bizim meslekte o var rapor aldıkmı belirli bir günden sonrası maaştan kesinti yapılıyor. :bbo:
Esencim hoşgeldinizz teyzende hoşgelmiş Allah kabul etsin dualarını haccını, gözünüz aydın teyzelerine kavuşmuşsun canım. kendine dikkat et dinlenmeye çalış.
herkese iyi geceler..

gunaydın kuşlar
tükkanı ben açayım bu sabahzemuszemus

hicros işin rast gitsin bacım atkı bere de cok yakısmısgule gule kulansın
miracım senin de gozun aydın
aslıcım bız burdayıs valla ben de fırsat oldukca gırıyorum bosluk buldugum an burdayım
netim hala acılmadı annem bugun gıdı konuscak

günaydın kuş..aslıı
bizde mecbur kalktık ali uyyanınca çığlık atıyorrr kalk diyee

ben kacayımmm kızlarrr ...boğazım çok aciii

sorma kuşum yaaa ter atıyom ama sabah kalkınca boğazım acıyordu
bende bağdemcik yok ama acıyooo..antibiyotiğe devam ediyom
işte
ayyy kuzularıma armutlu tahıllı ve 8 tahıllı kahvaltı ile yarım yumurta sarısı
beyaz peynir iki çorba kaşığı pekmezli birde birtane petibör biküvili kahvaltı çaktım
ömerim kaşık kaşık yuttu alişşş yemiyorr çocuk hasta diye sanırım istemiyooo
geçen haftada ömer yemiordu o iyi oldu yemeğe başladııı

hastalıktandır canım ya duzelır ins
ya da tadını begenmemıstır bazen bızımkı de yapıyor

bugun cok sakin burası herkes nirde
hicrosun işleri yolundadır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…