Aysonu Kizlari 2008

selam millet ben geldim yorgun savaşçıı =( ev temizledim bugün toz olmuştu baya süpürdüm sildim mutfak toplandı dezenfekte edildi çamaşır makinesi açıldı bulaşık makinesi boşaltılıp dolduruldu ceylin yıkandı alışverişe gidildi yemek koydum pişiyo sonrada pilavı koyucam ocağa bende BıTTTıııııııMMMMMMMMM

gelicem canım yaa hep aklımda da bi mıçımı toparlayamadım bak bu hafta sonu da işim çıktı cuma tatildi ne güzel aslında görüşebilirdik poffffffffff
görüşelim bacım valla kız .
ama bu birkaç gün içinde değil :kedi: nezleyiz de ma aile accıkınkafamçokkarıştı:sinifsinif:senağlamasenağlamakaydirigubbakcemile3

ahh bu babacı veletler ahhh ulen 9 ay karnında taşıda baba kadar üstüne düşülmesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla bilmesem bende babası doğurdu sancemmmkaydirigubbakcemile3

aslıcım ceylin azra da ayne öl en az 5 defa kalkıyor gece ağlıyor illa kucağıma gelecek okşuyom masaj yapıyom su içip yatıyor 10-15 dk sonra ama gene uyanıyor bide nezlemiz var şimcik kötüyüz bu aralar

iyi akşamlar güzeller okuldan geldim başım kazan gibi yavs
hicrancım tatlım zaten bu hafta gelemem ancak haftaya sizde iyileşirsiniz inşallah en kısa zamanda

yaw bende geldim bu faceye üye oldum nasıl bişi çözmeye çalışmakdayım:))))))))) ne güzel sakin sakin flimlerimi izlerdim uyuklayarrak ama şimdi facedeyim:))

huhuuuuuu çektim kırkızı ojelerimi geldimmm
kocişş kot şeklinde tayt getirmiş bana
hehe göbüşümmm pörtlediii hahahaaa
sonradan montee göbekk

kuşummm hoşgeldinnnnn şükür geldinn

Anlayışsızlık seni gülmekten alıkoysada

Ve hatta herşey hiçbir şey olsada

Yeni yılda herşeye yeniden başlamaktan vazgeçme

Gelecek güzel sürprizlerle dolu olabilir mutlu yıllar cnm arkadaşlarım

birsoş erken davranmış sağolsun bende girdim ki yeniyıl mesajı yazayım diyee =) haltetmişim benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dilekleri için kocaman öpücükler yolluyorum arkadaşımaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buda benden

2009 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2010 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

ne guzel dilekler yaa supersiniz seviyorum sizizemuszemusopuyorumnanaktan

dırım kus face de gordum ıkızlerden bırının kınasını cok gusel olmus

günaydınlarrrrrr hicranım ne demek ben giremem belki dedim ondan şey ettim
ama ali bey uyumadı ve ben kalktım şimdi onların cantasını hazırlayacam.......
öptüm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…