selam kızlar yoğun bir haftadan sonra evime dönebildim
teyzem hacdan geldi onu görmeye almanyadaki teyzem geldi annemde birlikte olmak istedi
bende anne sen gelme ben getiririm kızı diyince eşimde soğukta çıkarma annenlerde kal dedi 1 haftadır annemdeyim teyzemler ablamlar yeğenler görseniz çok kalabalıktı yoruldum valla
bugün eve geldik Ahseni uyuttum şimdi bende yatıcam bu yorgunluğu nasıl atarım bilmem
men buradayım ama malummm halam geldi kahvaltı vs. şimdi onları gezmeye yolluyorum...
alişide alıyolar....ömerle ben evdeyizz....yatarım birazz kafamı dinlerimm
kuşummmm bu arada çok mutluyummmmmmmm
yılbaşıgecesi için bekar kaynım bir organizasyon düzenlemiş....kız arkadaşı ile beşiktaşta bir yatta fasıl varmış boğaz turu ile birlikte oraya gidecekmiş ...illa bizede gelin diyolar....
eşimde çocukları bahne etmiş...beni aradı seni arayacak kardeşim dedi...olmaz de dedi..
annemde neymiş o neymiş o dedi....dedim böle böleymişş
gidin gidin ben bakarım halanla çocuklara dedi...
yok dedimm...halamda bakarız biz zaten yılbaşında ali ömerle oynayacaz dedi...
sonra kaynımda para işinide ben halledecem demiş....yılbaşında gidiyozzz yaniiiiiisüperrrrrrrrr yaa
bayadır eylenmemiştim.........
2010 güsel baslayacak....sonra diş buday partimizzz...sonraa ben kızlarla fasıla gideceğim
öyle canım valla aldık ilaçlarımızı geldik testimizde çıkarsa ne alerjimiz var vss öğrencez bakalım inşallahhicran cnm hoşgeldin nasıl geçti işleriniz akıcı gittimi ohhh testler yazılmış süper
ceyinin rahatsızlıklarıda denk gelmiş ...iyi olmuş biyerdee anlatsan belki bu kadar tatmin edici olmazdı...
nurayım bizde hep evde yada akrabalarla geçirirdik eşim yılbası ertesiiii işe gidiyor .çünki bu sene böyle kısmet olacak inş.
sağol canım yaa allah hepimize hayırlı güzel kısmetli bir yıl nasip etsin inşallahhicroşşş kızın süper olmuş cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güle güe giysin
bu arada sabah ünv. arkadaşım aradı beni hamile görmüş doğurmak üzereymişim oğlanmış
nerde dedim yok bebe ney:)
bizde yılbaşına arkadaşta toplanacaz 8-9 kişiaz önce çocuklara hediye aldım bende
yarın akşamda fava ve hindi dolmasının içini yapıcam
arkadaş gerisini hazırlanacak
biz çalışıyoruz o evde çünkü
bende hissediyorumk 2010 süper bir yıl olucak
umutluyum
aslı sanada boolll huzurlu mesailer canım sağlıkla sıhhatle geçer yılımız inşallahiyi geceler hanımlar...
insallah miracım ugurlu gelsin hepimize
aslı sen evde deilmiydin yaw niden girmiosun bakayımklava:
hicroscum tekrar gecmiş olsun diyeyim ins onemlı bişe yokjtur
dırım kuş biz de pineklices işte napayım izmire gitmeyi dusunuodum ama 31 ı tam gun calıscas yarın gun olsa giderdim
bu arada netim hala acılmadı yaa aydından acmamıslşar
insallah miracım ugurlu gelsin hepimize
dırım kuş biz de pineklices işte napayım izmire gitmeyi dusunuodum ama 31 ı tam gun calıscas yarın gun olsa giderdim
GÜNAYDN kızlar uykusuz bi gecenin ardından gene yorucu bir güne başlamış bulunuyoruz.ee nabersiniz.ben çok kıskanç gördüm kendümüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yahu her işine koşan ben sevgide en fazlasını hissettirdiğimi dşünen ben yediren içiren altınız temizleyen en çok vakti geçiren gene bene eee bu kız neden sabah yataktan bile kalkar kalkmaz babbaaa diyor babasının diğer odadan sesini duyunca hemen koşuveriyor ona öle bi sarılıyorki bana öle çok az sarılır yani nadiren içinden gelcek hanfendide ölee yada babası etrafta olmayacakkaydirigubbakcemile3 avunuyor sanırsam kaydirigubbakcemile3 aaa yahu tamam önyargılı olmayayım kıskançlığımndandrı diyom ama benim etrafımda bu kadar dönmüyor ulen nedir bu babacı kızımdan çektiğim yaww:roflol::roflol:
maşallah ulen ne enerjin var e bide şanslısın bizim kaynımız yengemiz vss nerdeee bize destek olacakta görcez anacım köstek olmasınlar razıyım yaneeekaydirigubbakcemile3 valla 2 çocukla maşallah allah nazarlardan korusun seni ulen ben tuba ile ceylinle uğraşmaktan mıçımı toplayamıyom vlla helal olsun sana
kızın kahvaltısı soğumuştur gidemde yedirem bende yiyeyim sonra uğrarım bakalım kim burda olacak ilk .tahminimce birsoş tabiiii =)
slm naber kızzz nerelerdesin görünmüyonn özletme kendünüü.hem bize gelsene kız senn
günaydınlarrrr...nurişimmm kuzummm sizin resimler nirede yawww
ben çok hastayım nezle oldum yawww
hicran benim kız da babacı hem de cok
adam wcye bile gdemiyo arkasından aglıyor bana hiç düşkün deilsanki o doğurdu anasını satayım:dilcikar:
dırım ne gusel para mevzusu olmadıysa
bizimkiler birbirlerinde 5 tl yi bile bırakmıyorlar yaaa
miracımm inşlah 2010 yılı diledigin gibi süper gelir ve çok güzel bir yıl olarak geçirirsiniz bütün dileklerinin gerçekleşmesi dilegiyle.hicroşşş kızın süper olmuş cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güle güe giysin
bu arada sabah ünv. arkadaşım aradı beni hamile görmüş doğurmak üzereymişim oğlanmış
nerde dedim yok bebe ney:)
bizde yılbaşına arkadaşta toplanacaz 8-9 kişiaz önce çocuklara hediye aldım bende
yarın akşamda fava ve hindi dolmasının içini yapıcam
arkadaş gerisini hazırlanacak
biz çalışıyoruz o evde çünkü
bende hissediyorumk 2010 süper bir yıl olucak
umutluyum
Nurayımm kuşum evdeyim canımcımm amma ozanım egem hasta oldu birde 3 gündür hiçbirşey yediremiyorum çatlayacagımm ne yapacagımı şaşırdım yesin diye neler yapıyorum ama yok yemiyor inat ediyor bide eliyle vuruyor herşey her tarafa sabah drumuzdan randevu aldık hastaneye gidecegiz 4.30da randevumuz var inşlah önemli birşey çıkmaz kuzum bir türlü iyileşemedi inşlah 2010 senesi hepimiz için güzel bir yıl olur.insallah miracım ugurlu gelsin hepimize
arada açılsın canım ben geceleri uyuyamıyorum bu sıralar birde ozan ege sürekli kalkıyor yavrum dün gece içimi acıttı sanki anne yardım et canım acıyor der gibiydi birşey yapamamak ne kadar kötü :gitme: sabahtan beride onunla ilgileniyorum canım.valla kuş netin neden acılmadıgını bilmiorum
sozlesme tarihine baktım bugun tam 1 hafta olmuş yaa
aydından acılması lazımmıs burdakiler bizim yapacagımız bişe yok demişler
aksam arıyam bakalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?