görüşelim bacım valla kız .gelicem canım yaa hep aklımda da bi mıçımı toparlayamadım bak bu hafta sonu da işim çıktı cuma tatildi ne güzel aslında görüşebilirdik poffffffffff
hicran benim kız da babacı hem de cok
adam wcye bile gdemiyo arkasından aglıyor bana hiç düşkün deilsanki o doğurdu anasını satayım:dilcikar:
dırım ne gusel para mevzusu olmadıysa
bizimkiler birbirlerinde 5 tl yi bile bırakmıyorlar yaaa
miracımm inşlah 2010 yılı diledigin gibi süper gelir ve çok güzel bir yıl olarak geçirirsiniz bütün dileklerinin gerçekleşmesi dilegiyle.
Nurayımm kuşum evdeyim canımcımm amma ozanım egem hasta oldu birde 3 gündür hiçbirşey yediremiyorum çatlayacagımm ne yapacagımı şaşırdım yesin diye neler yapıyorum ama yok yemiyor inat ediyor bide eliyle vuruyor herşey her tarafa sabah drumuzdan randevu aldık hastaneye gidecegiz 4.30da randevumuz var inşlah önemli birşey çıkmaz kuzum bir türlü iyileşemedi inşlah 2010 senesi hepimiz için güzel bir yıl olur.
arada açılsın canım ben geceleri uyuyamıyorum bu sıralar birde ozan ege sürekli kalkıyor yavrum dün gece içimi acıttı sanki anne yardım et canım acıyor der gibiydi birşey yapamamak ne kadar kötü :gitme: sabahtan beride onunla ilgileniyorum canım.
birsoşu yakaladım burda geziyorrr =)
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...iz-bebeklerimizin-albumu-99.html#post10760077
fadıll takipte hehehe:roflol::roflol:
iyi akşamlar güzeller okuldan geldim başım kazan gibi yavs
hicrancım tatlım zaten bu hafta gelemem ancak haftaya sizde iyileşirsiniz inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?