hicrancımm,bebeklik canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum herkese.geçmiş olsun bacım grip salgını heryere herkes aynı durumda allah yardımcımız olsun.
reklamlara gelince ceylin reklamsz yemek yemiyor nerdeyse yemek yediremeyince imdadımız a reklamlar ve müzik kanalları yetişiyor ama genelde reklam hastasıyız zararlı evet eama yedirmek içinde kullanıyorum valla nasıl olcak sonumuz hayrolsun.
birsencimm,hicrancımm güle güle giysin kuzular sırtlarında eskitsinler.gule gule giysinler kuşumm:dance:
inşlah açılmıştır akşamda gelirsin nete görüşürükk. ben tatildeyim raporluyum gündüzleride gelirim sizde gelin görüşelim şekerler bakmayın bugün gelemedim ogluşumla uyumuşumda azıcık. -tatlicadiarzu-ay ıns netım acılmıstır da evden gırerrım yaa
mesaı bıttı cıkıyorum
optum herkesi
gule gule gıysın kucuk hanım
pek yakısmıs
bu arada face de pasta ıcın cok ugrastım yazmıssın
o 1 seklınde pastayı da sen yapmadın herhal:hulya:
güle güle bacım inşallah bağlanmıştır netin.ay ıns netım acılmıstır da evden gırerrım yaa
mesaı bıttı cıkıyorum
optum herkesi
hicrancımm,bebeklik canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum herkese.
birsencimm,hicrancımm güle güle giysin kuzular sırtlarında eskitsinler.
inşlah açılmıştır akşamda gelirsin nete görüşürükk. ben tatildeyim raporluyum gündüzleride gelirim sizde gelin görüşelim şekerler bakmayın bugün gelemedim ogluşumla uyumuşumda azıcık. -tatlicadiarzu-
güle güle kullanın
nen hicroşşş yat sen kızımm yarın işin çokkkk
ulan benim çekilişten niye haberim yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolonoskopi sonucumuz temz çıktı kızlar şükür diyet yapıcaz artık
canım günde bir kere uyuyoruz oda sabahları 11-12 gibi uyuyor 2-3 gibi kalkıyor akşamlarıda en geç 10da uyumuş oluyor bazende bende ogluşumun yanına kıvrılıp gündüz uykusu yapıyorum biraz uzun oluyor ama ne yapayım dinleniyorum ama kalktıgımda da sersem gibi oluyorum. yeme konusunda da canım biz uzun zamandır 6 aylıktan sonra ben yemeklere başlatmıştım yavaş yavaş ben yaşına girdikten sonra hazır mamalarıda kestim hep evde ne pişiyorsa onlardan veriyorum günlük mutlaka yogurt,çorba ve sebze yemegi yiyor, kahvaltısında da binbir çeşit ne varsa yediriyorum karışık yaparsamda ne varsa koyuyorum. cokacimcoookaslıcığım senin ozan sanırım güsel uyuyorrr siz artık yemekte yiyorsunuz sanırım
canım raporluyum ama hasta degilim çok şükür aman olmayayımda. canımcım kayınpederim biraz rahatsız o yüzden benimde 3 gün dersim vardı dra rica ettim anlattım durumu oda sagolsun verdi idaremede almamın sebebini söyledim onlarda anlayışla karşıladılar sagolsunlar Allah binkere razı olsun. böylece bu haftayı ogluşumla birlikte evde geçirecegiz teyzesi. evt canım bizim meslekte o var rapor aldıkmı belirli bir günden sonrası maaştan kesinti yapılıyor. :bbo:güle güle bacım inşallah bağlanmıştır netin.
sağol aslıcım .raporlumusun kızz geçmiş olsun ben geçmişleri pek okuyamadım hayırdır neyin var inşallah ağır bişii yoktur gripmi yoksam .ah sizde rapor alınca maaştan kesiyolar değimi eskisi gibi olsaydı keşke çok siniroluyom ben yaa öğretmensiniz yaa hasta olunca nasıl rapor alanın maşından keserler sizde insansınız hasta olunca tabiiki rapor alıp dinleneceksiniz size nasıl yaparlar bunu aklım almıyor yahuu
benim kardeşimde öğrtmen ya maaştan kesinti yapılmasın diye çoğu zaman çok ağır olmadıkça rapor almıyor
Esencim hoşgeldinizz teyzende hoşgelmiş Allah kabul etsin dualarını haccını, gözünüz aydın teyzelerine kavuşmuşsun canım. kendine dikkat et dinlenmeye çalış.selam kızlar yoğun bir haftadan sonra evime dönebildim
teyzem hacdan geldi onu görmeye almanyadaki teyzem geldi annemde birlikte olmak istedi
bende anne sen gelme ben getiririm kızı diyince eşimde soğukta çıkarma annenlerde kal dedi 1 haftadır annemdeyim teyzemler ablamlar yeğenler görseniz çok kalabalıktı yoruldum valla
bugün eve geldik Ahseni uyuttum şimdi bende yatıcam bu yorgunluğu nasıl atarım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?