eselam kizlar nabersiniz biz iyiyiz annemdeyim kolum yuzunden ama bugun gecerim daha iyi cunku
hicran insqllah yumurtasi gelisir benimki bi kez iptal edilmisti cok uzucu bir durum
mira bizim yerimizede gez eve cakili kaldik bizzz
selam kızlar
ben kazakistan a ulaştım çok şükür
rötarlara rağmen geldik sağ salim
daha tam gezemedim ama ilğinç bir şehir
rusca öğrenmek şart
selam kızlar ben geldim nabersiniz.ben kızkardeşimdeyim dün burda kaldık onun pc yavaş malum pek kalamam gene misafirlerimde dün görümcemde kaldı bugün kardeşim ve ailemle hasret giderdik.=)
eniştem ameliyat olmuştu 1 hafta olacak nerdeyse daha yeni geçmiş olsuna gelebildim..yarın misafirlerim gene bana gelecek görümcemin evi müsait değil kaynanasıda gelmiş evde yer kalmadı gibi bişii o nedenle ben alacağım gene misafirleriş.ama kafa dengi insanlar çok iyiler yani sıkıntı yokk =))) tek sıkıntım kk ya gelememek =(
askolsun canim ya gormemisimdir yoksa cevap vermez olurmuyummerhabalarr hanımlarr. oo ben kaç gündür pc başına geçemedim ama bakıyorum pcler önünüzde ama bir kere ugrayalım dememişsiniz. hiç sayfa bile atlamamış pes size.
Miracımm sagsalim gitmişsiniz geziyormuşsunuz ne güzel tadını çıkarın tatilin canım.
Esencim sende karneleri dagıtmışsın ama bana halen pas vermiyorsun arkadaşım geçmiş olsun dedim nasılsın dedim hiç cevap vermedin. Ahsen kızımızda sende iyisinizdir inşlah.
Hicranım kızımızın saçları pek güzel olmuş yakışmış maşallah.
Nurayım kuşum ben her zaman müsaitim şekerim annemin evindeyim freeyim:)) istedigin zaman arayabilirsin sen çaldır ben seni ararım canımcım. Akşamları yorgun olmasan bir park cafe yapardık yada başka yeni açılan bir yerlerde takılabilirdik:)) bende hiçbir yeri bilmiyorum ama gerçi havalar çıkılacak gibi degil ayaz var. ben seni bir iki gün içinde arayacagım canım görüşmek dilegiyle.
Herkesi çok öpüyorum iyi geceler.
sagol cnm yaaaaamerhabalarr hanımlarr. oo ben kaç gündür pc başına geçemedim ama bakıyorum pcler önünüzde ama bir kere ugrayalım dememişsiniz. hiç sayfa bile atlamamış pes size.
Miracımm sagsalim gitmişsiniz geziyormuşsunuz ne güzel tadını çıkarın tatilin canım.
Esencim sende karneleri dagıtmışsın ama bana halen pas vermiyorsun arkadaşım geçmiş olsun dedim nasılsın dedim hiç cevap vermedin. Ahsen kızımızda sende iyisinizdir inşlah.
Hicranım kızımızın saçları pek güzel olmuş yakışmış maşallah.
Nurayım kuşum ben her zaman müsaitim şekerim annemin evindeyim freeyim:)) istedigin zaman arayabilirsin sen çaldır ben seni ararım canımcım. Akşamları yorgun olmasan bir park cafe yapardık yada başka yeni açılan bir yerlerde takılabilirdik:)) bende hiçbir yeri bilmiyorum ama gerçi havalar çıkılacak gibi degil ayaz var. ben seni bir iki gün içinde arayacagım canım görüşmek dilegiyle.
Herkesi çok öpüyorum iyi geceler.
ohhh keyfine bak canım ucundan kıyısından öğren ruscayıı
da evet
niyet hayır
Pajaluytsa lütfen
Prastite afedersin
Zdrastvıte merhaba
Dobri veçer iyi akşamlar
Dobroyeutro günaydın
Kak dila nasılsın
Haraşo sağol
bende ruslar ile çalışmıştım baya bi süre ama bi halt öğrenemedim ancak bu tarz şeyler ama öğrendinmi unutulmuyor meret öle bişii =))
=))
Selam kızlarrrr donuyorum ben yaaa bu ne soĞukk
aĞluŞumuda sabah braktımm sankİ nezle olcak gİbİ
oyy allahım ona gelmİsİn bana gelsİnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?