Aysonu Kizlari 2008

evin çok güzel hicrancım
güle güle otur
miss gibi

slmmmm
hicran güle güle otur evinde canım........................
ay bende koyayım bi ara yeni evimin resimlerini
ben kacar k.i.b öptüm

hıcros marıfetlı hatunsun heee masallah cnm
evin de cok guzel gule gule otur

evin çok şık olmuş hicrancım güle güle otur canım

sağolun arkideşlerrr olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu hafta sonu abimin oğlunun sünneti var orda olucam haftayada küçük kardeşim benim siteye taşınıcak ona yardım olaylarına giricem yoğunum yane .sonraki hafta sonunada marmara ereğlisine kaçmayı planlıyoruz 2 günlük bi kaçamak kısmetse inşallah.yane yoğun bir 10 gün var önümde sonra 2 gün dinlencem sonrasında RAMAZANNNNNNNNNNNN

slmlar .....hicran cnm iyi eylenceler sana iyi koşturmacalar....

senle görüşemedik arayamadımda...

nuray bendeydi...p.tesi geldi ben annemdeydim...sabah gittim otqagardan aldım....anneme geçtik
kahvaltı faslından sonra hemen ev işi için yola koyulduk o netten bakmış evlere geldik bütün gün beylikdüzü büyükçekmece beykent vs.gezdik durduk...aksamına eve zor gittik sonrasında istediği gibi olmasada eşyalı ev bulunması zor diye beykentteki evi tuttu....salı o işleri halletti...benimde ömer hasta oldu o gün hastanede vs.geçti...çarşamba günü çocukları anneme bıraktık
ikea,form gezdik sonra eve geldik...toplandık bana geçtik...ogün zaten yorgulduk bide .çocular vs..geçti uyuduk....perşembe sabahı kahvaltı yaptık nuriş nüfusa gidecekti cuma işe başlamak için..

önce dedi tapuyu arayım büyükçekmece tabuyu aradı ...kağıdım geldimi diye..yok dediler...
ama ev ararken bir emlakcı nurişe beylikdüxzü tabu yakupluda demiş...nuriş dur ben arayım sorayım dedi..sonuçta yakuplu avcılara merkezlere daha yakın...evet yaKUPluymuşçalışacağı yer...
tabi moreli bozuldu beykentten ev tutu atladı ogün gitti yakupludan ev bakmatya pek altarnetifte yok eşyalı olduğundan..neyse yakupludan ev bakmış çok tenha içerde dedi...hareketli değil dedi..tutmamış geldi...ogünde ben evde temizlik vs.yaptım...sende aradığında temizlik yapıyordum aliş ağladı...bugün için seni çağracaktık ama hem ev sahibi nurişi aradı cuma günü eve geçebilirsin dedi...hemde nuriş bugün nüfusa VS. gitti geldi yemek vs. hazırlandı evine gitti.....

bende elimden geldiği kadar ağırlamaya çalıştım benim için iyi oıldu ama,onun için nasıl geçti bilemem çocuklar bi nefes aldırmadılar kızaa...

benden bu kaderrrrrrrr

anam kızz nuray beykentemi geldi dibime yanee ulen insan bi aramazmı lennnnn haber vermezmi bana gelirdinbiz bende gelirdim sizle vss hay allah nese görüşürüz ararım seni yarın detay konuşuruz.
nuraycım hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin sana bana soraydınız keşkem buraları aklınıza gelmedimi leyn birsen biliyo beykentte oturduğumu tapuda yakupluda evet ama beykent nerde oturuyosun bilmem ama burdan minübüs tapunun önünden geçiyo hoş senin servisinde olur herhalde demi gııı çok uzak değil zaten arası araba ile 10 dk lık yol yane

bende uyuyamadım misafirimizde var kızın arkadaşı kalıyo bizde bu akşam ancak yattılar bende ceyline süt verdim yatacam şimdikk

Son düzenleme:
kızlar merhaba uzun süredir görüşemiyoruz. birsene söyledim ama burayada yazayım dedim. ilk göz ağrım nede olsa değilmi kızlarrr. ben hamileyim Allahım şükürler olsun. 5+4 olduk çok şükür. inşallah bende sizler gibi sağlıkla bebeğime kavuşurum kızlar yaaa. hicran evin çok güzel canımmm. güle güle otur inşallah. nunişim işin ve yeni hayatın hayırlı olsun canım . inşallah çok mutlu olursun. birsenim oğulların çooooook şeker. bu arada hicran kızının havuz resimlerini gördüm içim gitti canım yaaa

:teytey::teytey::teyteylumunekankayizsmilehihoyyytopuyorumnanaktan TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR canım gözün aydın çoook sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla yavrunu inşallah .gerçekten çok sevindim yaaaaaaaaaŞeniz

canım benim çoooook sağol. biliyorum canım sevindiğiniiii. inşallah bende sizin gibi doğup büyüdüğü gütnleride görürüm yaaaaaaaa. çok şükür bugünleri gördüm. benimde aşılamayla oldu canım senin gibi ama 2. de tuttu

zemuszemushihoyyyt:CüvCüv::sm_cool::sm_cool:

sultancığım bunlar sana tebrikkkk ederimmmmmmm kuzumm allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al....içimden erkek geçti kuzummmm hayırlı sağlıklı olsunn

canım benim çok çok çok sağoll. Allah razı olsun canımmmm. amiiiiiiinnnn. benimde erkek geçiyor canım nedense. kısmet ama sağlıklı olsunda canımmmm

işte ceylinin stüdyo resimleri efektleri pek güzel yapamamış adam ben daha iyi yapardım ama neyse

scaner im çalışmadı bende makine ile resimleri çekerek koydum artık idare ediniz :)

Son düzenleme:
kimseler yok gene kayıplardasınız kızlarr burayı tek başıma götürüyom nerdeysee

ben bu sabah kalktım kahvaltı ettim ondan beride evde temizlik var salon koltuklarının yüzlerini çıkardım yıkadım evi süpürdüm tubada yardım etti bi yandan toz alındı mutfak halım vardı iki tane yıkama fabrikasına veriyorum 3 tür lekeleri çıkmıyordu bende attım balkona taktım sitenin bahçesindeki hortumu yıkadım balkonda 2 halıyıda şimdi suları süzülüyor bi yandan ama lekelerin bazıları hala duuryor yaw çıkmadı nedense o kadarda deterjan döktüm leke çıkarıcı arap sabunu çamaşır suyu vss ama yok yok biz ne pasaklıymışız yaw canım halılar leş olmuş hep lekeden .yeni eve taşınırken yıkatmıştım 3 ay oldu ama yıkadım işte lekeler sinirimi bozuyordu tuba kızartma yağını ocağa koyarken tavayı düşürmüştü elinden o dökülen yerin lekesi çıkmamıştı tam değil ama belirgin hala bide kahve dökmüştü sakar kızım oda duruyor siğer lekeler neden oldu onu bile bilmiyorum yaneee ama hamileyken eşim mutfask işlerini hallediyordu ya odur budur halılar mahvoldu bende kullanmadığım bi halı bide yolluk vardı onları serdim mutfağa onları kullancam yıkadıklarımı da kışın sercem yazın balkona gir çık kirleniyor halılar işte . yemek hazırlıyorum patlıcan kebabı yapıyorum patlıcanları kızartıcam şimcik köfteler hazır pişti ben kaçıyorum öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…