ayyy aslıcığım ne güzel cnm yaa yaz hayatım sayfamız aksın gitsin
cnm ehliyetin hayırlı olsun cnm..inş.başarı ile bitirirsin
ama ben eminim bitirirsin cnm sen...
bende bişey itiraf edeyim araba kullanan bayanları gıbta ile bakıyorum
çünki,araba kullanmak sanki erkeklere öz
sadece onlar başarır gibi lanse edilmiş
ve bende çok istiyorum ama arabamız oldığı için
hep erteliyorum tabi bide ,korkum var , inş.hepsini yenerim
tabi bide araba sahibi oluruzz....
bide kitap işine gelince ben aşk kitapları okurum
sana tavsiyem elif şafak siyah süt
canan tAN yüreğim seni çok sevdi
yazarları aklımda yok ama
kitap isimleri vereyim cnm
aşka şeytan karışır(bu kitabı birgünde okudum)
masal gibi aşklar
yatağımdaki yabancı(bu kitap sinan akyüzün yaprak dökümü tadında valla birgünde bittimişti)
sevmekten korkuyorum
ikikişilik yanlızlık
benim hala umudum var
ihbar ediyorum yüreğimi sana
ikinci el yanlızlık(bu bir şiir kitabı ceyhun yılmaz)
her aşk bitmek için başlar
keşke yakın olsan cnm sana veriridim okurdun ebdne daha adı aklıma gelmeyen
çok kitap var
dok.işinide bilmiyorum cnm yaa
ama çocuk için üzüldüm
işte bazı çocuklar kaldıramıyor
ama cnm çok iyi bir pedaog var pof sabiha pektuna keskin
doktorumda çıkıyor avrupa yakasında eyüpte yeri ben gideceğim .çocuklar yasını geçsin
Birsencim Siyah süt güzel diyorsun yani bende o zaman yazın alıp bir daha okuyayım.aslıcığım cnmm canan tanın o kitabını gördüm
alacağım ama daha aşk ın sonu sayfalarında sürünüyorum okuyamadım henüz
siyah süt sıkıcı gibi geliyor ama sonra akıcı oluyor aslıcğım bu yaz allah nasip ederse hayatım buluşalım yaaaa ozanege kcaman oldu benim kuzularımda büyüdü sayılır...deniz otobüsü ile gelin sahilde dolaşalım ...
yeni imaj çok iyi olur bahar gelior kilo işine çok sevindim ben senin gibi olamadım şiştikce şiştim
bende diyetisyen istiyorum ama maddiyat önümü tutuyor
fiyatı uygun birini buldum bakalım eşime diğeceğim de çocukların doğumgününe kadar zayıflayım yaaa
ufff siniriim bozuluyor zaten....bana disiplin gerek çünki
bilmiyorum valla yaniii....uffff ufff diye diyee gidecek bu iş
aslıcığım çalışbakalım cnm sınavlarını birkerede ver
bende gideceğim dietisyene eşimle konuştum
bakalım önden bir görüşme yapalım ne olacak...
benimde tlf yok hattım dışarıda kaldı eşimin tlf bozulmuş benimkini aldı
kimseyi arayamıyorum
aslıcığım tlf yok eşimde hattımıda çıkardığımdan dışarıda kaldı onu diyorum hahah :))
kızlar merhaba bayadır yoktum..pc sorun vardı neyseki geldim
yazgülüm kocaman olmuşsun cnm süperrr
hicran hayırlı olsun cnm
:smiley-cool: niye öyle diyon şekercim bende geliyorum hemen hergün ugramaya çalışıyorum. bir sen bir ben başkada kimseler yok.
Dırımım sizin pcdeymiş sorun nasılsınız canım inşlah paşalar iyilerdir. Facede sana yazdım ama görmedin sanırım geri sayım olayı var hayırdır güzelim.
Nurayyy nerelerdesinn görünmüyorsun Meyra nasıl akşam yogunluk olmazsa bir alo derim kuşum.
Kızlarr birazcık anlatayım sizlere geldiginizde okursunuz hem sayfamız ilerlemiş olur.
bugün ehliyet kursuna yazıldım inşlah saglıcakla alabilirim. ayy çok heyecanlıyım 18 yaşıma girmeden önce hep 18 yaşına gireyim ilk işim ehliyet almak olacak derdim ama yaş oldu 34 ancak nasip olacak.ehliyet sınavlarında gözetmenlik yaptım ama ehliyetim yok. şimdide biraz evrak işim var onları yapacagım. birde arkadaşlar okulda hergün bir saat kitap okuma saatimiz var çok güzel bir etkinlik evde okumaya fırsat bulamıyordum Elif Şafak " Aşk"ı okuyorum sizinde tavsiye ettiginiz kitaplar varsa söylerseniz sevinirim.
Birde arkadaşlar İStda oturanlar hiç bildiginiz pedagog varmı yakın bir ögretmen arkadaşımın bir yaşında kızı var annesi işe gidiyor diye sabahları çocuk geceleride bırakır gider korkusuyla uyumuyormuş sürekli annesini okşuyormuş o yüzden pedagog arıyorlar varmı bildiginiz.
inşlah kendi kendime yazıp kendi kendime okumam.görüşmek dilegiyle.
Dırımım ne yapacagım canım anlatayım baride topigimiz ilerlesin.
Kızlar bugün dersim azdı 3 saat okuldan çıktım saçlarıma fön çektirdim gittim vesikalık resim çektirdim. bugün okuldaki ögretmen arkadaşlarımla olan günüm var arkadaşa gidecegim birazdan süslenip püslenip oraya gidecegim o yüzden eve geldim bezelye,pilav ve ozan ege'ye brokoli çorbası yaptım.bugün evimin önünde pazar var gidip sebze meyve alışverişini yapacagım.ışte böyle hanımlar birde kendi kuaförüme gidip eskiden yaptırmış oldugum saçlarımın resmini gösterip fiyat ögrenip olup olmayacagını soracagım biraz imaj degişikligi yapmam gerekiyor önümüz bahar kendime çeki düzen vermem gerekiyor. 2-3 kiloda vermişim yine 51-52 arasına geldim 3-4 kilo daha verdimmi tamamdır göbekle basende giderse ohh.
Benden bu kadar ben kaçar öpüldünüz şekerler.
günaydın kızlarrr
Ahsenin dişi çıktı şükürrzemuszemus
bende bilmiyormuş gib yaptım sabah kahvaltıya kayınvalidemler geldi kayınvalidem kendisi ilk gördü sanıyor hediye alacakmışkaydirigubbakcemile3
kolay gelsin ne diyim bacım sana :) ben bilirim az buçuk dantel olayını ama gözlerim bozuk malum pek sevemedim yapamıyom ince işler ama yün vss seiyorum ama onuda pek becerebildiğim sölnemez acemi işler yapıyom işte kendi çapımd tabii fırsat bulursam oda nerdeeeeeeeeeeee :) ip aldım ilk defa bi kazak örücem ceyline ama nasıl başlıcam nezaman yapıcam bilemiyom bakalım hayırlısıyla başlarım inşallahlololooo hicran bacımmm dantel işine sardım ortadan kaçtımmm hahaha
sağol hicrancım
kız birsen benle konuşmuyon mu sen pek bi ilgisiz öksüz bıraktın bizi:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?