hiCrannn bi ara firsatini bulursamseni ariycam canim malum eskmden aramaliyimm
Teşekkürler Esencim. yaptırmamıştık ama yaptıran arkadaşlarda geçirdiler. aşının ya faydası yok yada hafif atlattırıyor.canım ya çok geçmiş olsun sen aşı yaptırmamışmıydın ki
Fakecim canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısı ile tüm bebiş bekleyen herkese nasip etsin güzelim.amin canım
bu arada senin paşalara bayılıyorum
mevlam hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşşş
teşekkürederim aslı iyiyim
Hicranım artık sende burayı boşlayanlardansın herhalde kız hiç burası eskisi gibi degil kimseler ugramıyor.ara bacım ara
selam kizlar nasilsiniz ben hastayim fnalardayim
Teşekkürler Esencim. yaptırmamıştık ama yaptıran arkadaşlarda geçirdiler. aşının ya faydası yok yada hafif atlattırıyor.
Fakecim canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısı ile tüm bebiş bekleyen herkese nasip etsin güzelim.
Hicranım artık sende burayı boşlayanlardansın herhalde kız hiç burası eskisi gibi degil kimseler ugramıyor.
Birsencim canım ince ve düşünceli annem çok teşekkürler güzelim tlfla aradın ilgin için güzelim. Küçük kuzularımızı öp benim yerime.
Herkese güzel günler diliyorum.
herkese slm.nasılsınız.hasta olanlar var sanırım.esencim birsencim geçmiş olsun dikkat edin kendinize.maşşallah ya minikler kocamannn ablalar abiler olmuşlar.darısı başıma inşallah.herkese sevgilerimi gönderiyorum.hicrancım seninde geçmiş kadınlar günün kutlu olsun.kadınlar gününde ben teyze oldum.kız kardeşim doğum yaptı.
miracım seninle de bayadır görüşemiyoruz.ama takipteyim yanim.durmadan geziyon anladığıma göre.
herkesi öpüyorummm.allaha emanet olun.
:smiley-cool: niye öyle diyon şekercim bende geliyorum hemen hergün ugramaya çalışıyorum. bir sen bir ben başkada kimseler yok.hadi ordan leynnn senden çok geldiğim kesindir herhalde kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
Dırımım sizin pcdeymiş sorun nasılsınız canım inşlah paşalar iyilerdir. Facede sana yazdım ama görmedin sanırım geri sayım olayı var hayırdır güzelim.kızlar merhaba bayadır yoktum..pc sorun vardı neyseki geldim
yazgülüm kocaman olmuşsun cnm süperrr
hicran hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?