Aysonu Kizlari 2008

canım ya çok geçmiş olsun sen aşı yaptırmamışmıydın ki
Teşekkürler Esencim. yaptırmamıştık ama yaptıran arkadaşlarda geçirdiler. aşının ya faydası yok yada hafif atlattırıyor.
amin canım
bu arada senin paşalara bayılıyorum
mevlam hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşşş

teşekkürederim aslı iyiyim
Fakecim canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısı ile tüm bebiş bekleyen herkese nasip etsin güzelim.

Hicranım artık sende burayı boşlayanlardansın herhalde kız hiç burası eskisi gibi degil kimseler ugramıyor.
Birsencim canım ince ve düşünceli annem çok teşekkürler güzelim tlfla aradın ilgin için güzelim. Küçük kuzularımızı öp benim yerime.
Herkese güzel günler diliyorum.

selam kızlar nabersiniz ben bugün dişçiye gittim dolgum vardı yaptırdım ceyline babası baktı ben gelene kadar 3 saat dışarıdaydım başım da ağrıyodu geldiğimde bişiler atıştırdım hafiften çüni dolgu yapıld diye 2 saat bişii yenmeyecekti bende 1 saat geçti diye hafif bişiiler atıştırdım mecburen ilaç aldım yattım 1 saat kadar ve akşam yemeği çay faslı ceylini doyur üstünü değiş vss bu saat oldu herşey yolundadır inşallah herkesler iyimi.

selam kizlar nasilsiniz ben hastayim fnalardayim

Esencim çok geçmiş olsun canım.
Birsencim canım geçmiş olsun sanırım sende hastasın amann havalar ısınıncaya kadar iyileşemeyecegiz gibi görünüyor Allah'ım saglık sıhhat versin hepimize çocuklarımıza herkese
Hayırlı geceler.

merhaba kızlar nabersiniz ben kaç gündür giremedim kk ya. 2 gün netim bozuktu sonrada misafir derken fırsat olmadı pek .inşallah herkes iyidir.

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN muckkkkkkkkkkkkkkk..

herkese slm.nasılsınız.hasta olanlar var sanırım.esencim birsencim geçmiş olsun dikkat edin kendinize.maşşallah ya minikler kocamannn ablalar abiler olmuşlar.darısı başıma inşallah.herkese sevgilerimi gönderiyorum.hicrancım seninde geçmiş kadınlar günün kutlu olsun.kadınlar gününde ben teyze oldum.kız kardeşim doğum yaptı.
miracım seninle de bayadır görüşemiyoruz.ama takipteyim yanim.durmadan geziyon anladığıma göre.
herkesi öpüyorummm.allaha emanet olun.

teşekkürler yazgülü daha iyiyim şükür senin bebecik iydir inşallah
günaydın kızlar kalktım kızımın çorbasını hazırladım öğlen babannesinde yiyecek kendi çayımı koydum şimdi kahvaltı zamanı

MErhabalar nasılsınız güzel hanımlarr. bebişi olanlarda iyilerdir inşlah.
Herkese güzel günler.

selam millet kimseler yo gene ben zamansız geliyom galiba bu ara işim çok evden bir firmanın ihr.kayıtlarına yardım ediyorum muhasebe için rica ettiler bende aldım bakalım az çok bi gelir olur hiç yoktan.ama devamlı değil hayırlısı bakalım

herkesler iyimidir nabersiniz bakiim

hadi ordan leynnn senden çok geldiğim kesindir herhalde kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

sağlıkla büyüsün yeğenin inşallah allah analı babalı büyütmek nasip etsin.sanada kolay gelsin canm hiiiç heveslenme bu günlerinin kıymetini bil bu veletler ayaklanınca canına okuyolar senin kaydirigubbakcemile3

ulen ben hepinizden çok gelip gidiyorum galiba herkes kayıplarda bakıyomda yazan eden yok pek gelen bi mesaj atıp gitmiş hep herkes çocuktu işti vss yoğun sanırım bende ceylini yatırdım şimdi benim firmanın beni aramasını bekliyom netten bağğlanıp firmanın kayıtları ile ilgilenicem accıkk sonrada yemek faslı başlıcak ceylin uyanır tuba gelir vss gene tempo artar

kızlar merhaba bayadır yoktum..pc sorun vardı neyseki geldim

yazgülüm kocaman olmuşsun cnm süperrr

hicran hayırlı olsun cnm

hadi ordan leynnn senden çok geldiğim kesindir herhalde kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
:smiley-cool: niye öyle diyon şekercim bende geliyorum hemen hergün ugramaya çalışıyorum. bir sen bir ben başkada kimseler yok.
kızlar merhaba bayadır yoktum..pc sorun vardı neyseki geldim

yazgülüm kocaman olmuşsun cnm süperrr

hicran hayırlı olsun cnm
Dırımım sizin pcdeymiş sorun nasılsınız canım inşlah paşalar iyilerdir. Facede sana yazdım ama görmedin sanırım geri sayım olayı var hayırdır güzelim.
Nurayyy nerelerdesinn görünmüyorsun Meyra nasıl akşam yogunluk olmazsa bir alo derim kuşum.
Kızlarr birazcık anlatayım sizlere geldiginizde okursunuz hem sayfamız ilerlemiş olur.
bugün ehliyet kursuna yazıldım inşlah saglıcakla alabilirim. ayy çok heyecanlıyım 18 yaşıma girmeden önce hep 18 yaşına gireyim ilk işim ehliyet almak olacak derdim ama yaş oldu 34 ancak nasip olacak.ehliyet sınavlarında gözetmenlik yaptım ama ehliyetim yok. şimdide biraz evrak işim var onları yapacagım. birde arkadaşlar okulda hergün bir saat kitap okuma saatimiz var çok güzel bir etkinlik evde okumaya fırsat bulamıyordum Elif Şafak " Aşk"ı okuyorum sizinde tavsiye ettiginiz kitaplar varsa söylerseniz sevinirim.
Birde arkadaşlar İStda oturanlar hiç bildiginiz pedagog varmı yakın bir ögretmen arkadaşımın bir yaşında kızı var annesi işe gidiyor diye sabahları çocuk geceleride bırakır gider korkusuyla uyumuyormuş sürekli annesini okşuyormuş o yüzden pedagog arıyorlar varmı bildiginiz.
inşlah kendi kendime yazıp kendi kendime okumam.görüşmek dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…